סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Ayelet 363

New member
אני כישלון דיבובי חרוץ

אז הפעם אני אפילו לא אחכה ליום אחר כדיי למצוא דיבוב. אסכמ"ש עכשיו וזהו... אם אמצא דיבוב אוסיף אותו אחר כך...

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ניסיון כושל בלהכין סושי, ויתרתי על בערך כל סוג עבודה שאני יכולה להשיג כרגע, התחלתי לשקול לנסוע לאנגליה אפילו אם זה לבד כי תמיד רציתי.
המלצה לסופ"ש: קאסל. התחלתי לראות את זה עם אחותי ועם אבא שלי וזה מעולה.
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:
ושטות שעשיתי בהשראת באפי וסוף העולם.
http://25.media.tumblr.com/74be6341db05bae5f3da08fb53dd0354/tumblr_mfc1hnJDbp1rrwwwjo1_250.png

E l S i

New member
איפה השיער של ג'ן נגמר?

כמו כן, מעין יש לך חתימה חדשה ואני מזהה מאיפה היא :) (אבל לא קראתי את זה)

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: שגרה אני מניחה
המלצה לסופ"ש: שבירת שגרה?
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: רגע, אז בטוח יהיה שבוע הבא?
מילות סיום ומסר לאומה: "אני לא מאמינה שתפסו את אייכמן!" (חברה בצבא מתלוננת שתפסו ... לה את הנושא שהיא רצתה לעשות עליו עבודה)
תמונה לסיום, אם בא לכם: דברו איתי (קיבלתי שני מסרים ותפוז לא פותח לי אותם וזה מעצבן) (ואל תעשו פוק כי זה כואב)

pennylane11

New member
זה ציטוט נדוש בטאמבלר,

אבל אני אוהבת אותו דווקא בגלל ההתחלה. כי זה נכון. הוא באמת gawky והיא באמת אנדלסלי פאסינייטינג והכל שם כל כך מתאים. ואם אנשים היו גשם, אז הוא היה טפטוף קל ואלאסקה יאנג הייתה פריקינג הוריקן.

התלבטתי בין זה לבין And fuck Lara and fuck Jake, because I do, Alaska young, I do love you, and what else matters but that? אבל החלטתי שהוא לחלוטין לא נשמע מדהים כמו שהוא בקונטקסט והציטוט ששמתי כבר נפלא לחלוטין.

ג'ון גרין משחק לי בלב וזה לא לעניין.

N o R i K o

New member
"הוווווו איזה מהממים אנחנו... וגם ג'וש סבבה"

ליאם וג'ן כאלה חתיכים.

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
המממ. היו לי שיעורים פרטיים, הייתי חולה, ראיתי חיי פיי, היו לי עוד שיעורים פרטיים, עבדתי, חגגתי את לא-סוף העולם אצל חברה ו... זהו!
המלצה לסופ"ש:
חיי פיי כבר אמרתי? תראו את זה. פשוט תראו

אגב הקרנות של תפוז, יש הקרנה של הסרט ג'ק ריצ'ר ביום שלישי בדיזינגוף סנטר. מי בא? D: אני אהיה שם. וכמובן יהיו לי המון שיעורים פרטיים ועבודה... אבל זה פרט שולי

מילות סיום ומסר לאומה:
שרדנו את האפוקליפסה, הא?
תמונה לסיום, אם בא לכם:
מגזין בנות אצלנו בחנות הציע את זה כברכת חג מולד. D: שוס!

Black Stain

New member
"אולי אם נשכב על הדשא ג'וש לא יראה

כמו הבן שלנו"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: שום דבר מיוחד
המלצה לסופ"ש: לא לראות לעולם את "חייבים לדבר על קווין" אם אתם רוצים שהנפש שלכם תשאר כמו שהיא. זה הסרט הכי עוכר שלווה שראיתי מעולם!
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: רק דברים טובים!
מילות סיום ומסר לאומה: חלמתי שאני חוקרת במשטרה ואני צריכה לגלות מי מחברי וואן דירקשן רצח את מיילי סיירוס.. אני וערוץ E גמרנו.
תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member

החלום שלך הזכיר לי את השיר "which backstreet boy is gay" מהעבר היפה. רק עם... מי רצח את מיילי סיירוס?

מזכיר לי שבסופ"ש הייתי אצל חברה וראינו MTV בשלב כלשהו שבו לא ממש היה מה לעשות. אז היה קליפ של 1D והגענו למסקנה שמישהו מהם ממש חמוד, זה נשמע בערך ככה: "אוי, הוא ממש מותק. טוב, הייתי מוכנה לעשות אותו. העניין הוא שאני לא ממש בטוחה שהוא היה מוכן לעשות אותי...
"

Black Stain

New member
חחחחחחחחחחחח

האמת אפילו עליתי על הרוצח.. אין לי מושג מה השם שלו אבל אני יודעת איך הוא נראה ואני אתפוס אותו!! חחחח

למעלה