סכמ"ש מוקדם!

pennylane11

New member
סכמ"ש מוקדם!

מצטערת על ההקדמה, מחר בבוקר יש לי מתכונת במתמטיקה ולא בטוחה כמה אוכל להיות על המחשב, ולא רציתי לנטוש אתכם נטולי סכמ"ש.

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

ואע תדבבו את התמונה יש לכם מושג כמה קשה זה למצוא תמונות חדשות?!

N o R i K o

New member
בהצלחה במתכונת!

לא נורא, עוד מעט יהיה עוד סרט ויהיו עוד המון תמונות חדשות

Black Stain

New member
"הי תודה רבה לכולם! איפה השירותים פה??"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: קצת יום כיף במרכז ויציאה מהשגרה
המלצה לסופ"ש: נקמה של שרה אנג'ל
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: העתיד הוא תעלומה
מילות סיום ומסר לאומה: הטריילר של קצ'ינג פיייייייייר!!
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Ayelet 363

New member
שלום!!! בעל המכונית הכחולה מתבקש לגרור

אותה בבקשה.

זה יצא ממש דומה לדיבוב מעל, אבל לא מצאתי שום דבר אחר. מקווה שזה בסדר.

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: וואי, יחסית הרבה.

חזרו אליי בנוגע לבקשת עבודה כלשהי בחנות כלשהי. זה היה מביך, כשהייתי בחנות לפני כ-3 שבועות והשארת יקורות חיים ציפיתי שיירצו לשאול אותי שאלות או משהו, אבל הבנתי מהם שלא- אם אני לא טועה גם שאלתי- ואז הלכתי. השבוע קיבלתי מייל בו שאלו אותי אם אני עוד מחפשת עבודה ואמרו לי שהיה מוזר שנעלמתי (הרגשתי שזה מוזר כבר אז, אבל איכשהו הבנתי מהם שהם רוצים קודם להסתכל על קורות החיים ואז או לחזור אליי או לא). אחר כך המנהלת גם רצתה לקבוע איתי פגיה לאתמול ולא יכלתי, אז פחדתי שהיא תקבל ממני עוד רושם רע. אני אפגוש אותה ביום ראשון, ומקווה שאתקבל.

מצא אותי בטוויטר המנהל של האתר btvsonline, שזה אתר מפורסם ומרשים על באפי. הוא רוצה להקים קהילת באפי בכל מיני מדינות, והוא גם גר בישראל. הוא רוצה שאנהל קהילה של מעריצים בישראל, כנציגות של האתר. זה כולל גם לפרסם דברים על באפי בעברית, שאני בכיף יכולה, אם אני טועה והזמן הפנוי שלי לא עומד להיגמר (כרגע לא, רק עבודה וזהו, אם בכלל אתקבל לעבודה... אבל בתקווה שאהיה סטודנטית בקרוב, אני מניחה שגם יהיה לי זמן אבל אני מפחדת לאכזב...), וגם שאארגן כל מיני הקרנות וכו'. אני מפחדת גם כי אני גרועה בלארגן דברים, אפילו לא מכירה מקומות לארגן בהם דברים כאלה, ועוד בתל אביב... ופחדתי שאם אכים ואז איכשהו לא אוכל להגיע לאירוע זה יהיה מוזר שלא אגיע...

מאז ששלחתי את הסירוב הוא לא הגיב. אני בלחץ.
כתבתי שאשמח לעזור אם אוכל, אבל אני ממש מפחדת מכמה שאכזבתי אותו. הוא גם כתב שהוא לא יכול לשלם אבל הציע כל מיני רעיונות בתמורה (וזה דווקא משהו שנשמע לי מאוד מגניב, והייתי שמחה לעזור כשהתמורה היחידה היא שזה ייצא לפועל, מרוב שזה מגניב).

אפילו עשיתי פדיחה וכתבתי בטעות שלילה כפולה- I doubt I can't. ברצינות?! ועוד חשבתי שאני טובה באנגלית ואני שוקלת ללמוד את זה באוניברסיטה.

עם כל כמה שאני יודעת שאני גרועה בתכנון אירועים, ושיש סיכוי טוב של איהיה לי זמן, אני ממש כועסת על עצמי על ההחלטה הזאת, למרות שאני חושבת שזו ההחלט הנכונה... כל פעם שאני מקבלת מייל יש לי התראה בפלאפון, ומאז ששלחת יאת הסירוב אני כל פעם מפחדת כשאני רואה שקיבלתי מייל, כי אני מפחדת מכמה שאכזבתי אותו. הצעתי שאעזור במה שאוכל, אבל זו הייתה כזו התחמקות...

בכללי, כל השבוע הייתי לחוצ המכל מיני דברים כאלה, העבודה, הלימודים, והרבה בגלל הסירוב הזה...

