סכמ"ש~

pennylane11

New member
סכמ"ש~

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Billy Shirs

New member
אין לי מושג מה להגיד,

אבל הם בגרמניה.

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: דפקתי הופעה לערב החג! פאק יה שמלות וחצאיות!
המלצה לסופ"ש: "הוחלפו בלידתן". סדרה ממש ממש טובה
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: יום. כיפור. :|
מילות סיום ומסר לאומה: אפשר לדלג ולעבור ישר לאייקון?
תמונה לסיום, אם בא לכם:

E l S i

New member
יופי. הוא עומד שם אז אני אפילו לא צריכה לטרוח

לעשות לו קרניים. הן פשוט מצויירות שם. (ג'ניפר)

ליאם ל(זאת אליזבת?): תסתכלי הצדה, שלא יראה שאנחנו נועצים מבטים בקרניים שלו

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ביקרתי בקן וחניכים בצעירה זרקו עליי בלוני מים והיה ממש כיף אבל חזרתי מותשת, צרודה ומוכה
המלצה לסופ"ש: פרינג'! הומייגאד פגשנו את לינקולן לי 2 ואני אוהבת אותו ואלטיביה/לי!
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: חוזרת לשיעורי נהיגה...
מילות סיום ומסר לאומה: תשמרו על הבטן שלכן שלא תתפוצץ

Black Stain

New member
איבדתי את עצמי איפשהו בעונה 4

ואני לא זוכרת איזה פרק עצרתי ואני אבודה.. עכשיו עשית לי חשק לעשות מאמץ ולחפש פרק פרק.. זה קורה לי עם יותר מידי סדרות

E l S i

New member
תמשיכי!
עד 3X18

זו הסדרה הכי שווה וגאונית אי פעם, אמנם המון פעמים אני לא מסתכלת על המסך כי יש איברים חשופים ומדממים, אבל בשאר הזמן אני נהנית ממש, ועם כמה שזו סדרת דרמה ומד"ב הם משלבים שם דברים קורעים מצחוק לפעמים

ויש שם פתיחים מותאמים
וכל שחקן משחק גם את הכפיל של עצמו (למשל אנה טורב שיחקה כבר את: אוליביה, אלטיביה, אוליביה בגרסת שנות ה20 ובפרק הקודם שראיתי- את ויליאם בל וזה היה נפלא)
ועונה חמישית ואחרונה
מתחילה השבוע

והכל נפלא, אל תוותרי

Miss Lavet

New member
ג'וש נראה כמו בובת שעווה

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: לא משהו טוב למען האמת.. הסיכום השבועי שלי זה שאני מרגישה כאילו אני על סף התמוטטות עצבים והמורה הנאצית שלי להיסטוריה (אני חולה על דניאלוש
), אמרה לי שאני חכמה, ירדה חזק על הכיתה שלי ומישהי יצאה ממש מפגרת בהיסטוריה כשהיא אמרה שגילוי אמריקה היה במאה השישית לספירה
המלצה לסופ"ש: תנוחו
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: יום כיפור, ערב כיתה בבאולינג
ושלוש שעות תאטרון עיוני ראשון לשנה

מילות סיום ומסר לאומה: אחד מסיפורי דניאלוש האהובים עלי: לפני שנתיים מישהי מהשכבה של אח שלי ראתה שהרבה סיכות היו מהודקות(?) לראש שלה. אז אותה תלמידה שאלה אותה: דניאלה מאיפה הסיכות האלו?"
דניאלוש המאמוש: "בעלי המת נתן לי אותן"
תמונה לסיום, אם בא לכם: אני מרגישה כמוהו

Black Stain

New member
ליאם נראה ממש טוב פה

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ישיבה עם ידיד ממש טוב שלי שלא ראיתי הרבה יותר מידי זמן..
המלצה לסופ"ש: מאפיה 2, המשחק מחשב.. סיימתי אותו ואני מרגישה שמשהו בי מת
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: שום דבר מיוחד.. קצת עבודה קצת יום כיפור
מילות סיום ומסר לאומה: קניתי עוד חוברת של שחור ופתור.. הרביעית במספר.. אני חושבת שיש לי בעיה

תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
"Holy Crap."

ג'ניפר כי ליאם תופס לה את ה...

ליאם: "אם אני אביט הצידה אף אחד לא ישים לב"
אליזבנקס: "למה בי הוא לא נוגע?
"
וגו'ש... זה בכלל לא הוא! זו באמת בובת השעווה שלו

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
אז היה חג, והיו לימודים, והייתה עבודה, וזהו בגדול. השבוע היה יותר קליל מהקודם בגלל החג :) אבל זהו!
המלצה לסופ"ש:
לראות קאסללללל

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
מחר יש אזכרה לסבא
ואחר כך לימודים, עבודה וכיפור. מקווה לצום לא כל כך נורא השנה, מזכרוני הקלוש בשנה שעברה הייתי ממש צמאה

מילות סיום ומסר לאומה:
Life's a happy song when you've got someone by your side to sing along
בדיוק ראיתי את הסרט של החבובות. הוא היה ממש כושל אבל השיר הזה היה מקסים

תמונה לסיום, אם בא לכם:
הו פיניק...

pennylane11

New member
הסרט של החבובות ממש לא כושל!

