סכמ"ש מוקדם!

pennylane11

New member
סכמ"ש מוקדם!

אני יודעת שרק חמישי בערב, אבל אני לא אהיה פה בסופ"ש לסכמ"ש לכם ועל כן אני מפרסמת את זה עכשיו D:
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

וכמו ילדה טובה אני מזכירה לכם לדבב את התמונה! שיהיה סופ"ש מנצנץ ונפלא!

אני אגיד משהו לא ברור עם קטניס והיא תחייך..

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הייתה בת מצווש לאחיינית שלי והיה מוי כיף. וגם עשינו מלא תמונות משפחתיות כאלה והיה ממש מצחיק וכיפי.
המלצה לסופ"ש: יומני הערפד חוזרת אז.. הרבה דיימון?!?!!!1
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: תאמת יש לי שבוע נורא רגיל שומדבר מיוחד לא הולך לקרות בו
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Miss Lavet

New member
*דיבוב מצחיק שאפילו זבוב שיכור לא צוחק ממנו*

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ראיתי את כל הפרקים בוואנס אפון אה טיים שיצאו עד כה, אבא שלי חזר מיפן ועצוב לי (בגלל הסדרה שהזכרתי בהתחלה)
המלצה לסופ"ש: לראות וואנס אפון אה טיים (בעברית זה עד עצם היום הזה (לפי יס) או היה היה פעם (בתרגום מדוייק שיתן יותר תוצאות באינטרנט)
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: בוק ריפורט, בוחן בתנ"ך ומתמטיקה, לגלות אם צדקתי במה שאני חושבת שהולך לקרות בפרק הבא בוואנס אפון אה טיים (בבקשה שטעיתי
)
מילות סיום ומסר לאומה: אחרי הפרק שעלה שבוע שעבר ביס באותה תכנית שאני מזכירה בכול הסכמ"ש הזה (שבזכותו החלטתי לא לחכות לשבוע הזה אלא להמשיך לראות הכל באינטרנט) השתנה לי רשימת השיפים האהובים עלי. אז ככה נראית הרשמיה החדשה:
1. רמוס/טונקס, פיניק/אנני, עוץ-לי-גוץ-לי/בל
2. בלטריקס/וולדמורט
3. לוקהרט/טרלוני, יוקו/וואטנוקי, L/ראיטו
4. מיסה/ראיטו

תמונה לסיום, אם בא לכם:

E l S i

New member
"מלצר, יש לי זבוב במשקה"

לא ראיתי את וואנס אפון אה טיים, אבל גם בסיפור המקורי של עוץ לי גוץ לי אין לו הרבה מזל בחיים...

Miss Lavet

New member
בסיפור המקורי יש לו בן שעוזב אותו במקרה?

הוא נחשב לפחדן של הכפר ולכן גם אשתו עוזבת אותו (לפני שהבן עוזב), וגם הוא קיבל את הכוח שלו ממישהו ששיקר לו והוא נעשה למשרת? (הסברתי את זה גרוע אני יודעת)

Black Stain

New member
"גנבתי לקטניס את הפרייםD: !!"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: יום הולדת!! והיה הכי כיף בעולם!
המלצה לסופ"ש: הסרט לופר
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אחותי מתגייסת..בדיוק התחיל להגמר לי הוזינול שהבאתי מהצבא אז כנראה שהכל לטובה
מילות סיום ומסר לאומה: חחחחח אתמול אני וחברה ישבנו ודיברנו על איזה סיפור ששמעתי על מישהי בשואה שהתחבאה בתוך ארון עם 2 הילדות שלה ואחת מהן התחילה לבכות שניה לפני שהנאצים נכנסו לבית.. אז האמא הייתה צריכה לבחור אם לחנוק את הילדה או לא.. קיצור סיפרתי לה את זה והיא אמרה
"מעיפים את הילדה מהארון!! אני יודעת מה אני רוצה אין לי לבטים כאלה"
"אה כן?? ואם אני את וחבר שלך היינו בארון והוא היה מתחיל לבכות מה היית עושה?"
"הייתי אומרת לו או שאתה מפסיק לבכות, או שאתה יוצא מהארון!!"

אני והיא צחקנו במשך 20 דקות ואני חושבת שאני לעולם לא ארגע

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Sexy Darren

New member
וואי יש לו חיוך יפה :)

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:שופינג עם הBFF המושלמת, ויש לי סניקרס חדשות!

המלצה לסופ"ש: לשמוע את האלבום "dear agony" של breaking benjamin, מוזיקה איכותית אמיתית

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:המורה שלי לגרפיקה נוסעת לפולין=המוןןןןןןן שעות חלון, ובגלל שגרפיקה זה בד"כ בסוף היום, להשתחרר מוקדםם הרבה!
מילות סיום ומסר לאומה: חיוך הופך אנשים להרבה יותר יפים, תראו את ג'וש שלנו למעלה.
תמונה לסיום, אם בא לכם: החיוך המושלם-

Black Stain

New member
ווייי בדיוק לפני איזה שבועיים ככה

חזרתי לשמוע את ברייקינג בנג'מין אחרי הפסקה של איזה 5 שנים!! דה דיירי אוף ג'יין וכל האלבום היה הפסקול שלי למשך איזה שנה..

Ayelet 363

New member
היי, היא מצאה דיבוב!

כן, זה ניסיון הדיבוב הכושל החדש.

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הצלחתי להתמכר עוד יותר לדוקטור הו. אפילו התעצבנתי שקראו לי לקבל דרגת סמל יום מוקדם יותר כי הייתי באמצע קטע ממש מותח בדוקטור הו (היה לי זמן פנוי ופרקים בפלאפון), והסמל זה משהו שממש חיכיתי לו.
המלצה לסופ"ש: דוקטור הו. אבל אני מניחה שכבר ניחשתם את זה.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: יש סיכוי שאסיים את עונה 5 של דוקטור הו. מעניין אם אגיע כבר ל-6 (אם היא תהיה לי עד אז. כרגע יש לי עד סוף 5).
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
"הי, איזה מדליק זה שג'ניפר מטושטשת ואני לא!"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
לא היה שבוע משהו
חטפתי איזה וירוס לא ברור בגרון והיה לי חום, ובכל זאת הלכתי בכל יום לעבודה וללימודים וטחנתי את התחת T_T חוץ מיום אחד שהרשיתי לעצמי לנוח. לפחות הגעתי ליוצא בקאסל וזה היה כיף, אבל זהו
אה, וגם נפגשתי עם חברות, וזה גם היה כיף.
חוץ מזה... זהו
לא השבוע הכי חזק שלי.
המלצה לסופ"ש:
זה לא כזהההה מצחיק, אבל זה משעשע - http://www.youtube.com/watch?v=W3SBb38CyIY והתחלתי לקרוא את הזקן בן המאה

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
מתחילים פרוייקט חדש בפורום. תתכוננו

מילות סיום ומסר לאומה:
|הכנס כאן משפט מוטיבציה על ורוד ונצנצים.|
תמונה לסיום, אם בא לכם:

למעלה