כרגע כנראה שעוד אעשה בדיקה קטנה כדיי לברר שבאמת לא כדאי לי ללמוד באנגליה, מבחינה כלכלית, ואז אוותר על החלום שלי על ארכיאולוגיה בריטית ואלמד בארץ. אני עוד קצת שוקלת ללמוד ארכיאולוגיה בארץ ולקוות לקבל מלגה לתואר שני באנגליה, אבל זה סיכון- גם כי בארץ זה אמנם מאוד מעניין אותי אבל פחות, ואני לא יכולה להיות בטוחה שאקבל מלגה... וגם כי בארץ השמש יותר מסוכן, וחשיפה לשמש יכולה לעשות לי נזק, כולל נזק לטווח ארוך, אז כשמילא זה לא בדיוק החלום שלי, אולי כדאי לי לוותר.
בינתיים חזרתי ללתכנן ללמוד אנגלית והיסטוריה, באוניברסיטה העברית. אנגלית כי אני עדיין רוצה להיות מתרגמת, וגם עברתי על רשימת קורסים וראיתי הרבה קורסים שנשמעים לי מעניינים והעלו לי את המוטיבציה- מוטיבציה שבעבר ירדה והייתה אחת הסיבות שעזרו לי להבין שלא וויתרתי לגמרי על החלום שלי של ארכיאולוגיה בריטית, והיסטוריה- בשביל הסיכוי הקטן שעדיין אוכל להגי עלחקר היסטוריה בריטית איכשהו, וגם כי זה מעניין אותי. אני חושבת שנחמד שאמנם כנראה שאוותר על החלום שלי, אבל לפחות כן נוצר כלשהו מאז נקודת ההתחלה- שעכשיו אני אמנם רוצה את אותם המקצועות, אבל המקצוע שרציתי רק בתור מטרה הפך גם למקצוע שאני רוצה בתור עניין, והמקצוע שרציתי אז כי הוא עניין אותי נהיה גם מטרה. אני מקווה שבעתיד לא יהיו לי יותר מדיי what ifs בנוגע לארכיאולוגיה. אני חושבת שבטח לכל האנשים יש תהיות כאלה, אבל מקווה שלא יהיו יותר מדיי... ואני צריכה לשמוח בכלל שאני הולכת ללמוד.

המלצה לסופ"ש:
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מקווה להתקבל לעבודה, ולא לעשות עוד בושות שם או משהו, כי עשיתי מספיק רושם רע כשהבנתי בטעות שהם רוצים שאלך ונעלמתי. המנהלת נשמעה מאוד נחמדה, אז אני מקווה שזה יסתדר...
מילות סיום ומסר לאומה: משעשע, אני דיי בטוחה שהפעם היה לי מה לרשום פה ושכחתי.

תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
"תודה לכולםםםםםםם!"

(
ג'וש: יו ברו, אני לא יודע מה עשית לה שם בשירותים אבל היא לא עומדת. ליאם: איי נו ברו, איי נו.)

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
אז היה את יום הזיכרון שכמו תמיד שבר לי את הלב
יום העצמאות שהעברתי עם חברות בסטנד-אפ של אורנה בנאי ושי נוסבאום ובצפייה בשני הסרטים הראשונים של 'בחזרה לעתיד' D: והיה לי גם ראיון חשוב ועבדתי, וזהו בערך! ואעעע, המשחקים בטלוויזיה!@$ הצפתי את כל העולם ב"אומייגאדדד שכחתי כמה הסרט גרועעע" ותלונות רנדומליות, אבל יצא שצפיתי בו גם בהקרנה אתמול וגם בשידור החוזר היום XDDD
המלצה לסופ"ש:
בחזרה לעתיד! אם עשיתם את הטעות כמוני ועדיין לא צפיתם בסרטים האלו, לכו ותקנו אותה!
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
טוב, אז... יש לי וידוי מיוחד
אני חולמת להחליף את השם שלי בערך מגיל 12, והשבוע ככל הנראה סוף כל סוף אעשה את הצעד ואלך למשרד הפנים. אני כמובן שומרת על 'נוי' כשם שני כי זה בכל זאת השם שליווה אותי במשך 21 שנותיי וחצי, אבל לכל מי שרוצה להתחיל לתרגל, אתן מוזמנות, מעכשיו זה הילי
(כמו היא-לי, רק בלי הא' והמקף
) וחוץ מזה את הרגילים, לימודים ועבודה וזה.
מילות סיום ומסר לאומה:
אעאעאעאעאעאעאע גיילניס#%@#5 הטריילר%^@#$@# הגיילניס%@#$%@# אם ככה נראה הטיזר איך יראה הטריילר כולו?!@$?@! איך יראה הסרט@#$%?#$ כואב ליייייי T___T
תמונה לסיום, אם בא לכם:
שימו לב לדבר המקסים שליווה את ראשי ביום העצמאות.

Black Stain

New member
איזה שם יפייפה!!

אני לא כלכך יודעת מה אומרים על זה.. תתחדשי?

אבל מזל טוב איזו החלטה אמיצה!!

N o R i K o

New member
תודההה

לא יודעת עד כמה אמיץ, המון שנים רציתי לעשות ורק עכשיו עושה את הצעד... הגיע הזמן

Black Stain

New member
המון אומץ!!