כאילו, איימי אדמס הזדקנה ולא יפה עליה, אבל ג'ייסון סגל היה מעולה, והחבובות עצמן, וכל השירים בערך חוץ מהme party אדירים, ורפרנסים גאוניים, ושלדון@#%@$%
הסרט הזה הוא בערך ההפך מכושל

N o R i K o

New member
אני מצטערת, זה בדיוק מה שהופך אותו לכושל

איימי אדאמס לא כזה הזדקנה, היא פשוט השמינה
והיה להם את ג'ייסון סיגל+ג'ים פרסונס+ג'ק בלאק+נפ"ה בהופעת אורח, היו להם אחלה שירים, היה אחלה רעיון לעלילה אבל הביצוע היה כל כך meh שעדיף היה להם להוציא את זה כOVM מאשר כסרט קולנוע. כאילו, היה לסרט הזה את כל הסיבות להוציא אותי שיא המאושרת, אבל הוא פשוט לא היה סרט טוב.

pennylane11

New member
לא יודעת, אני נהניתי.

אולי זה בגלל שאני ילדה בת שלוש בלי קשר לזה D:

pennylane11

New member

די, די, אל תריבו, יש מספיק ממני להיות האחות הקטנה של כווווווווווולם

Ayelet 363

New member
אוי, בדיוק עשיתי ספונג'ה

כי אם אין לך דיבוב, תשלפי את המשפט הראשון שאמא שלך אמרה לך אחרי שחזרתי הבית המלסגור שבת בבסיס.

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: יומולדת, שבת בבסיס...
המלצה לסופ"ש: אני יכולה חד פעמית לרשום את רשימת הסדרות שראיתי? כי ראיתי דיי הרבה.
באפי, גלי, דה ניו נורמל, בונז, טרו קולינג, דוקטור הו, קומיוני ו- go on. ואבא שלי החליט שהוא רוצה לראות אנג'ל, אז הנה עוד סדרה שתתווסף לרשימה...
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: לא בשבוע הבא, אבל- לוח השמירות נראה דיי טוב. אין לי בכלל שמירות בחול המועד (אני רזרבה לשמירה בחול המועד, אבל זה רק אומר שיש יותר סיכויים שיקפיצו אותי), אז אולי כן אוכל לבוא למפגש (אבל לא בטוח
כי עוד יש כמה בעיות. לכן אני גם לא מסמנת תאריכים).
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Black Stain

New member
הבנתי שיש סדר מסויים

שאפשר לצפות בו בבאפי ואנג'ל ביחד ואז יש לך כזה.. חוויה שלמה יותר
זה די מסובך ומסורבל אבל ראיתי ככה את כל העונה הראשונה של אנג'ל יחד עם איזשהי-עונה-שאני-לא-זוכרת-כרגע של באפי.. וזה היה ממש מגניב.. עד שעשיתי הפסקה ואיבדתי לגמרי את המיקום שלי אז הפסקתי לצפות בזה..
ומה זה דה ניו נורמל?

E l S i

New member
זו סדרה קומית שבה יש משפחות

מכל מיני סוגים, שבעבר נחשבו שונים מאוד ועכשיו זה "בייבי, אנחנו הניו נורמל" (וכמובן היו אפילו אסורים: בי/פאן/הומו/טראנס/וכ'ו)
וג'סטין ברת'ה משחק שם והבעל שלו בסדרה קורא לו בהמון שמות חיבה

זה מה שהבנתי מכל הגיפים של ג'סטין בטמבלר (אני מתחילה להצליח לזכור איך הפנים שלו נראות.)

Ayelet 363

New member
לא מדוייק

לא משפחות מכל הסוגים, אלא זוג הומואים שרוצים ילד.

Ayelet 363

New member
אני ראיתי כך בצפייה הראשונה

למען האמת, אני חושבת שזה עדיף.
כרגע קצת חבל לי שהוא פתאום רוצה לראות אנג'ל כי סוף סוף אנחנו מתקרבים לפרק האהוב עליי. ומצד שני אני חוששת שהוא מתכנן לראות אנג'ל אחרי באפי, וגם זה לא בא לי (למרות שנראה לי שהוא רמז שהוא רוצה לראות את זה תוך כדיי).
אני גם חושבת שלא רק שהסדרה של באפי מוסיפה לסדרה של אנג'ל, אני חושבת שהיא תורמת לסדרה של באפי. נראה לי קצת חבל לראות את זה בנפרד, אפילו שאנג'ל איכזבה אותי הרבה פעמים.

למעלה