סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

שתדעו שהקטע עם התמונות בעייתי, כי אני מסכמ"שת מארבעה מחשבים שונים עד כה, ולכן אוסף התמונות שיש לי שונה, ולכן אין לי מושג במה כבר השתמשתי, אז אני מנסה ללכת על בטוח~

N o R i K o

New member

ווילו ואמנדלה: יאאאאאאא יש לנו את ה-DVD!!!1
אלכס ודאיו: תראו איזה גברים אנחנו

השחקן של מארבל: אני פשוט אשב באמצע, אחייך ואהיה פאביולס

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
הייתי במליון ראיונות עבודה ושום דבר לא מצא חן בעיניי. XD ראיתי האנטומיה. חזרתי לראות סדרה כלשהי על מוזיקה קלאסית. סיימתי ספר מהמם של ג'ודי פיקו (המלכה, יש לציין
) והתחלתי, בשעה טובה, שוב, את בשורות טובות, הפעם במטרה לסיים אותו.

הייתי גם בשתיית שחרור של קורס מתחתי בלשכה, והיה כזה מוזר שהכל שם... ממשיך בלעדיי
וקצת התגעגעתי, אמרתי למפקדת שלי לשעבר שתקרא לי למילואים... זה לא יקרה אבל בא לי
וזהו, נראה לי.
המלצה לסופ"ש:
טוב, אז אתמול בשיא הספונטניות ישבתי עם חברה במסעדה ואז היינו כזה "בא לך לראות באטמן?" "יאללה, בואי" וזה היה כל כך סתם על הדרך כי רציתי לראות באטמן אבל לא הייתי אוהדת מטורפת של הסדרה ולא היה לי כזה דחוף לראות את זה וגם ככה הייתי מדוכאת על מותו בטרם עת של הית' לדג'ר...
אבל היה. פשוט. אדיר. בקטע אחר. בסוף הייתי ככה - O________O זה היה מעולה מעולה מעולה.

ויש שתי בחורות. והייתי בטים של הבחורה הנכונה
תמיד כיף

עוד קצת ראיונות עבודה (בתקווה למצוא אחת) ועוד קצת האנטומיה ועוד הרבה דברים וכאלה.
מילות סיום ומסר לאומה:
"נוכל להבין טוב יותר את בני האנוש אם נבהיר שרוב ההישגים והטרגדיות לאורך ההיסטוריה נגרמו לא עקב העובדה שבני האדם טובים מיסודם או רעים מיסודם, אלא עקב העובדה שבני האדם הם בני אדם מיסודם."
מתוך בשורות טובות. כל כך נכון.
תמונה לסיום, אם בא לכם:
היה נורא קשה לבחור.

N o R i K o

New member
יו ונזכרתי ששכחתי לשתף אתכם!!1

אני עוקבת אחרי איזה 1000 עמודים של HG בפייסבוק, ואתמול בשיא התמימות אני גולשת לי, ואחת ממנהלות אחד העמודים שהחליטה שהעמוד הוא בלוג הפאנפיקים\הקטעים האישיים שלה, העלתה קטע שאמר:
"Katniss had a middle name, an ancient name 'Tikva' which means hope...."
באמת שהתחילה לכאוב לי הבטן מרוב צחוק. קטניס=תקווה. אהא

Black Stain

New member
D:

פרים:"מארבל רוצה להחליף מקום?"
קייטו:"כן מארבל, תחליף איתה..*wink-wink*
"
מארבל:"לא תודה, טוב לי כאן. @_@"

(קשה לי עם השמות שלהם
)

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: המון המון הכנות וסידורים של גדולים לקראת הטיול ונמאס לי רצח כבר גם מהדואר שזה בערך המוסד הכי מטופש בישראל אחרי ביטוח לאומי, גם מהחברת ביטוח גם מהסוכן נסיעות וגם מבנק הפועלים, אם הייתי יודעת הייתי כבר יורדת ל3 ימים באילת וזהו!
אבל הכל הסתדר בסוף נשאר לי רק לקנות כמה דברים ולהתחיל לארוז ושלום אירלנד להתראות חום!!
המלצה לסופ"ש: אוו יש לי מלא:
שובר שורות שחזרה, הסדרה הזאת היא פשוט יצירת מופת מכל הבחינות מדהים מדהים מדהים, מי שלא ראה אף פעם אז קדימה!!
וחבר ממש טוב שלי, אחרי המון המון חפירות של כמה חודשים הוציא קאבר שהוא הקליט ויצא ממש מוצלח: http://www.youtube.com/watch?v=tbqqjF8wrJQ
וחוץ מזה האלבום החדש של רגינה ספקטור אלוהי ותשמעו גם אותו
זהו

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: יום הולדת של החברה הכי טובה ואירלנד ביום רביעי

מילות סיום ומסר לאומה: נראה לי זה הקיץ הכי קשה שחוויתי בכל שנות חיי.. מה זה הגועל נפש הזה.. ;[[
תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
הקיץ הכי קשה שחווית?!?!!?!?

אני אוסרת עלייך לדבר ככה כשבהמשך השבוע את נוסעת לאירלנד.

תבטיחי לי שתשתי גם בשבילייייייייייי

Black Stain

New member
חחח החל מיום שני

עד שאני חוזרת אני מתכננת להיות שיכורה 24\7, אז אל תדאגי זה יבוצע חחחח

Ayelet 363

New member
לא סיכמשתי קודם כי לא מצאתי דיבוב

גם אין לי הרבה מה לכתוב...
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: סתם... ראיתי הרבה סרטונים מקומיק-קון... שמרתי...
המלצה לסופ"ש: גאווה ודעה קדומה. סיימתי את הספר וממש אהבתי אותו.
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:

למעלה