סכמ"ש! (+הפתעה מיוחדת!!!)

pennylane11

New member
סכמ"ש! (+הפתעה מיוחדת!!!)

הרשו לי לפתוח ולאחל לכולכם (לפחות לטרמפיסטים שביניכם...) יום מגבת שמח! ווהו! D:
היום (ומסורת קבועה מהיום, כי ככה החלטתי!) אני אצרף לכם לסכמ"ש תמונה-קשורת-משחקי-הרעב, ואתם מדבבים אותה. החוקים פשוטים; אתם מסתכלים על התמונה, חושבים על משהו מצחיק שקורה או שהם אומרים וכותבים אותו בכותרת של ההודעה (אני מצפה מהיום שלא יהיו הודעות סכמ"ש שהכותרת שלהן היא "הנה כותרת שנונה לסכמ"ש"!). ברור? יופי.

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Ayelet 363

New member
*הכנס כותרת לכאן*

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: שמרתי. והיה לי חלום ממש הזוי הבוקר!כל שנייה התעוררתי אחרי שחלמתי שאני ישנה באותו החדר שבאמת ישנתי בו, וחלמתי שכל פעם באים אנשים ומפריעים לי.התעוררתי כל קצת זמן.היה לי קשה לפתוח את העיניים.בסופו של דבר חלמתי שהשומרים הולכים לטקס כלשהו. אחד מהשומרים היה לבוש במדים כחולים מוזרים (לא צבאיים). מוזר לי שהוא באמת נראה כמו עצמו (וגם האנשים הפריעו אותי קיימים ונראים כמו עצמם. זה בדרך כלל לא קורה לי, בדרך כלל גם בני אדם אמיתיים נראים שונה בחלומות שלי. וגם הפתיע אותי שהחדר נראה כמו שהוא).אחרי\בזמן הטקס איכשהו קרה שעמדנו לטבוע.אחותי- מה היא עשתה שם בכלל (היא גם אחת מאלה שהפריעו לי)- אמרה שאני טובה בצלילה (חח... ממש לא) אז אני אציל את כולם.הרמתי כביכול אנשים מהים (לא ראיתי אותם. אולי ראיתי ידיים. אני לא בטוחה).אחרי כמה סבבים שבהם סתם הרמתי " אנשים" עד לפני הים הבנתי שאני חולמת, המשכתי נראה לי עוד איזו פעם ואז החלטתי שאם הם לא אמיתיים אז אין טעם להציל אותם. החלטתי לראות בת ים. ראיתי בת ים והתעוררתי בטעות.וזה החלום הצלול הכי נורמלי שזכור לי. או השני הכי נורמלי. וגם החלומות הלא צלולים שלי בדרך כלל יותר הזויים.מה שמצחיק- חשבתי שאני חולמת ועשיתי בדיקת מציאות, אבל זה היה באחת הפעמים שהתעוררתי בהן בחדר אחרי שחלמתי שהפריעו לי. המלצה לסופ"ש: איןהמלצה חדשה. אז- באפי והאוונג'רס. משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מילות סיום ומסר לאומה: תמונה לסיום, אם בא לכם:

Ayelet 363

New member
חח... זה התבקש

זה עוד תוכנן לפני שבאתי לפורום XD. אני וכותרות לא מסתדרים. זה היה או זה או "שבת שלום\חג שמח". \-:

Digi Lista

New member
שמחה לגלות שאני לא היחידה עם חלומות משונים...

נראה לי בכיף את ואני יכולות לערוך ניתוחים חלומות הזויים אחת של השנייה, את לדעתי מהבודדים שלא יקרעו מצחוק כשאני אתחיל לספר לך על החלומות המשונים שלי בזמן האחרון ולאורך החיים... אני מאמינה שחלומות נועדו להעביר לנו מסרים כלשהם אולי מהתת מודע או מגלגולים קודמים, הבעיה שלפעמים הם כל כך מוזרים שקשה להתחיל להבין מה המסרים ואיך הם קשורים לחיינו...

פששש הטוסיק של קייטו באמת נראה טוב

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: היה דווקא שבוע ממש כיפי, ביום ראשון היה יום ירושלים ובערב היה לילה לבן בירושלים והיו מלא הופעות שוות והיה ממש ממש שווה והיה מופע זריחה של ברי סחרוף שזה הכי שווה בעווולם ויום שני כולנו היינו שפוכים בעבודה ולא היה לנו כוח לעבוד
שאר השבוע היה חביב ואתמול הורים שלי הפתיעו אותי ולקחו אותי לארוחת ערב במסעדה והיה נחמד לחלוטין
המלצה לסופ"ש: לטייל לטייל לטייל ולעשות מחלמת מים ענקית!!! מה רק אצלנו חוגגים את יום המים!?!? זה היום הכי שווה בעולם!!
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: וואלה אין שומדבר מיוחד השבוע נראה לי ..
מילות סיום ומסר לאומה: שבועות שמח :)

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Billy Shirs

New member
NOT BAD

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הייתי אתמול במסיבת ג'יירוק ממש נחמדה. למרות שלא הכרתי שם אף שיר חוץ משניים, איכשהו הצלחתי ליהנות

המלצה לסופ"ש: דקסטר.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: עובדת בחג... לא נורא. וסופ"ש חופשי! ואולי גם פאב! אההה ושבוע הבא מגיע משחקי הכס שהזמנתי אני כל כך מתרגשת לקרוא את הספר הזה^^
מילות סיום ומסר לאומה: BBB זה מקום ממש טוב לאכול בו. הייתי שם ביום ראשון ושאלו איך ההמבורגר ואמרתי שלמען האמת הוא קצת יבש ואז החליפו לי אותו באחד טעים. זה היה נורא נחמד מצידם, אף פעם לא קרה לי דבר כזה במקום אחר
מועדון BBB לנצח!

תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
אני אגיד לך מה כיף בג'ייפארטיז

שאנשים באמת שרים את השירים ורוקדים אותם כי הם אוהבים אותם, לא כי אלה שירים של מסיבות או שירים רקידים.

אבל מאז הימים שבהם אני וחברות שלי היינו אחראיות על הפלייליסט, לא הייתי בג'ייפארטיז... אולי באחת בחנוכה בשנה שעברה. אבל זהו

Billy Shirs

New member
זו באמת הייתה נקודת השיא,

כשהיה את השיר של DRRR וזה היה השיר היחיד שהכרתי משם (חוץ מעוד אחד שגם בו מאוד התלהבתי
). כל השאר היו סתם טראנסים מעפנים כאלה כמו בכל מסיבה, רק ביפנית.

Digi Lista

New member
למה לא היה "מיועד שבועי" השבוע?...

גם לך נגמר התקציב או שאת בשביתה עקב מחסור בתנאים הולמים?...
ואולי היה והחמצתי?...

Billy Shirs

New member
לא היה

היה לי סופ"ש עמוס! וביום ראשון יש איזה 50 פינות אז יהיה כבר ביום שישי הבא...

Digi Lista

New member
לא נשכח, לא נסלח

את רוצה עזרה? אני מוכנה בכיף לפתוח את החקירה במקומך (או שנחקור אותך כפיצוי...)...
לפחות נהנית בסופ"ש?...
ואגב היום יום ראשון, אבל זה חג אז זה כמו עוד שבת ובעצם ביהדות היום מתחיל בערב אז היום כבר יום שני, בערך...

Billy Shirs

New member
תמיכה טכנית בצים

אבל היופי הוא שבחג ושבת אין במי לתמוך
אז אני סתם רואה סרטים וכאלה.

Digi Lista

New member
"יש שבאים לעבודה ויש שבאים לעבוד"...

מה זה צים?...
איכשהו לי אף פעם לא יצא לעבוד במקום שלא הייתה בו עבודה ואם לא הייתה במקרה בטח הייתי מוצאת לעצמי תעסוקה שקשורה לעבודה כי אני וורקהולית מטבעי וגם כי מאוד קשה לי עם הרעיון שאני באה לעבודה ולא באמת עובדת אלא רואה סרטים/גולשת באינטרנט/ מבזבזת זמן על פעילויות שבשבילן יש לי בית ואני לא צריכה לטרוח ולהגיע עד למקום העבודה, ככה גם לא תראי אותי כמעט לעולם מבזבזת את הזמן על שיחות ארוכות ורכילותיות עם אנשים בזמן העבודה, זה פשוט לא מסתדר לי...מצד שני אני לא עובדת בשירות לקוחות ויש סיבות לזה...
אז איזה סרטים ראית? נהנית?

Billy Shirs

New member
איך זה שאף אחד מדרום לחיפה לא שמע על צים?

זאת חברת ספנות עם סניפים מכל העולם, חלק מהחברה לישראל...

בכל מקרה, אני מתעסקת עם המחשבים. ואם זה יום שבת ואף אחד לא עובד, זה אומר שאין לי במי לתמוך
בדר"כ דווקא יש עבודת תחזוקה שוטפת בשבתות אבל השבוע היה מיוחד בגלל החג וכל זה, אז ראיתי לי קצת דקסטר, אווטאר (לא הכחול!), קורה, סוויני טוד... היה מאוד נחמד.

Digi Lista

New member
אני דווקא לא גרה דרומית לחיפה...

אני קרובה מאוד לחיפה ולקריות...
מה זה קורה וסוויני טוד? את דקסטר ואוואטר (לא הכחול!) אני מכירה...
כל עוד את נהנית אני בעד

Billy Shirs

New member
אנחנו שכנות?

איפה את גרה?
סוויני טוד זה מחסרט מאודדדדד מוצלח - מומלץ לדגום פה: http://www.youtube.com/watch?v=whhAMSSexQ8
בבימוי של טים ברטון, עם קאסט שחקנים מדהיםםםם שכולל את ג'וני דפ, הלנה בונהם קרטר, אלן ריקמן(!!!!) וזנב-תולע מה-שמו.

קורה (The legend of Korra) היא סדרת ההמשך של אוואטר, על זאת שבאה אחרי אנג.

למעלה