סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Black Stain

New member
"הדרך למעלה עוד כל כך ארוכה!!"

אחד ממש גרוע אבל לא היה לי כוח לחשוב על משהו טוב יותר

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אחרי עבודה קשה של חודשים ומזימות וקנוניות והמון זעם הצלחנו אני והחברה הכי טובה שלי לעבוד באותה משמרת ביחד, זה אומר שנעבוד ביחד ויהיה לנו חופש ביחד ושוב יהיו לי חיים, אז יאיי :)
המלצה לסופ"ש: 2 ברוק גירלז
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אולי אני עושה קעקוע יום חמישי
מילות סיום ומסר לאומה: היילו 4.
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Ayelet 363

New member
ניסיתי לחשוב על זה המון זמן

לא מאמינה שגם לתמונות שהכי קלאסיות לדעתי לדיבוב אני לא מוצאת דיבוב (דרך אגב, אני דווקא חושבת שהדיבוב "הדרך למעלה עוד כל כך ארוכה!!" מעולה!)...

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הגעתי למסקנה שיותר מדיי עצוב לי לוותר על עבודה בארכיאולוגיה\חקר היסטוריה. אני רק הייתי רוצה למצוא מישהו שעוסק בזה ולשאול אותו שאלות, אני גם חושבת שאין הרבה עבודה בזה, לפחות בארץ (דווקא אשמח לעסוק בזה בחו"ל עוד יותר מאשר בארץ, אבל אני חושבת שיהיה לי הרבה יותר קשה להתקבל לזה, אפילו עם ניסיון של שנים), וגם קשה לי ללכת ברגל אפילו במקומות ממש קלים, ואסור לי להיחשף לשמש, ועל פי מה שהרופאים אמרו בישראל אני צריכה להיחות מוגנת מהשמש גם בגשם, אז אמנם אני חושבת שהם מגזימים, אבל אני לא בטוחה שעבודה בשמש היא רעיון כל כך טוב.
המלצה לסופ"ש: נוטינג היל.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: כנראה אהיה ביום פתוח באוניברסיטה העברית.
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:

למעלה