סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Ayelet 363

New member
כרגיל לא מצאתי שום דיבוב ששווה משהו

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: השתחררתי.
וגם קרה משהו שממש הרס לי את השבוע-
חברה שלי צלצלה אליי בזמן שיצאתי עם חברים. אמרתי לה שאני איתם ושאלתי אם זה בסדר שאחזור אליה. היא אמרה שכן. בדיוק שעתיים וחצי אחרי כן, כשעוד הייתי איתם, היא סימסה לי "אני מקווה שאת כל כך נהנת איתם שזה מצדיק את זה שאפילו לא היה לך זמן לשמוע את מה שיש לי לומר". אחרי זה צלצלתי אליה עוד 8 או 9 פעמים, ואחרי שחזרתי עוד פעם. לא עונה. סימסתי לה. יום למחרת צלצלתי שוב. אחרי שנגמרה היציאה ראיתי גם שהיא עשתה סטטוס "נמאס לי מאנשים שרוצים שיקשיבו להם אבל כשאתה צרים משהו הם לא שם". רק שבמקום ה"נמאס לי" הייתה קללה ממש ממש גסה (גסה במובן של מעבר לקללה יום יומית אפילו).
ועכשיו אני גם כל כך שבורה מזה שכל דבר מזכיר לי אותה והיא גם החברה הכי טובה שלי. העניין הוא שלהתקשר עוד לא יעזור, היא הבינה את המסר ואם אני אתקשר זה רק יעצבן אותה עוד יותר.
והכל מזכיר לי אותה וזה ממש מדכא אותי. איבדתי את החברה הכי טובה שלי. ואני לא מצליחה לשכוח מזה.
אני הולכת לאוכל היום סושי- אני והיא מכורות לסושי.
אני מתכננת גם להכין סושי בעצמי בקרוב- תיכננו גם שנכין ביחד.
כל הסדרות שאני אוהבת? דיברנו עליהן הרבה. גם על אלה שהיא לא רואה.
אני רוצה לראות ההוביט? היא ממש התרגשה לקראת זה.
אפילו לשמוע את השירים האהובים עליי אני לא יכולה כי הם מזכירים לי אותה (לאו דווקא במילים. גם חוויות וכו'). כולל שירים מוויקד. איך אראה את המחזמר בלי לחשוב עליה? ואיך אקרא את הספר עליו הוא מבוסס מבלי לחשוב עליה?
ואין לי אפילו הזדמנות לדבר איתה כי היא לא ענתה ואני חוששת שאם אתקשר שוב סתם אהיה סטוקרית מעצבנת שלא מבינה את הרמז.
המלצה לסופ"ש: קומיוניטי. אני ואחותי סיימנו להשלים את זה. זה מעולה. בתקופת העונה הראשונה כל הזמן שקלתי לפרוש, אבל ממש התמכרתי. עכשיו החלטנו להשלים קאסל.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מקווה למצוא עבודה. מקווה להצליח להכין סושי. מקווה להפסיק להתעצל ולכתוב.
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם: וח המאה שהיה לי. ביום יום סימנתי בו איקסים ולא תלשתי כי הדבקתי את המספרים טוב מדיי. וכן, טעיתי במילות השיר וגם כתבתי זה באופן מבולגן ונורא.

Ayelet 363

New member
חחח ועכשיו אבא שלי ביקש להצטרף אלינו לקאסל

(עוד לא הספקנו להתחיל).

Black Stain

New member

היא פשוט נורא כועסת עכשיו לדעתי.. וגם קצת מגזימה..
היא צריכה להרגע ואז הכל יחזור להיות כרגיל.. לדעתי תמשיכי להתקשר אליה לא כל שניה.. אבל שהיא תדע שאת חושבת עליה ושתביא לך הזדמנות להסביר לה.. כי זה די לא הוגן מה שהיא עושה:-\
אל תדאגי, יהיה בסדר ובקרוב זה יחלוף

N o R i K o

New member

את יכולה גם לשלוח לה סמס ולומר לה שהכעס שלה לדעתך לא מצדיק את היחס הזה כלפייך, ושאכפת לך ממנה ואת רוצה להקשיב לה עכשיו.
מה שכן, אולי אם היא באמת מתייחסת אלייך ככה, היא לא שווה את זה. לי הייתה חברה הכי טובה בעולם עד לפני שנתיים, היינו עושות הכל ביחד, הכרתי לה את חבר שלה... הכל מבחינתי התקשר אליה. ויום אחד היא עשתה משהו ממש ממש ממש לא במקום מבחינתי. אז ניסיתי לשבת ולדבר איתה והיא לא רצתה, והחלטתי שאני לא הולכת להתעקש על מישהי שלא שווה את זה. זה אמנם הרחיק אותי ממעגל החברים המשותף שלנו (שכלל את חבר שלה, שכזכור אני הכרתי ביניהם ובלעדיי הם בחיים לא היו נקשרים זה לזו) והייתה תקופה לא קצרה שבה הייתי ממש ממש עצובה ומדוכאת בגלל זה, אבל מאז הכרתי חברות חדשות ומדהימות שאני יודעת שבחיים בחיים בחיים לא יעשו לי כזה דבר, ואז מה שהיא אוהבת פסטה עם פטריות, גם אני, אסור לי?

המסקנה היא שהכל לטובה... לא שאני חלילה אומרת שזהו זה, לא תחזרו להיות חברות. יכול להיות שכן וזה יהיה נפלא. אבל יכול להיות שלא, וזה גם לא נורא.

(אוי. חפרתי
)

Black Stain

New member
D:::::

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: קניתי X-BOX ועוד בערך שבועיים הוא יהיה מושלם

המלצה לסופ"ש:
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: המון עבודה, אתחיל לעבוד על דברים לא חוקיים לאקסבוקס היפייפה שלי ויש לי נסיעה כיפית עם חברה ליעוץ במרכז:)
מילות סיום ומסר לאומה: סוף סוף המשחק של משחקי הרעב עובד לי בפייסבוק וזה ממש חמוד, תשלחו לי אנרגיה!!
תמונה לסיום, אם בא לכם:

E l S i

New member
דיברתי עם חברה שאיתי בצבא על ספרים

ועל משחקי הרעב מן הסתם

היא אמרה שהיא ממש אוהבת את הספרים, אבל שבנות שקראו אותן בד"כ רוצות לדבר רק על...

אז שאלתי אותה "פיטה"? ועשיתי פרצוף של "אני כל כך מאוהבת" והיא אמרה שבדיוק לזה היא התכוונה

והיא טים גייל
אז אני מסודרת.
זה אחד הדברים החשובים שקרו השבוע, וזה שבוע שהגדיר לי את השנים הקרובות בערך, אז טוב :)

N o R i K o

New member
"ויש את הקטע שקטניס לגמרי מייבשת את פיטה..."

כולם: חחחחחחחח
ג'וש: לי זה שבר את הלב

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
היה יריד חנוכה בקניון, אכלתי 4 סופגניות רולדין (לפי הסדר: קרם ברולה, חלבה, פיסטוק ושוקולד-קצפת
האחרונה הייתה המוצלחת ביותר אבל גם הקרם ברולה הייתה מעולה. החלבה הייתה מאכזבת כי אני מתה על חלבה, אני מכורה למיקס חלבה של רי:בר... וזה פשוט לא היה זה), מצאתי מורה פרטית למתמטיקה (תודה ענבר!), חלמתי שישראל הופכת לפאנם ואני והמשפחה שלי מנסים לברוח מהמחוז שלנו אבל הקפיטול אחרינו. מתישהו עשיתי משהו לא בסדר וכתגובה דודה שלי אמרה לי: "תתקשרי ל-144!" אז כנראה ש-144 היה ה-100 של פאנם אבל בכל מקרה גיחכתי ואמרתי לה "באמת נראה לך שהם פועלים עכשיו?" ואז קמתי והייתה פרסומת ממש ממש מפחידה בקולי קולות ב-Sky News וזה היה קריפי. הסוף.
המלצה לסופ"ש:
"העדינות" של דויד פואנקינוס - ספר קטן ומתוק ומצחיק ועצוב והכל ביחד. 176 עמודים של עונג.

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
מתחילה שיעורים פרטיים במתמטיקה. ודיאטה, כי החג הזה לא עשה לי טוב

מילות סיום ומסר לאומה:
"אם לא הייתי אשת עסקים הייתי אורחת דין" - פנינה רוזנבלום.
תמונה לסיום, אם בא לכם:

למעלה