סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

דרפ ג'ניפר לורנס סוללת בחזרה את דרכה לפינת הדיבוב פשוט כי יש לי מבחן בהיסטוריה בעוד שעה ואין לי זמן לחפש משהו מעניין יותר אז זה תמיד טוב

Sexy Darren

New member
מתי גייל נישק את מאדג'?!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אזזז קיבלתי פריקנג 100 בתולדות האומנות, ו86 (כשהממוצע הכיתתי כמעט נכשל) בהיסטורייה.
אהה והיה יום פתוח למגמה והלכנו לצייר ולהרשים ט'נקית, היה אדיר

המלצה לסופ"ש: עונה 6 דוקטור הו. ובכללי דוקטור הו.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:מבחן בלשון אעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאע
מילות סיום ומסר לאומה: פאק יו מדעי הטכנולוגיה. חרא מקצוע, חרא מורה, חרא שיעורים.
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Black Stain

New member
חחח יקח לי זמן לחשוב על דיבוב

אז נוסיף אותו מאוחר יותר

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: התקבלתי לעבודה חדשה ממש ממש מטורפת עם המון המן כסף וזה נחת עלי משום מקום.. אז ]התקבלתי ונראה לי התפטרתי מהקודמת (לא בטוחה
) וכבר עברתי קורס אחד ומתחילה שבוע הבא עוד כמה קורסים ואז חפיפה, השנה החדשה מסתמנת כהצלחה!

המלצה לסופ"ש: אופטימיות היא שם המשחק של ג'ן וברדלי קופר.. סרט מקסים מקסים מקסים.. אהבתי נורא וזה לגמרי ראוי לכל ההייפ שהוא מקבל, יאללה ג'ניפר, אוסקר ראשון בדרך!!|מחזיקה אצבעות|
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:מתחילה עבודה חדשה

מילות סיום ומסר לאומה: Excelsior!!! ואבא שלי התחיל לראות משחקי הרעב בויאודי ואז נגמר לו החינם אז הוא הולך מבואס כי הוא ממש התלהב
חיים שלי האיש הזה
תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
"אווווווווווומייגאדדדדדדדד"

"זה הסכמ"ש האחרון ל-2012!@!@$#%!#%!!!!!!!!!!!111111111111111"
ג'ן מתלהבת. פתאום היא נראית לי נורא חיוורת עם הבלונד

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
*מעתיקה את מה שכתבתי בפורום האנטומיה* - כבר כמה זמן שהחיבור של הפלאפון שלי למטען לא עבד. מה שכן, משום מה חיבורים שלו לכבל USB צלחו. לא יודעת מה יש לו נגד מטענים. לא המטען הנוכחי ולא הקודם, לא של אבא ולא של אחותי. חרם על מטענים... אז ביום שלישי נסעתי לי לתל אביב עם הכבל USB כי באוטובוסים החדשים אפשר להטעין את הפלאפון. עשיתי את זה ו... כמובן שאני, גאון גדול, איבדתי את הכבל.
הגעתי הביתה ואיכשהו הצלחתי להטעין את הפלאפון עם המטען, אבל למחרת זה כבר היה זוועה והפלאפון שלי שבק חיים. החלטתי לשלוח אותו לתיקון. נסעתי למרכז שירות, נתתי את המכשיר, קיבלתי מכשיר חלופי... הגעתי הביתה ונחשו מה? הסוללה של המכשיר חלשה וגם המטען שלו לא עובד. אז הייתי צריכה לחזור כל הדרך למרכז השירות ולבקש מטען חדש. וזה מעצבן, כי מדובר בפלאפון שיכול לשרוד בכיף כמה ימים בלי סוללה. לא יכולתם להביא לי אותו עם סוללה מלאה?!?!?!

המלצה לסופ"ש:
אופטימיות היא פאקינג שם המשחק, ג'ניפר פאקינג מושלמת, תראו!!!11
חברה שלי הזמינה אותי אליה הביתה לחגוג נובי גוד, ו... אין לי מושג מה עושים בזה בכלל. נראה לכם שמספיק להביא שוקולד?

מילות סיום ומסר לאומה:
אומייגאד יעל, יש פה סרט עם קירה נייטלי ואנדרו גארפילד... הם עושים סקס. מה לעזאזל הולך בטלוויזיה שלי?

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Black Stain

New member
חחח פשוט אוכלים המוווווון

בקטע מסחרי ומטורף, תכונני ובואי עם מכנסי היריון

Ayelet 363

New member
דחיתי את הסכמ"ש מיום שישי, אבל עבדתי על

עצמי. זה לא כאילו שעוד זמן יעזור לי להתגבר על זה שאני גרועה בדיבוב.
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: טכנית זה קרה היום, אבל שיהיה.
וכרים את החברה היא שהזכרתי לפני כמה זמן, זו שסירבה לענות לי?

היא שלחה לי הודעה בפייסבוק. היא התחילה את ההודעה בזה שהיא הודתה שהיא סיננה אותי ואמרה "אני יודעת שזה לא בסדר, אבל זה מה שרציתי".
בת'כלס מה שהעליב אותי זה לא מילה ספציפית שהיא אמרה, הפעם היא לא אמרה שום מילה מעליבה. זה הטון, הנוסח והיחס... ושוב, בעיקר
למשל מתישהו במהלך השיחה אמרתי "הייתי לחוצה" והיא ענתה "כמו תמיד". אני בן אדם מאוד לחוץ, תמיד, נכון, אבל לא הבנתי מה הקשר. או שזה זה שאמרתי לה שהייתי עם חברים, והיא ענתה: "לכי תהיי חברה שלהם."
את זה באמת לא הבנתי.
והיא גם אמרה "זה לא שהם היו מתים אם היית נעלמת להם"
עם הנקודה הזו אני מסכימה, יכלתי לפחות לשאול אותה "מה קורה?" באותה השיחה ולא עשיתי את זה, אבל איך שהיא התנסחה בשיחה הזו ממש ממש פגע בי.
המלצה לסופ"ש: מצטרפת להמלצה על דוקטור הו. וקאסל! אני, אבא שלי ואחותי כבר בעונה השנייה (טוב, ה"כבר" הזה לא באמת מרשים, העונה הראשונה קצרה... וגם ייקח לנו זמן כי אנחנו רואים את זה שלושתנו ביחד).
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם: אני רוצה כזה שעון (יבין רק מי שראה דוקטור הו)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lspy4fQVSy1qjm0s4o1_500.jpg

אפילו שקלתי ברצינות לחפש בחנויות שאני חושבת שיכולות להדפיס כל מיני תמונות על שעונים ולברר אם דבר כזה אפשרי איכשהו, אבל אז נזכרתי שהחדר שלי גם של אחותי והיא לא תרצה את זה שם...

Ayelet 363

New member
וכרים=זוכרים

כתבתי את זה במקור במקום אחר, וכמו שאני נוטה לעשות, בטעות לא העתקתי את האות הראשונה...

N o R i K o

New member
וואו,

גם בלי לראות ד"ר הו אני חושבת שזה שעון מהמם! תשאלי את אחותך, אולי היא תרצה

וכמו שאמרתי לך בפעם הקודמת... אל תקחי את החברה הזו קשה מדי. נשמע לי שאם יש מישהי מביניכם שיצאה פה לחוצה זו היא. ההתנהגות שלה ממש לא הייתה לעניין... הגיוני לגמרי שגם את נפגעת.
תזכרי שהכל לטובה

Ayelet 363

New member
תודה רבה

שלחתי לה תמונה עכשיו והיא אמרה "מגניב". אבל היא ממש שונאת שעונים שעושים הרבה רעש, ונראה לי ששעונים גדולים עושים המון רעש.
וגם עכשיו כשאני חושבת על זה באופן יותר רציונלי, אמנם אני ממש ממש רוצה כזה, אבל גם אם אמצא חנות מתאימה, למרות שיכול להיות שאני מכירה לפחות חנות אחת כזו, אני אצטרך איכשהו למצוא תמונה בלי המחוגים או לתקן את זה איכשהו...

דרך אגב, דיברתי איתה גם אתמול, והיא העליבה אותי אפילו עוד יותר וגם אמרה דברים מאוד לא נכונים על החברים שהייתי איתם כשהייתי עסוקה (דברים כמו שלא אכפת להם ממני כמוהה וכו'. אנימבינה למה היא חושבת כך, אני בקושי מתראה איתם, אבל זה כי הם גרים ממש רחוק, וגם הבנתי ממנה שהיא ממש טועה לגיב כמות הפעמים שבה אני מדברת איתם, כי כנראה בגלל שאנחנו בקושי מתראים נראה שאנחנו לא קרובים)... איכשהו זה דווקא הסתיים דיי בסדר, ואני שמחה כי זה מקל את תחושת הגועל, אבל גם אם היא סלח הלי לגמרי, אני חושבת שאף פעם היא לא תחזור להיות כמו אחות בשבילי, ואני גם קצת מפחדת להתקרב אליה עכשיו.

תודה רבה!

Black Stain

New member
הייתה לי חברה בדיוק כזאת

בצבא, שהייתה מקבלת סיבובים מידי פעם סתם על כלום והייתי חוטפת ורצה להתנצל אח"כ כי היא הייתה חשובה לי ולא רציתי לאבד אותה, ואיזה יום אחד רבנו ממש חזק בגלל עוד סיבוב שהיא חטפה והפעם זה הספיק לי ולא ניסיתי לפייס אותה כי כבר התעייפתי ממנה והיא פגעה בי פעם אחת יותר מידי, ואחרי כמה שבועות היא ניסתה לבוא ולחזור לדבר איתי ואני הפעם התנהגתי מגעיל ובקרירות ומאז אנחנו לא בקשר יותר, וזה הדבר הכי טוב שעשיתי בשביל עצמי אי פעם..

חברה שלך צריכה לעשות בדק בית עם עצמה ואל תקיפי את עצמך באנשים שגורמים לך להרגיש קטנה, היא סתם ניפחה סיפור שהיה יכול להגמר ב4 משפטים
"היה לי משהו חשוב להגיד לך ולא התייחסת בכלל!!"
"אני מצטערת לא ידעתי, מה קרה?"

וזהו!! אין צורך לעשות דרמה מכל דבר זה מעייף ומיותר.. אני מקווה שכן תחזרו להיות חברות טובות אבל היא גם צריכה להתנצל.
יהיה בסדר!!

pennylane11

New member
אוי השעון הזה מהמם. אע.

ויש לך מספיק חברים בשביל לא להצטרך אנשים שאת לא רוצה בחיים שלך

למעלה