סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

וכמו בשאר הפורומים, אני מבקשת להתנצל על היעדרותי הכללית. אני יודעת שאני לא פה הרבה ובטח שלא מספיק, אבל תדעו שלא שכחתי אתכם ואני מתה עליכם ופשוט זו תקופה עמוסה של שנה עמוסה.

(שימו לב שהתמונה לדיבוב היא גיף, ויותר מדיבוב יש "מה קרה שם?" כזה...)

Ayelet 363

New member
שוב נפל לי החשמל

כי כך אני נראית היום ואתמול בפעמים שבהם נופל לי החשמל. |ממורמר|

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: היה המון עומס שבכלל לא היה צפוי, חברים השתחררו ואתגעגע, ואני מרגישה חולה. ועכשיו אני מקטרת לכם.

המלצה לסופ"ש: דוקטור הו!! נהייתי מפלצת שמכורה לזה. לפני כ... 10 דקות פחות או יותר סיימתי את עונה 5.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: הממ... שמירה.
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:

pennylane11

New member
5?!

שתהיי לי בריאה

נו, 5 גרועה ו6 מעולה, מה את עוד עושה פה? לכי לראותתת

Ayelet 363

New member
דווקא אהבתי את 5

למרות שפחות שהקודמות.
וחשבתי להמשיך ישר ל-6 כבר אז, אבל ניצלתי את זה שהמחשב חזר כדיי להתעדכן בדברים. היום בבוקר המשכתי לספיישל כריסמס שאחרי עונה 5, ועכשיו המחשב שוב חזר אז אני מתדעכנת לפני שהוא ייפול שוב.

Black Stain

New member
"שנה א'? מה את עושה פה?"

;[

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: וואו מלא.. אחותי התגייסה וגיליתי שלא הרבה השתנה מאז שהשתחררתי
, שזה מאוד מאוד עצוב
המלצה לסופ"ש: משפחה מודרנית וורוניקה מארס(
) שבזכות המוח המופלא שלי אני לא זוכרת כלום מהסדרה הזאת ואני מופתעת כל פרק מחדש למרות שראיתי את כולה פעמיים..

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מתחילה שנה א'.. אומייגאד איזה סיוט.. פעם כשנרשמתי לפני איזה חצי שנה זה היה ממש מגניב שאני מתחילה ללמוד, אבל עכשיו זה ממש לא נוח לי!! יש לי מלא דברים כיפים לעשות ואין לי זמן לשטויות האלה;[ משפחה מודרנית לא תצפה בעצמה!!
מילות סיום ומסר לאומה: תנצלו כל דקה של כיף בחיים שלכם.. אתם לא יודעים מתי האקדמיה תבוא ותנסה להחליף את זה בלימודי כלכלה
תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
בהצלחהההההההה

אומרים שהחיים הסטודנטיאליים הם הכי, הכי, הכי כיפיים שיש.
(אני בונה על זה.
)
אז מקווה שהם יתעלו על משפחה מודרנית

N o R i K o

New member
הלוואי ._.

יש לי עוד שנה לשבת בבית...
כאילו, אני משלימה ל-5 מתמ' עכשיו... אבל עדיין.
מרגישה שאין לי מסגרת של 100% ולא אוהבת את זה

N o R i K o

New member
"הו גאד, זו אפי. היא שוב רוצה לעשות לי גבות!"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
סתם שבוע רגיל... ראיתי חברות שלא ראיתי המון זמן ^^ ועבדתי וכאלה. וזהו.
המלצה לסופ"ש:
צאו להליכות! הייתי קצת ממורמרת הסופ"ש ואז יצאתי להליכה עם מוזיקה וזה הקפיץ לי את המצברוח! D:
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
זה הולך להיות שבוע עמוסססס. מחר אני עובדת ולומדת כל היום. ביום שני אני צריכה ללכת להירשם לבגרות ובערב אני עובדת. בשלישי אני עובדת בבוקר, וצריכה ללכת לישון בערך ב-9 כי אני קמה ב-5 בבוקר לעבודה!!!1 ומסיימת ללמוד ב-10!!!1 ואז בחמישי אני עובדת בבוקר!!!1 ואני עובדת כמובן גם בשישי, והבוסית שלי אמרה שיש מצב שהיא תצטרך שאעבוד גם בשבת, והיא תתן לי יום חופש בשבוע אח"כ... תודה באמת @_@

מילות סיום ומסר לאומה:
בדיוק ברקע יש את הפרסומת הזו של You can't always get what you want, but if you try sometimes you might find that you get what you need - אז זה אחלה

תמונה לסיום, אם בא לכם:
החלפתי תמונת פרופיל בפייסבוק לזה-
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/578981_10151189622430053_841600786_n.jpg
פעם הייתי חמודה

למעלה