היי, מצלמה
עדיין הכי טוב שהצלחתי למצוא. \-: בעצם, נראה לי שהפעם לא הצלחתי לחשוב אפילו על עוד אופציות. ניסיתי לשים לב לפרטים הכי קטנים ולא הצלחתי.
אני אפילו לא בטוחה לגמרי שלא השתמשתי בדיבוב הזה בעבר.
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הצלחתי לצמצם קצת את המקצועות שאני שוקלת ללמוד לתואר ראשון. יש שתי שאלות שאני צריכה לשאול את האוניברסיטה, ואני חושבת שאחרי זה יהיה לי יותר קל להחליט. גיליתי שאחת מהתוכניות שאני שוקלת ללמוד בהן לאחר מכן, ללימודי תרגום, דורשת בתור תנאי קבלה שיראו לה עבודות קודמות בתרגום. מעניין אם אני אוכל לתרגם משהו סתם בשביל זה, כי לא נראה לי שיהיה לי ניסיון בתחום. אם אעשה תואר באנגלית כמו שאני מקווה (ההתלבטות היא אם לבחור עוד מקצוע ואם כן איזה) אז ראיתי שיש קורס שקשור לתרגום, אבל אני לא יודעת אם יהיו לי עבודות בזה במסגרת התואר. כבר מזמן חשבתי שכדאי לי להתחיל לתרגם כבר עכשיו ושזה יעלה לי את סיכויי הקבלה, אבל קיוויתי שזה יהיה יתרון ולא דרישה.
פירסמתי את עצמי בכמ המקומות של סטודנטים ושלחתי קורות חיים להרבה מקומות. בטח אני אקבל הרבה מיילים של "אין לך שום ניסיון בתרגום, מה את חושבת לעצמך שנקבל אותך?!". או שלא אקבל אותם... אבל זה יעבור להמון אנשים בראש והם ינסו לנסח איזה משהו יותר נחמד.
המלצה לסופ"ש: באפי. אני מתגעגעת לסדרה הזו.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: לקבל תשובות מהרבה מקומות בנוגע לעבודה, לברר את מה שאני צריכה בנוגע ללימודים...
מילות סיום ומסר לאומה: אני שונאת חנויות בגדים בישראל. למה אין כאן בגדים חמים |תלונה אקראית| (או לא כל כך אקראית, אני אומרת את זה המון).
תמונה לסיום, אם בא לכם: