סכמ"ש מוקדם

pennylane11

New member
סכמ"ש מוקדם

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Black Stain

New member
תראו, יש פה נפש חיה!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: בגדים חדשים!!1
המלצה לסופ"ש: טוב אל תצחקו עליי, אבל דרגון בול
היה לי משעמם ומצאתי את הפרקים לצפייה ישירה וזה פשוט מעולה
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: שיחזור לי האקסבוקס וחופש!
מילות סיום ומסר לאומה: יש לי ולחברה התלבטות לאן לטוס, לונדון או אמסטרדם? באמסטרדם יש את הפארק של הסיקס פלאגז וקופי שופס וזול יחסית, ובלונדון יש את הוגוורטס ואיזה מקום אחד שחברה שלי הייתה בו שמכניסים אותך לתוך חדר ויש לך שעה לצאת משם ע"פ רמזים וכל מיני דברים מגניבים ויש את המיוזיקל של פאנטום האופרה אבל היעד יקר. מה הייתם עושים?
תמונה לסיום, אם בא לכם: -

N o R i K o

New member
לונדון

עם כל כמה שהייתי מתה ללכת לאמסטרדם, פשוט אין כמו לונדון. אין אין אין, עיר מושלמת. 3> תהני כל כךךךךך לא משנה לאן תטוסי בסוף D:

בסוף נצליח להחיות את הפורום

N o R i K o

New member
חנוכה, חנוכה, חג יפה כל כך!

רו ונר על הראש. D:
מחר הסיכום החודשי, היכונו!!!!1

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
נפגשתי עם חברות שלא ראיתי מלא זמן D: הסתפרתי, ואמרתי לספר שאני בסך הכל רוצה לחדש את גווני השמש שלי לטיפה יותר בהירים והוא החליט שהוא רוצה אותי בלונדינית
הייתי באירוע מנהלים של תפוז שהיה ממש משעשע וממש טעים
וראיתי את כל העונה של ניו גירל, סתם ככה.
המלצה לסופ"ש:
ניו גירל!!!1 העונה השניה ממש ממש ממש מצחיקה, לא ברור איך ולמה. ו-!!!!הספר הקודם של קולינס, זה שהיא הוציאה לפני משחקי הרעב? ממש ממש סבבה. הוא קצת יותר ילדותי, כי בכל זאת הדמות הראשית בן 11, אבל יש שם הרבה אלמנטים שהרגשתי גם במשחקי הרעב. מה שכן, היא השתפרה. כלומר, הוא פחות טוב מהמשחקים. אבל הוא עדיין ממש נחמד.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
אני מקווה לראות דוקטור הו סוף סוף, לקרוא עוד קצת, ויש לנו אורחים מחו"ל

מילות סיום ומסר לאומה:
לקולינס יש דמות בשם Boots. היא צריכה לתבוע את דורה על זכויות יוצרים
תמונה לסיום, אם בא לכם:
תמיד רציתי לשים כאן תמונה של הציצי שלי. D:

Black Stain

New member
חשבתי לקנות את הספר הזה

אבל היה את המבצע המעצבן הזה של ה3 ספרים ב100 וכבר אין לי מה לקנות!! אז עזבתי אותו בינתיים

Ayelet 363

New member
"היי, חסידה!"

במקום סכמ"ש פשוט אספר לכם משהו שממש מטריד אותי, טוב?

לפני כמה מיים שמעתי על אירוע מגניב, חינמי, בלונדון. וויתרתי עליו. עכשיו הבנתי שאני לא יכולה לוותר עליו. וויתרתי מראש פחד, ועוד פחות מהפחד מהטיסה- פחד מאיך ההורים שלי יגיבו לתכנון טיסה מזורז כל כך. אני ממש מפחדת ממה שהם יגידו. אבל הבנתי שאני לא יכולה לוותר על זה.

יש לכם עצות איך לספר להם?
או איך מתכננים טיול ממש מהר?
קיבלתי כל מיני קישורים לאתרים להזמנת כרטיסים טיסות ומלונות, אבל אולי כדאי שיהיו לי עוד, כי אני לא יודעת אם אוכל להשיג משהו בכלל, בהתראה כל כך קצרה.

