מסיבת יום הולדת בנושא דוקטור הו~

pennylane11

New member
מסיבת יום הולדת בנושא דוקטור הו~

אז בקרוב מאוד אני חוגגת 15 ודיי מכריחים אותי לעשות מסיבה, וחשבתי שהדבר הכי טוב שאני יכולה להוציא ממנה היא שלפחות תהיה בנושא של דוקטור הו, כי זה מגניב. אבל אני מוצאת את עצמי מחפשת באינטרנט רעיונות ומקבלת בעיקר מסיבות לילדים קטנים ואני לא יודעת מה לעשות. מבחינת אוכל אני די מסודרת (אצבעות דג ופודינג, תפוחים, בננות, אדיפוס ממרשמלו וכו') אבל מלבד זה אני דיי אבודה. אז אם למישהו יש רעיונות לתת לי, אני ממש ממש אשמח.

ailag

New member
זה נראה לי כבר די הרבה לא?

ואפשר קישוטים בסגנון. תלוי מה את עושה. תכלס עם מספיק אנרגיה אפשר גם לשחזר את הקונסול הראשי אבל לא נראה לי שאת הולכת לעשות את זה

אווו אדיפוז ממרשמלו זה גאוני. בא לך להכין 300 לכנס? (סתמסתם)

pennylane11

New member
אממ,

תראי, כמה קישוטים בסגנון כבר יש? יהיו בלונים בגווני כחול, אבל זה הרעיון הכי טוב שיש לי בינתיים... ולא, אני לא אשחזר את הקונסול הראשי, למרות שזה יהיה הדבר הכי מגניב בעולם

ailag

New member
זה נראה לי כבר די הרבה לא?

ואפשר קישוטים בסגנון. תלוי מה את עושה. תכלס עם מספיק אנרגיה אפשר גם לשחזר את הקונסול הראשי אבל לא נראה לי שאת הולכת לעשות את זה

אווו אדיפוז ממרשמלו זה גאוני. בא לך להכין 300 לכנס? (סתמסתם)

shaharEB

New member
להדפיס תמונה של הדוקטור על העוגה, או לעשות

אותה בצורה כלשהי.. מו שאמרו מתחתיי.
בלונים כחולים
,אפשר לראות פרק ספיישל של הדוקטור

pennylane11

New member
אז זהו שהאמת חשבתי למצוא פרק

למקרה שיהיה משעמם ונרצה ממש לשבת לעשות משהו. ואז ניסיתי לחשוב איזה, וצמצמתי את עצמי רק לפרקים מגניבים וכיפיים כאלה, ואני חושבת או ראנאווי ברייד או הראשון של הרביעית (כי אם רואים פרק, שיהיה מעולה ושיהיה עם דונה!) אבל אני עוד לא ממש יודעת איזה D:

shaharEB

New member
ב runaway bride מוזכר העבר של רוז, שמי

שלא מכיר את הסדרה ..אולי לא יבין , אז אולי עדיף את פרטנז אין קריימ לא ?

ailag

New member
הראשון של הרביעית משעשע

רנאווי ברייד קצת מפגר-דבילי מדי..?

אגב אולי כדאי להכניס פרקי חג-מולד לחוליה החלשה.

אהבתי את גרידלוק אבל זאת לא דעה כזאת פופולרית וזו לא דונה.

pennylane11

New member
דונה זה המאסט שלי

לא רק כי אני הכי אוהבת אותה, אלא כי יש לי שלושה חברים שהזמנתי ולא רואים דוקטור הו (כי כל החברים שלי גיקים) ואני יודעת מהכרתי אותם שהם יתחברו לדונה ולמגניבות שלה. ראנאווי ברייד משעשע אותי כל פעם מחדש כי הוא מפגר ודבילי, זה מה שכיף בו נורא, אבל אני נוטה לכיוון פרטנרס אין קריים ופשוט להסביר לפני את הספיישל...

למעלה