סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

והשבוע בפינתנו "מעין חושבת שהיא מצחיקה עם תמונות לדיבוב"

שיהיה שבוע נפלא~ D:

N o R i K o

New member
"אומפג אני מלטפת את גייל הבלונדיני!"

*בבקשה בבקשה בבקשה שיפסיקו לצלם ואני אעיף מעליי את הגרופית הזאת*

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
נחתי מלונדון. הגעתי לארץ ואכלתי פלאפל. חזרתי לעבודה בשיא הבאסה וחוסר הרצון לחזור לשגרה, ועוד יותר בבאסה על כך שיורד שלג בלונדון@#%@#% T_T ובסופ"ש הייתי אצל אבא ועשיתי מרתונים של העונה הראשונה של האנטומיה, ווט איז רונג וויז מיייייייייי

המלצה לסופ"ש:
להשתתף בתחרות המגניבה!@#%@ אנחנו לגמרי צריכים סדרה חדשה להתמכר אליה, ומשום מה נראה שרק האורחים שלנו נותנים עניין בתחרות ולא הקבועים...
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
אזכרה לסבתא
וחוץ מזה אני עובדת באטרף!
מילות סיום ומסר לאומה:
ג'ן\ליאם!

תמונה לסיום, אם בא לכם:
דברים שנוי מצלמת בלונדון. איפה קטניס?! :(

Black Stain

New member
ליאם:"Help.Me."

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: חברה שלי עברה למשמרת שלי ועכשיו החיים שלי מושלמים
המלצה לסופ"ש: קומיונטי
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: לוקחים אותי ועוד 3 אנשים למסעדת שף מהעבודה, אני מתחילה לא לאכול מ-עכשיו!
מילות סיום ומסר לאומה: ישנתי היום לא ברצף לפחות 20 שעות.. המהפך שלי מאדם לדוב כמעט הושלם
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Ayelet 363

New member
"עוד כמה זמן אני צריך לחייך?"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אולי מצאתי עבודה?
הייתי בימים פתוחים באוניברסיטת חיפה ובאוניברסיטה העברית. מאוניברסיטת חיפה היה לי קשה להתרשם כי הגעתי באיחור לחלק שבו מדברים עם נציגים של חלק מהחוגים, ואחרי זה היו הרצאות שכולם היו בהם, ואז כשהי הפיצול משום מה הלכתי לסיור, ואז הלכתי להרצאה מהחוג לאנגלית (שאני שוקלת)- מדע בדיוני והגיבור האמריקאי. הם דיברו שם על סרט שלא ראיתי והם ראו (זה היה שיעור אמיתי עם סטודנטים)- ראיתם מטרופוליס?- היה מעניין להתחיל להכיר אותו מהניתוח, אבל לא ראיתי אותו אז לא ממש הבנתי, וגם מסתבר שההרצאה יותר ארוכה ממה שרשום. יצאתי כשהייתה הפסקה, ובכל זאת היה כבר דיי מאוחר... אז לא התרשמתי ממש.
האוניברסיטה העברית דיי הרשימה אותי, הייתה נציגות יפה לחוג של היסטוריה, וגם בארכיאולוגיה הם נשמעו לי טובים. אני מתלבטת בעיקר בין האוניברסיטה העברית לבר אילן בתחום הזה, ושוקלת גם אנגלית (למרות שאני רוה ארכיאולוגיה\היסטוריה) כי זה יעזור לי בתחום של התרגום (אני רוצה להיות פרופסור לארכיאולוגיה\היסטוריה, כי כבר שנים מעניין אותי חקר היסטוריה, ומשום מה רק עכשיו הבנתי שזה לא כזה מופרך כמו שחשבתי, אבל לתרגם גם מאוד מעניין אותי, גם אם אדחה את זה בשנים).
לצערי אמא שלי לא תומכת בבחירה, אבל זה היה צפוי.
המלצה לסופ"ש: דאונטון אבי- הספקתי רק את הפרק הראשון, אבל אהבתי.
once upon a time- הספקתי רק שני פרקים, אבל מאוד אהבתי.
סיימתי גם את הפרק הראשון של טין וולף, שהתלחלתי לפני כמה זמן, וחיבבתי, אז נראה לי שאראה את זה אחרי שאסיים את הסדרות האלה (ואני רוצה לראות גם את הסדרה הישנה של דוקטור הו, שכבר התחלתי, ואת סטארגייט. דחיתי אותם כי אמנם אני מאוד אוהבת לראות סדרות ישנות גם אם זה שנים אחרי- היי, ביום ראשון שעבר היה האניברסרי ה-16 לבאפי. בכלל לא שמתי לב שזה כזה ישן. בכלל רוב המעריצים שאמרו לי מתי הם התחילו לראות את זה התחילו בשנים האחרונות- אבל אני אוהבת לחוות רגעים עם הפאנדום וגם חוששת שיצטברו לי ספויילרים, כי אני ממש מכורה ללקרוא ספויילרים וזה מאוד מעצבן אותי... בעוד שלסדרות ישנות לא יצטברו לי עוד ספויילרים...).
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אולי אתחיל לעבוד? ואני רוצה גם לתכנן את השנה הקרובה. מהרגע שהבנתי שאני כנראה באמת מחכה שנה (בעיקר כדיי לראות עד כמה אני בטוחה בהחלטה שלי מה ללמוד ואיפה, כי גם עכשיו אני לא סגור העל ההחלטה שלי אפילו לרגע וכמה זמן אני סגורה על זה), התפנה לי הרבה זמן לעשות הרבה דברים שמזמן רציתי לעשות, שחלקם גם יוכלו לעזור לי בחיים. וכמובן גם לעבוד בשנה הזו ולהתחיל להרוויח קצת כסף.
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:

למעלה