N o R i K o

New member
תזמיני דיל של הדקה ה-90

בדוק יש מלא כאלה באינטרנט. של שלושה-ארבעה ימים של טיסה+מלון וכל ההטבות. פשוט תריצי על זה גוגל, תמצאי יותר טוב מאיתנו מה מתאים לך :)
אומרים להורים שזה משהו שאת ממש ממש ממש רוצה, שחשבת על זה מלא מלא זמן ואת חייבת לקפוץ על ההזדמנות הזו. את צריכה לזכור שאת כמעט בת 20 ואת כבר ילדה גדולה ויכולה לדאוג לעצמך וזו בחירה שלך, גם אם הם לא יאהבו את הרעיון

מחזיקה לך אצבעות שיצא לפועל

Ayelet 363

New member
תודה רבה! מה שמצחיק (וכרגע מעצבן)

הוא שבכלל לא ידעתי שיש כזה דבר כרטיס אשראי בין לאומי (איך לא ידעתי? חחח) ושאני צריכה כזה. אבא שלי דווקא נראה בסדר עם רעיון הטיול, אבל לא עם הרעיון של העברה בנקאית. היום אלך להזמין כרטיס אשראי בין לאומי, אבל אני לא יודעת כמה יש לטיול סיכוי להצליח. לא לאירוע הזה, לפחות. ואז אני תוהה אם לטוס עכשיו או לחכות לאירוע או משהו. הבעיה היא שלא חשבתי על זה, אבל ממש כדאי לי לטוס מהר, כי עוד לא מצאתי עבודה, ואנימאוד לא רוצה לטוס בספטמבר, כך שאם אתפטר כדיי לטוס אתפטר, בהנחה שלקחת חופש לא יספיק, ממש מוקדם, וכרגע אם אטוס מהר אפסיק לפני שהמון תיכוניסטים שסיימו ללמוד יחפשו גם עבודה (טוב, לא לגמרי אספיק, אבל זה יהיה גבולי).
ואני גם קצת רוצה להכיר את אנגליה לפני שאני מתחילה ללמוד, כי החלום שלי, שבגללו בכלל בחרתי במה שאני רוצה ללמוד, קשור לאנגליה, אז אמנם לא אגלה עכשיו איך זה לעסוק שם בתחום שאני רוצה, אבל אם אגל השאנגליה היא ממש לא מה שאני חושבת שהיא, סיכוי טוב שארצה לשנות מקצוע (זה בעצם מה שהכריע את הכף בין המקצועות שבחרת ילמקצועות אחרים שהתלבטתי ביניהם).

Black Stain

New member
גם לי אין כרטיס אשראי בין לאומי

אבל יש בדואר כרטיס ויזה נטען בין לאומי שמביאים לך אותו על המקום ואת מכניסה לשם כמה כסף שאת צריכה לטיסה וזהו!
ואם מקסימום נגמר לך הכסףתוך כדי הטיול אז ההורים שלך יכולים להטעין לך אותו מהארץ בעוד.. ככה אני עשיתי זה ממש נוח וזה מיידי אז לא תצטרכי לדחות את הטיסה!

Ayelet 363

New member
תודה רבה

לא שמעתי על זה קודם, תודה רבה!

חזרתי עכשיו ממורמרת מהבנק, כי המסמך שהיה לי מהאוניברסיטה לא מספיק, וצריך אישור לימודים, ולא עונים לי מהאוניברסיטה (רציתי לבקש שיפקססו לי אישור).
אבא שלי הציע לי דרך אחרת להשיג כרטיס אשראי, אז שאלתי אותו על זה, והוא הציע שקודם כל הוא יברר בנוגע לרעיון ההוא, ואם זה לא יצליח אז לנסות את זה. חבל שבינתיים יורדים הסיכויים שיהיו כרטיסים\חדרים במלונות, אבל אני אראה.

תודה רבה!

Ayelet 363

New member
הטיסה הסתדרה! ויש לי כמה שאלות, אם אפשר

קודם כל, תודה על העצות שכבר קיבלתי פה!

מה כסף כדאי לי לקחת?

יש לי רשימת אתרים מגניבים, אבל אשמח לשמוע המלצות.

אטוס ביום שני ואחזור שבוע אחרי. דרך אגב, לא אהיה פה בשביל לפתוח את הסכמ"ש (למרות שאני מניחה שזה במילא לא נורא, כי אני היחידה שמסכמ"שת? מקווה שזה לא נורא).

מישהו מכם טס מתישהו לבד? אני מבועתת.

יש לי נטייה ללכת לאיבוד בכל מקום.

האירוע החינמי המגניב שציינתי הוא Q&A עם ג'וס ווידון, איימי אקר ואלקסיס דניסוף. המקומות מוגבלים, ואני מפחדת שלא אגיע מספיק מוקדם, וגם אם אגיע לא בטוח שאוכל לשאול משהו. אבל- יש לכם רעיונות לשאלות? אם כן, אשמח לשמוע!

אני כל כך מתרגשת. אני גם לא מצליחה לישון (אני אומרת "גם" כי דווקא הרבה פעמים קורה לי שאני לא מצליחה לישון. רק חבל שאני צריכה להתרגל לקום מוקדם- אני תמיד קמה דיי מוקדם, בטיול זה יהיה בסדר, אבל בשביל הטיסה...- ואני גם צריכה לצאת מחר לסידורים מוקדם).

יש לי הרבה סיוטים על טיסות לחו"ל. לא משנה אם מי אני, לא משנה כלום. אני ממש מבועתת. ממש.

למעלה