"היי פייבבבבבבבבב"
הבחורה ליד: "אמגאמגמאמגמאממןגדוךקדחרכלךחגדשכלךחשדךלח ליאם."
מסכמ"שת שבוע נחמד, סוף סוף
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
שבוע יומולדת!11 D: ביום ראשון בערב הלכתי עם חברה לפאב-מסעדה, והיא השתכרה אחרי קוקטייל אחד. מה שמצחיק זה שאני בכלל בכלל לא השתכרתי, אפילו לא תפסתי ראש, ושתיתי 4 שוטים של וודקה, שניים מהם על חשבון הבית, ועוד שוט של... קוקטייל כלשהו
איזה חמודים הם שהם הביאו לי! חברה שלי אמרה לי שזה כי מצאתי חן בעיניי הברמן אבל הוא לא היה מספיק דומה לגייל...
בכל אופן מי יכול היה לסמוך עליה בכלל?! הייתי צריכה לגרור אותה הביתה...
ואז ביום שני הלכתי עם החברה הנ"ל לספא לראשונה בחיי, עשו לי מסאז' ומסתבר שאני לא מרגישה את זה בכלל (לא שמעתי מהמסז'יסטית אם זה בגלל שהשרירים שלי תפוסים, או בגלל שהם לא תפוסים), והיה לנו בריכה וכיף וכאלה D:
ביום רביעי הלכתי עם חברה לטחון סושי, ומסתבר שיש דבר כזה יותר מדי... אבל שכנעתי אותה לראות איתי את הפרק הראשון של האנטומיה, והיא עשתה לי חשק לחזור לראות את זה - אני באמת צריכה לחזור לכל הסדרות שלי...
ואז אתמול גם חגגתי עם עוד חברה, שלקחה אותי "בהפתעה" למסעדה שאנחנו תמיד הולכות אליה
והיום חגגתי עם המשפחה במסעדה (עוד סושי! ופאד-תאי
) ואחר כך עם המשפחה המורחבת בבית... בקיצור, זה היה שבוע של חגיגות ושיגועים. וזהווו! החגיגות הבאות יהיו בסוכות, כשחברתי הטובה תחזור מארה"ב ועוד אחת תחזור מתאילנד, ואז נחגוג ביחד כל החבורה D:
המלצה לסופ"ש:
לחגוג יומולדת!
סתם. לראות קאסל!
אבל להיזהר מהפורום אם לא סיימתם לצפות בסדרה
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
אני מתחילה קורס מתמטיקה, ועובדת
כל פאקינג
יום. אבל כל יום. כולל שישי ומוצ"ש. ונראה לי שאני מתחילה דיאטה עם כל מה שטחנתי השבוע
מילות סיום ומסר לאומה:
"שתתחתני עם מישהו חתיך!!!!" - ברכת היומולדת הכי שווה שקיבלתי
תמונה לסיום, אם בא לכם:
וואו, צילמתי היום כל כך הרבה תמונות. תעקבו אחרי באינסטגרם, עד שאני מעלה תמונות... אני mightynush. קחו את התמונה הכי בנאלית בינתיים...