גם אני תמיד רציתי לשנות את השם שלי באופן רישמי לדנה.. בעיקרון אני דניאל בתעודת זהות, אבל מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד קראו לי דנה והשם השני עושה לי מועקה וחוסר נוחות, זה רק שם רישמי ותמיד הייתי צריכה נגיד ברשימת שמות בבית הספר או בצבא לתקן אנשים שישנו את זה ברישומים.
אבל אין לי אומץ להחליף אותו כי אני לא מאמינה בהרבה דברים אבל אני כן מאמינה שלשם יש משמעות כלשהי ולהוציא את ה'אל' מהשם נראה לי פשוט המון מזל רע

N o R i K o

New member
אז תעשי מה שאני עושה

תשמרי על דניאל כשם שני ותהפכי את דנה לשם האמיתי שלך :)
הנומרולוגית שהתייעצתי איתה אמרה שגם ככה מה שחשוב הוא השם שבו קוראים לך, ולא השם הרשום. כך שבתעודת זהות יכול להיות רשום לך סופרקאליפרג'ליסטיקאקספיאלידושיס, אבל כל עוד קוראים לך דנה זה השם שלך וזה מה שמשפיע עלייך

Ayelet 363

New member
תמיד רצית להחליף לשם הזה

או שתמיד רצית להחליף בכללי, ואז בחרת את השם הזה?

אני סקרנית כי גם אני שקלתי להחליף, למרות שכרגע כבר לא כל כך כי השלמתי עם השם שלי.

Ayelet 363

New member
ודרך אגב

אני ממש מקנאת בך על זה שרק עכשיו ראית את בחזרה לעתיד. לגמרי מצטרפת להמלצה.

לא מזמן חברה שלי אמרה לי שהיא אף פעם לא ראתה את זה והיא עשתה לי חשק רציני. עכשיו שוב... מקווה שיהיה לי זמן לראות את זה שוב השבוע.

Black Stain

New member
לגמרי!!

ראיתי את זה לפני המוןןן שנים כשהייתי חולה פעם אחת בבית ראיתי במרתון את כל הסרטים ונראה לי שאני אעשה את זה שוב עוד השבוע!

pennylane11

New member
אתן רציניות?

אני חיה על הסרט הזה על בסיס דו שבועי הלכתי לפני חודשיים לראות אותו בהקרנה מיוחדת בקולנוע
הסרט הזה הוא חיי

N o R i K o

New member
בכללי,

התלבטתי בין המון שמות, אחד השמות שהכי רציתי הוא נילי, ואחד השמות האהובים עליי הוא הילה. ואז חשבתי על הילי שהוא גם שילוב של שניהם וגם שם יפה, וזה פשוט... היה זה! למרות שזו כביכול החלטה קריטית נראה לי שהיא מהאלו שבסופו של דבר את פשוט מחליטה וזהו...

גם אני השלמתי בשלב כלשהו עם השם שלי, אבל בזמן האחרון ממש הרגשתי שאני צריכה לנצל את ההזדמנות הזו. גם יש לי המון סיבות שבעיניי הן די מוצדקות להחלפת השם, השאלה היא עד כמה את חושבת שהסיבות שלך להחלפת השם הן באמת נכונות ולא... סתם כי את לא אוהבת אותו, וזה.
כדאי שתתייעצי על זה :)

Ayelet 363

New member
תודה על העצה

היו כל מיני שמות שתהיתי לגביהם...

חשבתי על שחר, בהתחלה כשם ואחר כך כשם שני. שם שני מבחינתי יכול להיות נחמה על השם הראשון, גם אם השם הראשון יישאר איילת. בלי קשר לשם, אני עצובה שאין לי שם שני. אני גם אוהבת את הרעיון של "איילת שחר" כי אני אוהבת כוכבים, וזה ביטוי ל"כוכב הבוקר" ולנוגה הבעיה היא שמאז נהיו לי חברות בשם שחר, וגם כשם שני זה יהיה לי מוזר. ושזה כבר עכשיו בלבל אנשים בגלל הקיבוץ איילת השחר.

וחשבתי על השם אור, אבל גם השם הזה- אחר כך נהיו לי חברות בשם אור, וזה גם היה השם ששמרתי לילדה שלי, אם תהיה לי. ואז בת דוד שלי נתנה את השם הזה לתינוקת שלה (כמה מבואסת הייתי אז
).

הייתה גם תקופה בה קראתי ספר עם דמות בשם אלתיאה וראיתי בה מקור לחיקוי אז המצאתי שאיילת זה שיכול אותיות של אלתיאה (אני יודעת שלא, ובאנגלית עוד פחות...), ואז גם היו כמה אנשים (לא הרבה, משפחה+ מעט חברות) שביקשתי מהם לקרוא לי אלתיאה. לא ממש תפס, ואני גם רוצה שם ישראלי, למרות שאני הרבה יותר אוהבת שמות לועזיים.

למעלה