סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
"אני נמוך, אבל אני עומד על המוקינג'יי!"

גאד, מישהו צריך להמציא לגברים עקבים. ג'וש לא יכול להמשיך ככה!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
פגישה עם חברה מהתיכון שלא ראיתי מזמן, ערב סושי עם חברות, בחירות לראשונה בחיי ושאר דברים נחמדים D: אה, ונרשמתי לאוניברסיטה T_T
המלצה לסופ"ש:
סושי עם טונה! לא טונה אדומה טרייה, טונה מקופסה! זה להיטטטט באופן מפתיע

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
יש לי תור לרופא שיניים
ונפגשת עם חברות, ומקווה לקבל כבר תשובה ראשונית מהאוניברסיטאות... אמאמאמא
מילות סיום ומסר לאומה:
גיילניס!

תמונה לסיום, אם בא לכם:
יאמי!

Ayelet 363

New member
היי, מצלמה

עדיין הכי טוב שהצלחתי למצוא. \-: בעצם, נראה לי שהפעם לא הצלחתי לחשוב אפילו על עוד אופציות. ניסיתי לשים לב לפרטים הכי קטנים ולא הצלחתי.

אני אפילו לא בטוחה לגמרי שלא השתמשתי בדיבוב הזה בעבר.

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הצלחתי לצמצם קצת את המקצועות שאני שוקלת ללמוד לתואר ראשון. יש שתי שאלות שאני צריכה לשאול את האוניברסיטה, ואני חושבת שאחרי זה יהיה לי יותר קל להחליט. גיליתי שאחת מהתוכניות שאני שוקלת ללמוד בהן לאחר מכן, ללימודי תרגום, דורשת בתור תנאי קבלה שיראו לה עבודות קודמות בתרגום. מעניין אם אני אוכל לתרגם משהו סתם בשביל זה, כי לא נראה לי שיהיה לי ניסיון בתחום. אם אעשה תואר באנגלית כמו שאני מקווה (ההתלבטות היא אם לבחור עוד מקצוע ואם כן איזה) אז ראיתי שיש קורס שקשור לתרגום, אבל אני לא יודעת אם יהיו לי עבודות בזה במסגרת התואר. כבר מזמן חשבתי שכדאי לי להתחיל לתרגם כבר עכשיו ושזה יעלה לי את סיכויי הקבלה, אבל קיוויתי שזה יהיה יתרון ולא דרישה.
פירסמתי את עצמי בכמ המקומות של סטודנטים ושלחתי קורות חיים להרבה מקומות. בטח אני אקבל הרבה מיילים של "אין לך שום ניסיון בתרגום, מה את חושבת לעצמך שנקבל אותך?!". או שלא אקבל אותם... אבל זה יעבור להמון אנשים בראש והם ינסו לנסח איזה משהו יותר נחמד.
המלצה לסופ"ש: באפי. אני מתגעגעת לסדרה הזו.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: לקבל תשובות מהרבה מקומות בנוגע לעבודה, לברר את מה שאני צריכה בנוגע ללימודים...
מילות סיום ומסר לאומה: אני שונאת חנויות בגדים בישראל. למה אין כאן בגדים חמים |תלונה אקראית| (או לא כל כך אקראית, אני אומרת את זה המון).
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Black Stain

New member
אליזבת:"ננסה להסתכל לצדדים שונים ככה לא ישימו

לב שיש לנו כמעט אותה שמלה"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: סיימתי חפיפה ומחר מתחילה לעבוד לבד |פחדמוות|
המלצה לסופ"ש: אוז!! כמה זמן לא ראיתי את זה, זה עדיין מעולה.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: המון המון עבודה, נקווה שיהיה בסדר!
מילות סיום ומסר לאומה: העברתי בערך 10 דקות בממוצע בלי בכי בבלתי אפשרי, דה פאק סיימתי את הסרט הזה עם כל החולצה רטובה.. זה ממש עצוב וממש מרגש ועכשיו אני אבכה שוב

תמונה לסיום, אם בא לכם:

למעלה