מומלץ/לא מומלץ- בתי מלון|

danchen

New member
רויאל גארדן אילת - לא להתקרב!

חי מהשטח. השף אמר שאין בעיה. הם ערוכים. בצהריים הלכתי למסעדה הישראלית ובקשתי לילדה ציפס ללא גלוטן.
אין בעיה, אמר האחראי במטבח.
החום של השמן הורג את הגלוטן. זה בסדר.
בכל זאת, אני מעדיף שתעשה לנו את הציפס בסיר נפרד מזה של השניצלים. בקשתי יפה.
פרצוף חמוץ...
יש בעיה? שאלתי
זה עושה בעיה?
האמת שכן, ענה.

מילא שאתם לא מגישים ללא גלוטן, אבל חוצפה וחוסר רגישות כזו לא צריך למצוא במלון שמכבד את עצמו.
בפעם הבאה שמגיעים לאילת... הרויאל גרדן יורד מהפרק.
 
נוסעים למלון ספורט אילת...

מקווה שהכל יהיה בסדר במלון כמו שהבטיחו בטלפון...
מישהו מכיר מסעדות נחמדות ללא גלוטן שמתאימות לילדים???
פיצה?? המבורגר??? וכאלה...
 

annabe18

New member
לאונרדו קלאב - אילת - מישהו היה ?

לטענתם אפשר להזמין אוכל ללא גלוטן ...
 

טליאמתי

New member
מרגיז... מלון בסדר גודל כזה? הייתי מצפה להרבה

יותר מזה. הרבה מאוד יותר.
 

אהוד ג1

New member
אנחנו דווקא חווינו ההיפך

היינו שם באוגוסט האחרון (שיא הלחץ) הם היו מקסימים, במיוחד צוות המטבח, היו שם סגן השף הראשי (אבינועם אם אני זוכר נכון) ורומן (שף נוסף)
יידעו אותנו בתחילת כל ארוחה מה ניתן לאכול, הכינו לילדה שלנו במיוחד מה שרצתה (ציפס, פסטה) הכל בסירים נפרדים עם הרבה רצון טוב.
מה שכן, זה באמת קצת הקשה עליהם ולפעמים זה לקח קצת זמן עד שהאוכל הגיע אבל סך הכל היה מעולה!
מקווה שלא התקלקלו אבל אם כן, חבל!
 
מאכזב כל כך! בסה"כ לעשות צ'יפס

לא משימה כל כך מורכבת. גם אם זה דורש טיגון בנפרד.
 

Annie Hall

New member
לנו היתה חוויה מצויינת שם

אני בטוחה שזה עובד אחד פחות מנוסה. יש להם סו-שף של ארוחות בוקר שהכין לבתי ארוחת בוקר נטולת גלוטן מצוינת, גם בלובי וגם בבריכה הגישו לה מנות ללא גלוטן, וכל המסעדות המפונפנות של ישרוטל בטיילת מגישות מנות ללא גלוטן.
 
תובנה קטנטנה (ועורכת שמחות... :) )

אחרי פעמיים הבנתי שאילת היא לא כוס התה שלי. תמיד יש תחושה של עדר, ישראלים הם עם צעקני וברברן בקולי קולות, לא תמיד המנוחה המיוחלת מצליחה להגשים עצמה בתנאים כאלה.
הרצון הזה ליצור עיר כאילו ללא הפסקה, בסטנדרטים בי"ל היא רצון כפוי יתר על המידה לפי הרגשתי. אם לכלול גם את המחירים היקרים באופן מחריד של התיירות שם (לא כללנו חלילה מחיר טיסה...) אילת הופכת ליעד לא אטרקטיבי.

אני והמקסים שאיתי פותרים את זה בקלות, שמכעיסה עד כמה היא שם מתחת לאף. ויסלחו לי כל הערבופובים, אבל חברה', תעשו רק ניסיון: קחו אתכם דרכון, חצו לירדן (הוויזה ניתנת ישירות במעבר הגבול) - המעבר בד"כ לא עמוס בכלל ותוך חצי שעה אפשר למצוא עצמכם כבר במונית לעבר עקבה. שם, בעקבה - מלון מובנפיק (אם חשקה נפשכם במלון דלוקס). וזהו. כמו אילת, רק זול יותר, ואם בדיוק כמו שצריך במקום כזה: שלווה, בלי צרחות של עושי בלגן למיניהם. הירדנים מסבירי פנים, דוברי אנגלית בצורה שוטפת, וחוויית התיירות הרבה יותר נעימה לנו מאשר באילת. (אפשר גם לחצות את הגבול עם הרכב אבל אז ההשקעה הכספית ניכרת בגלל הביטוחים השונים. כדאי להשאיר את הרכב במעבר הגבול ולהתנייד במוניות).
 

Annie Hall

New member
נשמע מגניב

אנחנו נהגנו לנסוע לסיני, עד לפני שנתיים, כשזה התחיל להיות בלתי אחראי.

אבל מכיון שבפורום צליאק עסקינן, איך אחינו הירדנים בתפריטי נטולי?
 
סיני רחוקה מירדן כ...

רחוק מזרח ממערב. אין מה להשוות בכלל.

הירדנים מאוד לא ערוכים לצליאק, אבל, וזה אבל גדול: אין אצלם (כמעט) דבר כזה אבקות מרק ורטבים תעשייתיים. הם מאוד מקפידים על תפריטים שמדגישים את המטבח המקומי.
תמיד כדאי לשאול על זיהום משני ולבקש שמנות לא תוגשנה (כמו שמקובל בירדן) על מצה של פיתה דקיקה.
בכל הפעמים שהייתי בירדן (בשנה האחרונה - פעמיים או שלוש) לא היתה לי שום בעיה של צליאק.
יחד עם זאת - תמיד כדאי להביא קצת לחם מהבית. זה אף פעם לא מזיק.
 

נועית7

New member
מ|ננצלש|ת להמצה חמה-מלון ספורט


חזרנו אתמול משלושה ימים נפלאים ונטולי גלוטן!
מלון ספורט הוא על בסיס הכל כלול. הסו שף (דורי) ערך איתי סיור בתחילת כל ארוחה, הסביר לי שאין בכלל אבקות מרק במטבח שלו, הכל מוכן טרי מחומרים טריים בלי רטבים מיותרים. תשעים אחוז מהמנות מותרות. קינוחים הביאו לנו במיוחד. בבוקר לחמניות, פנקייקים, קורנפלקס.
מומלץ מאוד מאוד!
 

mirish1010

New member
גני דן אשקלון - חוויה קולינארית מאכזבת ביותר.

בסופ"ש לפני כשבועיים התארחנו במלון. בשיחת טלפון מקדימה, עם השף יהודה,
נאמר לי שהמלון ערוך לצליאקים ואין שום צורך שאביא איתי "השלמות".
בבואי לארוחת הערב סייר איתי יהודה ואמר לי מה מותר/אסור.
כבר בלילה הבנתי שהיתה כאן טעות!!!!
אל ארוחת הבוקר ירדתי בגישה של לאכול רק מה שבוטח (ביצה קשה, ירקות וכו').
יהודה שוב בירך אותי ואמר לי שיש פריכיות במזנון ושאתכבד, ביקשתי שיבדוק שאכן הן נטולות
והוא חזר כעבור דקות אחדות עם האריזה עליה היה כתוב בפרוש מכיל גלוטן!!!!
ביקשתי לחמניה והגיעה לחמניה קרה ויבשה, בקיצור חבל שמלון ששיך לרשת מכובדת וגדולה לא דואג
לאורחיו, על ארוחת הצהריים כבר ויתרתי אחרי המשפט - "מה גם במיונז יש גלוטן?"
ניסיון להעביר את המסר לאחראיי המלון/הרשת לא נענו עד לרגע זה.
למרות הכל נהנתי מחברת האנשים איתם הייתי,ונהנתי לפגוש את גלי801 - חברת הפורום (ד"ש חם).
 
למעלה