סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

תזכרו לדבב בכותרת בשבילי? D:
שיהיה לכולכם שבוע נפלא וחודש יוני נפלא ובכלל!

פשש החבר'ה בפורום הישראלי חופרייים

ומעין! הולך לך אדום,תתחדשי

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: וואי היה שבוע ממש מתיש הוא התחיל סבבה ויום שלישי היה סיוט!!! הכל היה בו עקום ואיכסה! ואתמול יצאתי עם חברות שלי והיה כ"כ מצחיק
המלצה לסופ"ש: טוב אז אני תקועה על שני דברים , קודם כל התחלתי לקרוא את 50 שיידס אוף גריי
אז כן.. ושרלוק הו שרלוק נשארו לי 2 פרקים ואני מתקמצנת
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: למען האמת לא מחכה לי שום דבר מרגש שזה הכי כיף בעולם
מילות סיום ומסר לאומה: בנדיקט תעשה לי ילד

תמונה לסיום, אם בא לכם:

pennylane11

New member
יואו! אני אדומה!!!

איזה כיף!

ואם כבר, אז בנדיקט...
וכל הפרק הראשון של העונה השנייה, מכל המילים בעולם, זאת שהוא אומר הכי הרבה היא phone עם המבטא הבריטי שלו והאעאע!

Ayelet 363

New member
דיבוב יבוא בהמשך

כי אין לי רעיון.
כל מה שעולה לי לראש זה שכך אני נראית כשאני מסתכלת על לוחות שמירה. בעיקר על החדש (אבל עכשיו יותר טוב. הייתה לי בעיה והיא תוקנה. עכשיו סתם מעצבן שיש לי שבת, אבל זה היה אמור להיות...).
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אני. שונאת. לישון. בבסיס.או: אני. שונאת. לא. לישון. בבסיס. יותר מדוייק.
המלצה לסופ"ש: גברים בשחור 3. אבל הוא רק מאוד נחמד... אז האוונג'רס.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אין שמירה!! ^^ ואני מאוד מקווה להתחיל סוף סוף לראות פיירפליי עם אבא.
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם: כי אני אוהבת אותם.

Ayelet 363

New member
דיבוב גרוע אבל דיבוב

" איככס יום ראשון".
כי אין לי משהו יותר טוב.
חוץ מאולי הרעיון עם לוח השמירות.
אני ממש עצבנית עכשיו על מחר ועל זה שאני סוגרת שבת החודש...

Billy Shirs

New member
"נמאס לי מלחמניות גבינה."

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הלכתי למבשלת בירה מעולהההההה והיה כל כך טעים ואני אוהבת בירה
בנוסף על כך גם קניתי את הקומיקס של אווטאר-לא-הכחול, "ההבטחה, חלק 2", על מה שקורה לאחר סיום הסדרה וחיסלתי את זה תוך 40 דקות. קצת מבאס אבל לגמרי שווה את זה.
המלצה לסופ"ש: משחקי הכס פרק 9.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: משחקי הכס שהזמנתי אמור להגיע לחנות סוף סוף, ואני ממש ממש מקווה שהלקים שהזמנתי מהאינטרנט גם כן יגיעו סוף סוף... כמה זמן צריך לחכות למשלוח דאמט:\
מילות סיום ומסר לאומה: לקיםםםםםםםםםםם
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Miss Lavet

New member
מסכמת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: מסיבת ההפתעה שעשו לי במצויינות, וסוף-סוף אמרתי למורה שלי לתיאטרון (נכון במילות הסיום אבל...), כמה שדאני מעריכה אותה
המלצה לסופ"ש: לקרוא ימי שלישי עם מורי
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: ההפקה האחרונה שלי בחטיבה ובמצויינות

מילות סיום ומסר לאומה: מסתבר שדיכאון יום ההולדת שלי היה לשווא (כן, גם הברכה הסופר צבועה ממישהי שאני בכלל לא יודעת מי היא ושאני רק יודעת שהיא לומדת בשכבה מתחתי לא השפיעה על היום הזה)!
תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
"אתם -לא- מלהקים את -זה- לפיניק"

*ג'ניפר בוהה בתמונה של רוברט פטינסון
*

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
המממ... כלום.
באמת שכלום לא קרה השבוע...

המלצה לסופ"ש:
תראו את "זמר החתונות" של אדם סנדלר, זה כזה מקסים

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
ביום שני אני בהקרנת הסרט של תפוז
מי בא?
והמממ זהו. עבודה ופסיכומטרי

מילות סיום ומסר לאומה:
משפטי קאוצ'ינג מהמורה לפסיכומטרי: 1. כל דבר שאתה באמת באמת רוצה, שווה לעבוד קשה בשבילו
2. Losing is for people who are afraid to lose
תמונה לסיום, אם בא לכם:
... חוץ משיר

Billy Shirs

New member
לא נכון, אני לגמרי מסכימה עם זהXDD

דיבורים לחוד ומעשים לחוד, כן? אם אני באמת אהיה במשחקים אני אמות ראשונה

Black Stain

New member
חח גם אצלי יבוא דיבוב בהמשך

למרות שנראה לי אני לא אוכל להתעלות על של נוי אז אני אוותר מראש

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: נסעתי לחברה שלי שאבא שלה נפטר שבוע שעבר.. היה הרבה מעבר לקשה.. בכלל היה שבוע כאוטי ושבוע הבא לא נראה כאילו הוא הולך להיות קל יותר

המלצה לסופ"ש: סקינסססססססססס, נשארו לי עוד איזה 4 פרקים ובא לי לבכות
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: המנהל שלי נוסע לספרד לשבוע וההצדקה שלו לחופש הזה היה:"אבל דנה פה!!" אז זהו, הוא נוסע ואני לא הולכת לראות אור יום.. אבל הטיסה שלי לא תממן את עצמה אז אולי זה לטובה

מילות סיום ומסר לאומה: אני עושה ממש הרבה שאלונים היום
גם זה, גם הסיכום החודשי ואני גם המיועד השבועי
אני מרגישה בטוק שואו
תמונה לסיום, אם בא לכם:

למעלה