סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

טוב, תסלחו לי שאין לי כוח לחפש עוד תמונה לדבב? אתם לא באמת מדבבים אותה ואני לא קוהרנטית מספיק כדי לזכור מה כבר היה

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Black Stain

New member
עכשיו קשה למצוא כותרת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אין לי שמץ של מושג מה קרה השבוע.. אה!!!! בגדים חדשים :)
המלצה לסופ"ש: מקום טוב באמצע העונה הרביעית.. בחיים לא צחקתי כל כך חזק..
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: יום הולדת!!!! לונה פארק!! ספא!! מתנות!! כסף!!
מילות סיום ומסר לאומה: אחרי ה10 באוקטובר אין לי שום בעיה עם זה שהזמן יעצור מלכת לנצח
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Ayelet 363

New member
היה שבוע מגניב שנגמר משעמם. בעע

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אייקון. והחצי שנייה מהמפגש שהייתי בה הייתה ממש כיפית.

ובכללי היה שבוע עמוס ומגניב. ודווקא הסופ"ש ממש יבש (ולא רק בהשוואה לאייקון ולכל מה שהיה)
גם חיכיתי כשעתיים לסיור על ספינה שהיה נחמד אבל ממש לא שווה את ההמתנה.
המלצה לסופ"ש: נגיד דוקטור הו? כי התמכרתי.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: כלום. נגמר אייקון והכל משעמם.
מילות סיום ומסר לאומה: לשכנע אנשים לראות דברים זה כיף.
תמונה לסיום, אם בא לכם: אני בטוחה שהייתה תמונה... |סנילי|

pennylane11

New member
התמכרת לדוקטור הו?!?!??!?!

ולא אמרת לי?!?!?!?!
אני דורשת פרטים על איך למה כמה מתי ואיפה את כברררר

Ayelet 363

New member
בנוגע למתי

המממ... לא יודעת? כבר לפני איזה שבועיים אם לא יותר שאני סוף סוף רואה.

Ayelet 363

New member
(וקצת פירוט)

זה הרגיש נראה לי כמו סוף עונה 2 של באפי. מבחינת העצב.
או לפחות זה מה שזכור לי כי הדחקתי.

איך אנחנו עוד שרדנו אחרי זה?!
ולמה
אנשים
עושים את זה
לעצמם
(כלומר רואים את זה).

יוצרים מרושעים
*סיימתי את הפסקת הגלישה שלי, אני חייבת להתחיל את העונה הבאה- אם כי מאז סוף עונה 2 ראיתי גם את הספיישל כריסמס שאחרי)*

pennylane11

New member
There there...

אני חושבת שזו אחת המפלות הגדולות שידע הפאנדום שלנו, פינאלה 2. יחד עם פינאלה 4, פרקי הספרייה ב4 (את עוד תביני) והפרק האחרון שיצא שפשוט היה לא הוגן ברמה שאין לי מילים לתאר אותה. בסך הכל סטיבן מופאט אוהב להרוג אותנו בסטייל של הרייכנבאך בשרלוק או סצנת ה"היי אנג'ל תעצום את העיניים לרגע" בבאפי :(

Ayelet 363

New member
Thanks. I needed that

תהיתי באיזו עונה פרקי הספרייה (אני יודעת שהם קיימים ועוד טיפה מעבר).
כן, הבנתי שהיה משהו בפרק האחרון שהיה נורא (אני גם יודעת מה, או לפחות הבנתי קצת.כמעט הסתקרנתי מספיק כדיי לברר מעבר, אבל בינתיים אני שולטת בעצמי).

pennylane11

New member
אני מרשה לך

לעשות לי אנפולוו בטאמבלר. כי אני עושה שם הרבה שטויות דוקטור הו שימלאו לך את הדאשבורד בספוילרים מיותרים, וחבל.
ופרקי הספרייה :( אם יש פרק שבכיתי בו יותר מבפינאלה 2 (ובמיוחד בדיעבד, כשאני רואה אותו שוב. זה פשוט נהיה יותר עוצמתי בכל פרק שעובר) אלו פרקי הספרייה

