*הכנס כותרת לכאן*
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: שמרתי. והיה לי חלום ממש הזוי הבוקר!כל שנייה התעוררתי אחרי שחלמתי שאני ישנה באותו החדר שבאמת ישנתי בו, וחלמתי שכל פעם באים אנשים ומפריעים לי.התעוררתי כל קצת זמן.היה לי קשה לפתוח את העיניים.בסופו של דבר חלמתי שהשומרים הולכים לטקס כלשהו. אחד מהשומרים היה לבוש במדים כחולים מוזרים (לא צבאיים). מוזר לי שהוא באמת נראה כמו עצמו (וגם האנשים הפריעו אותי קיימים ונראים כמו עצמם. זה בדרך כלל לא קורה לי, בדרך כלל גם בני אדם אמיתיים נראים שונה בחלומות שלי. וגם הפתיע אותי שהחדר נראה כמו שהוא).אחרי\בזמן הטקס איכשהו קרה שעמדנו לטבוע.אחותי- מה היא עשתה שם בכלל (היא גם אחת מאלה שהפריעו לי)- אמרה שאני טובה בצלילה (חח... ממש לא) אז אני אציל את כולם.הרמתי כביכול אנשים מהים (לא ראיתי אותם. אולי ראיתי ידיים. אני לא בטוחה).אחרי כמה סבבים שבהם סתם הרמתי " אנשים" עד לפני הים הבנתי שאני חולמת, המשכתי נראה לי עוד איזו פעם ואז החלטתי שאם הם לא אמיתיים אז אין טעם להציל אותם. החלטתי לראות בת ים. ראיתי בת ים והתעוררתי בטעות.וזה החלום הצלול הכי נורמלי שזכור לי. או השני הכי נורמלי. וגם החלומות הלא צלולים שלי בדרך כלל יותר הזויים.מה שמצחיק- חשבתי שאני חולמת ועשיתי בדיקת מציאות, אבל זה היה באחת הפעמים שהתעוררתי בהן בחדר אחרי שחלמתי שהפריעו לי. המלצה לסופ"ש: איןהמלצה חדשה. אז- באפי והאוונג'רס. משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מילות סיום ומסר לאומה: תמונה לסיום, אם בא לכם: