סכמ"ש~ D:

pennylane11

New member
סכמ"ש~ D:

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Ayelet 363

New member
אני חושבת שאני הולכת להירדם...

חח... כי אני לא טובה בזה, והיא נראית לא מרוכזת אז היא הזכירה לי את זה שמרוב עייפות כמעט נרדמתי אתמול בפרק של אנג'ל (השעה הייתה מאוחרת... וישנתי אתמול פחות מ-4 שעות ו-20... |תירוצים|).

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: גיליתי כמה הבסיס שלי מעצבן.
ולוח השמירות שכל כך אהבתי בשבוע שעבר? עכשיו כל כך לא. ובלי קשר לזה שהוסיפו לי שמירה.
המלצה לסופ"ש: טרו קולינג (אפילו שפוקס ביטלו את זה כך שזה ממש לא שלם) וד"ר הו. |התמכרתי|
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אני באה לאייקון.
(ומפספסת הרבה דברים חשובים אחרים על הדרך. >< אבל יאי. אייקון).
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:

E l S i

New member

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: חלמתי הלילה שהייתי בסט של ספיידרמן, שהיה בחצר של טירה בריטית עתיקה, אבל הם לא מצלמים כרגע, אז אנדרו ואמה רק תכננו פעלולים שקשורים לקורי עכביש וטיפוס על קירות, ואז הם פשוט הלכו- כן בלי שאנדרו החזיק לי את היד מה זה צריך להיות- ואז ראיתי שיש שם חלון ראווה גדול, ושם היה הקאסט של התלקחות, והם נופפו לי להיכנס. אז התיישבתי בשולחן עגול קטן עם ג'ניפר ו(קריסטן סטיוארט באיזה קטע?) במין ספרייה ועזרתי להן למיין פאזלים ולוודא שבמשחקי קופסא ובשש-בשים שהיו שם לא חסרים חלקים.
המלצה לסופ"ש: תקראו את טרילוגיית הערפילאים של ברנדון סנדרסון כי זו פנטזיה נפלאה, אני עכשיו בספר השני ואני כל כך אוהבת את זה
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: יום שלישי וזה, מפגש

מילות סיום ומסר לאומה: "'הרוג את סטראף', פקד האֵל. 'אתה צריך להיות במקומו. אתה חזק יותר ממנו. אתה יעיל הרבה יותר ממנו.' אבל אני לא שפוי כמותו, חשב זיין."
לא, ברצינות. לכו לקרוא את הספר הזה!
תמונה לסיום, אם בא לכם: תמונה שווה אלף מילים והסכמש שלי יצא מספיק ארוך

Sexy Darren

New member
סכמ"ש מהיר

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: דחו את החג מעלות של הסניף שלי בבני במושבים לאותו תאריך של החג מעלות ברמתיים (הקן הישן שלי)
מישהו בכוונה רוצה לעשות לי רע הא? ><
המלצה לסופ"ש: star wars, שלמות שלמות שלמות, רציני לגמרי! ומצאתי את האהבה החדשה שלי, לוק סקייווקר

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אייקוןD:
מילות סיום ומסר לאומה: may the force be with you"
תמונה לסיום, אם בא לכם:

E l S i

New member
מניסיון ידחו אותו שוב כי ירד גשם

אני מקווה בשבילך, לפחות

מעין- את רואה מה קורה כשאת לא מזכירה לדבב בהודעה?

Sexy Darren

New member
הלוואי!

למרות שאם המזל שלי, ידחו את שניהם שוב לאותו תאריך
שתביני שזה היה אמור להיות בתאריכים שונים, פשוט דחו את שניהם ל20.10

אה ואני אפעם לא מדבבת
אני גרועה בזה, מה לעשות.

pennylane11

New member
אני רואה, אני רואה...

זה כל כך מעיק עליכם שאני חושבת לוותר על זה... אף אחד לא מדבב בכל מקרה, ואני ממש מנסה לחפש תמונות שעוד לא היו אבל זה קשה נורא :(

Sexy Darren

New member
מיילאב

יהיה לנו המווווווון על מה לדבר באייקון, בוא נגיד רק שלוק החליף את סאם מSPN כפאנגירל קראש הרשמי שלי
אזזזזז כן

Sexy Darren

New member
את יודעת שיש לי חברה שמעדיפה את האן סולו? O:

היא טוענת שהוא הכי חתיך בכל ה6 סרטים!
כאילו הוא נראה טוב, אבל מול לוק, אובי וואן ואנקין?

Ayelet 363

New member
ראית star wars בפעם הראשונה?

מגניב!
נכון זה סרט גאוני?
אלה הסרטים האהובים עליי (ביחד עם האוונג'רס).

ראית את כולם?

Sexy Darren

New member
כןןןןןן פעם ראשונה! *_*

וראיתי את כולם חוץ משלוש, אני צריכה תמיכה נפשית כדי לראות אותו, אנקין ופאדמה

Hello sunshine

New member
סכמ"שון!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אממ... מתתי מצמא ביום כיפור... הפרק החדש של האנטומיה שבר לי את הלב לאלפי רסיסים קטנים וגרם לי למרר בבכי.
המלצה לסופ"ש: לכו לים D: ים זה מגניב D:
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אממ.. טרם יש תוכניות. חופש וכאלה D: ומשמרת לילה במשרד =-=
מילות סיום ומסר לאומה: שונדה ריימז היא אדם נורא.

סופ"ש מהנה!

Miss Lavet

New member
מסכמש"ת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הייתי בסנטר וטרדתי ילדה (הסיבה במילות סיום), ילדת סנטר חיבקה את חברה שלי בגלל (כנראה) חולצה שלבשב ולמדתי לחסוך. חוץ מזה.. היה לא משהו (זאת אומרת בית ספר). אה ותדרוך היום
המלצה לסופ"ש: לנוח
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אייקון, מפגש פורום (שאני מקווה להגיע
), מפגש פורום הארי פוטר, להיפגש עם חברות ולהתנדב
מילות סיום ומסר לאומה:
לה אריאל ואני הולכות בסנטר ופתאום!לה אני וחברה שלי הולכות לנו בסנטר פתאום! אני רואה ילדה עם חולצה של הלנה בתור מלכת הלבבות והחולצה חצי נפולה אז רואים לה חצי מהגוזיה שלה.
אני:"היי ילדה יש לך חולצה יפה!"
הילדה:"תודה.."
אני והחברה שלי ממשיכות ללכת וכך הילדה. אני עוצרת מסתובבת לכיוון הגב של הילדה ואומרת לה: "היי את יודעת מי על החולצה שלך?! (אני לא מחכה לתשובה)-זאת הלנה בונהם קרטר, תחפשי אותה באינטרנט"
חברה שלי: "מטרידה..."
תמונה לסיום, אם בא לכם:

shaharEB

New member
מסכמש"ת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ..אממ...

המלצה לסופ"ש: לראות את הסדרה גרים
ממש טובה , ולקרוא את הספר ביום שאיבדתי אותה

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מפגש עם הרבה חברים שלא ראיתי מלא זמן

מילות סיום ומסר לאומה: ---
תמונה לסיום, אם בא לכם:

שבוע טוב

Black Stain

New member
הי ג'ן תראי הינה עוד תמונה שלי"

"@_______@"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: יש איזה מבצע ממש מעצבן שגורם לי לעבוד קשה כל חודש אוקטובר בימי חמישי .. בכל אופן,המנהל שלי בישיבה התחיל להגיד:"זה יוצא טוב כי דנה במילא לא לומדת בימי חמישי אז זה מסתדר, כולם יעבדו" אז אמרתי לו:"בסדר, מה זה מבצע לשנה?! סה"כ חודש תרגע"
"את מתחילה ללמוד חודש הבא לא?"
את כל שאר השבוע העברתי בבכי על החיים שיעלמו לי עוד פחות מ23 יום. אז זה השבוע שהיה!!
המלצה לסופ"ש: http://www.youtube.com/watch?v=GSBFehvLJDc
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: שופינג!! מלתחה חדשה הינה אני באה!
מילות סיום ומסר לאומה: אני שונאת שעון חורף.
תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
"וכפי שאתם רואים, שם נמצאות המעריצות שלי..."

ג'ן בראשה: הו גאד. אני אקנה רובה וארה בהן בדקות הקרובות!!!11

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
המממ בוא נראה... ביום ראשון הייתה אזכרה לסבוש
ועל אף שהיה לי עצוב החלטתי להפוך את היום ליעיל והספקתי לעבור בקניון ולקנות תיק גב שהייתי צריכה ללימודים. והיו עוד ימים יעילים בהם יצאתי להליכות בבקרים, שזה טוב, כי צריך לשרוף את כל הקילוגרמים שהעלתי בחגים... והייתי בלימודים, פעמיים השבוע, וזה המכינה והכל חומר שאני יודעת ומשעמםםםם לייייי
אני כל כך אתחרט על המילים האלה אחר כך כשאני אלמד ל007 ואבכה ואתגעגע, אני רואה את זה בא. חוץ מזה עבדתי, קראתי FISH, ראיתי קאסל, היה כיפור והיה צום ובצאת הצום אכלתי פאי אגוזים ושקדים עם גלידת וניל וזה היה כל כך... יאממ
דיאטה כבר אמרתי? ואתמול היה יומולדת לסבתא במסעדה.
המלצה לסופ"ש:
לראות קאסל, זה כל כך טובבב

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
חג, אייקון, מבחן במתמטיקה, וסוף סוף אראה את חברה שלי שטסה לארה"ב לארבעה חודשים

מילות סיום ומסר לאומה:
"ג'יי קיי רולינג הוציאה ספר למבוגרים? מה, הארי פוטר והערבה ה'מפליקה'?" "לא, אתה מתבלבל עם FISH..."
בהזדמנות זו אני גאה לבשר שרכשתי את הספר של רולינג! D:
תמונה לסיום, אם בא לכם:
נורא התלבטתי בין התמונה הזו לבין תמונת מהגוני שאלה שלחה לי, אבל אין לי כוח להעביר את התמונה מהפלאפון אז... טאמבלר איט איז!

למעלה