יהיה בסדר, את אחת משלנו עכשיו, אנחנו אוהבים אותך איילת

Ayelet 363

New member
אני לא מאנפלת בגלל ספויילרים

ולא אכפת לי כמה הם גדולים.
מלבד זה שבזמן האחרון אני הרבה פחות מהרגיל בטמבלר.
הקונספט של לבכות יותר מאשר שבפינאלה 2 נראה לי אבסורדי עכשיו. אבל בגלל שאמרת את זה אני בטוחה, לצערי, שאבין אותו אחר כך.

ותודה

Ayelet 363

New member
(דרך אגב)

כשאמרתי שאני הרבה פחות מהרגיל בטמבלר... זה גם הרבה בעיקר כי אני עסוקה בלצפות. אם אמשיך בקצב הנוכחי (מה שלא יקרה, בגלל הצבא, אבל נראה כמה אתקדם) אז אהיה בטמבלר בינתיים הרבה פחות משאני בדרך כלל (שזה המון זמן).

pennylane11

New member
אני חיה על טאמבלר...

אני לא מסוגלת לצאת. ומשפטים כמו "OH THE FEELSSSSSSSSSS" או "WHO NEEDS OVARIESSSSSSSSSSSS" נכנסו לי ללקסיקון היומיומי. הוריי

וכן, זה לרוב לא הרבה יותר נורא- אבל כן יש פרקים שתבכי בהם עוד, זה יגיע, וגם חצי מדומסדיי זה ממש ממש הרבה לבכות, לפחות אצלי. ויש הרבה כאלה... :\
יהיה בסדר!

Ayelet 363

New member
אני חיה על טמבלר , אבל בימים האחרונים אני ממש

חיה על הסדרה, אז יש לי פיתרון זמני.

N o R i K o

New member
"וואו. זו פשוט התמונה הכי טובה שלנו"

נוי בדיבוב מקורי D:

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
וואו, קרו מלא דברים! היה ערב חג וישבתי בסוכה, היה חג שבו בעיקר עשיתי כלום, היה אייקון! וראיתי אתכם ואת חברה שלי שלא ראיתי ארבעה חודשים כי היא הייתה בארה"ב, והיא הביאה לי מטריה צהובה
אחרי שחלמתי על אחת נצח! ואני לא יודעת לכמה מכם יצא להגיע לאירוע הפתיחה של האייקון, אבל הם עשו את זה נוסח יום האסיף וכאילו אפי הייתה המנחה, וצעקתי לבחור ששיחק אותה "אפי תעשי לי ילד!"
הוא מלמל "חמודה" או משהו, לא בדיוק שמתי לב
זה היה ממש מצחיק! וראיתי את שירלי מהיפה והחנון ואמרתי לה שהיא חמודההה DDD: וכמובן שעבדתי והייתי בלימודים וכל הדברים הרגילים. D:
המלצה לסופ"ש:
לאכול באגאדיר, מסתבר שטעים שם! אכלתי שם בשבוע הפתיחה שלהם אצלנו בהוד"ש וזה היה מזעזע. למנות לקח שעות להגיע והן היו עשויות מדי ומלאות בשמן והקינוח הגיע אחרי יותר מחצי שעה של המתנה, ושרוף! אבל אתמול חברה שידלה אותי ללכת לאכול שם והיה טעים

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
חזרה לשגרה, לימודים ועבודה כרגיל...
מילות סיום ומסר לאומה:
That is Mahogany!
תמונה לסיום, אם בא לכם:
נו אופנס מעריצות פיטניס. הנה המיטב מתוך שיחה שלי ושל אלה בווטסאפ בשיעור מתמטיקה משעמם במיוחד!

למעלה