סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Black Stain

New member
"טיזר טריילר לטיזר טריילר של הטריילר?"

Do you think its a motherfucking game?"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: שום דבר מיוחד
המלצה לסופ"ש: תישנו חברים, תישנו כמה שיותר
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: קעקוע!(
)
מילות סיום ומסר לאומה: אני כלכך עייפה

תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
דנה, כשבאמת תעשי את הקעקוע הזה,

את חייבת לנו פוסטר שלו מ-20 זוויות.

מה את מקעקעת?

Black Stain

New member
חחח אני אגיד לך מה הבעיה בעצם

אני וחברה רוצות לקעקע את סמל האינסוף אבל עם עיצוב מיוחד לא סתם 8 הפוך, שמכיל בתוכו את האות A, אבל שוב, בעיצוב מסויים, ו3 ציפורים לידו.
אבל לא רצינו ללכת למקעקע ולהגיד לו לעצב לנו את זה, רצינו שזה יהיה ממישהו מיוחד יותר אז ביקשנו מידיד שלנו שיעשה לנו סקיצה של זה ולוקח לו קצת זמן עם זה, אז ברגע שהוא יסיים, זה יקרה

N o R i K o

New member
למה A?

אני מתה על סיפורי קעקועים, אני תמיד אוהבת סיבות של אנשים למה להתביע משהו בעור שלהם לנצח D:

כל התיכון בערך רציתי קעקוע ואמרתי שאני אעשה אותו ביום שבו אצא מהבית... אבל עכשיו כשהיום הזה מתקרב אני חושבת שאני אוותר כי בגיל 60 אני מה-זה אתחרט על זה

Black Stain

New member
סתם האות הראשונה

בשם של מישהו ששינה לי ת'חיים
חחח ובגיל 60 לכולם יהיו קעקועים אז זה לא כזה נורא

Ayelet 363

New member
הפרצוף שלי כשאני מגלה שתכף נסגרות

ההרשמות לאוניברסיטאות וההחלטה שלי לדחות את הלימודים בשנה עוד לא רשמית (והשבוע התחלתי להתלבט עוד יותר אם אולי בכל זאת כדאי לי להירשם השנה. אבל זה בעיקר כי אני רוצה לצאת מהבית וכי נואשתי מאוד מהר מלחפש עבודה).
כמו שאני מכירה את עצמי, או שאחליט סופית שאני דוחה את ההרשמ הלשנה הבאה, או שלא אחליט את זה סופית, אבל לא אצליח להגיע להחלטה בנוגע למתי להירשם, ואחכה עם זה כל כך הרבה זמן שבסוף ייסגרו כבר כל ההרשמות, והתוצאה תהיה אותה התוצאה.

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: כלום... המשכתי לחפש עבודה, וזה היה השבוע אז הגיוני שגם אם רוצים אותי עוד לא יחזרו אליי...
המלצה לסופ"ש: פיירפליי. בשבת שעברה התחלתי את זה, כבר ביום שני סיימתי. מעצבן כמה שהסדרה הזו קצרה (אבל מעולה).

N o R i K o

New member
"רגע, אז זו בדיחת 1 באפריל או שאת רצינית?"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
נחלק למינוסים ופלוסים:
הבוסית שלי העירה לי על כך שאני "מחנכת" ילדים. אמרתי לה שאני לא מבינה מה הכוונה, והיא אמרה לי שלא יפה לומר לילד שיושב באמצע החנות ללכת לשבת על הכסא בצד. אני מצטערת, גברתי המנהלת, שכשאת יושבת לך במחסן כדי להמנע מכאב הראש של הילדים הצורחים בחנות, ואנחנו העובדות צריכות להתמודד עם גלי הלקוחות של ערב חג, אני הולכת ואומרת לילד לא לשבת באמצע התור ולחסום לכולם את המעבר הגם-ככה-עמוס, אלא מציעה לו לשבת בפינה על כסא. איזה מרושע מצידי. סרייסלי?! סרייסלי?

כאילו, בהתחלה קיבלתי את זה שהיא יושבת במחסן ונותנת לנו לעשות את העבודה השחורה. אבל אז אחת העובדות הוותיקות התמרמרה לי שזה לא אמור להיות ככה, שהיא אמורה להיות איתנו בחנות, למכור ולעזור ולפרוק ולסדר בדיוק כמו כולנו. אז זה עוד יותר הרגיז אותי.

העבודה שלי במרחק 20 דקות הליכה מהבית, ולרוב אני מעדיפה ללכת. אז אתמול בבוקר אני יוצאת בדיוק בזמן להליכה, ויורד עליי גשם!!!!1 מה קשור גשם?! טוב. הולכת 2 מטר, מחליטה להתמודד עם הגשם עד שיפסק. הוא הולך וגובר.
חוזרת הביתה, לוקחת מטריה. יוצאת שוב. אין גשם.
טוב, מחליטה שאם כך אז אני לא אקח את האוטובוס מהתחנה ליד הבית, אלא אלך קצת קדימה לתחנה שבה עוברים יותר אוטובוסים. בדיוק האוטובוס בתחנה ליד הבית עובר

זה סיפור מצחיק. היה לנו בחנות דיסק של הביטלס שהיינו משמיעים בעבר מלאאאא, והוא כבר היה מרוט ומזעזע ושרוט
ואז הגיעו שני אחים שרצו לקנות דיסק במתנה לאבא שלהם, של הביטלס, ואחרי המון נסיונות למכור את כל שאר הדיסקים שלהם, סיפרנו להם על הדיסק שיש לנו ואמרנו להם שאפשר להזמין להם. אבל לא. הם רצו הדיסק הספציפי שלנו, המרוט והמכוער.
כמובן שכאדם רכושני הזדעזעתי מהרעיון שמישהו לוקח לי את הדיסק
אז יומיים אחר כך קניתי את הדיסק בסניף אחר שלנו כדי שנוכל לנגן אותו שוב בחנות.
משהו מיוחד. ואז ניגנתי אותו, אחרי שבאמת המון זמן לא שמענו אותו.
אני אוהבת את הביטלס!
1 באפריל, אני אומרת לחברה שלי שהיא "אשתי" - "נמאס לי, אני מתגרשת ממך." היא לא מבינה מאיפה נפלתי עליה, מתחילה לשאול למה ומה היא עשתה לי - "את טים פיטה ואת אוהבת את דייויד טננט יותר ממני!" וכאלה. בסוף הזכרתי לה ש-1 באפריל והיא נרגעה. ואז בתגובה היא שלחה לי את הסרטון הזה - http://www.youtube.com/watch?v=T_D2iJbEbjY והקדישה לי את 1, 8 ו-10, ואמרה שבאופן ציני לחלוטין גם את 3

והפעם מתיחת 1 באפריל שפחות הצליחה - מסתיים החג, אני מסמסת לחברה שכופה עליי לצפות בדוקטור הו: "אומייגאד, מרתנתי כל החג את דוקטור הו והגעתי לפינאלה 2!
" היא: "נסיון יפה נוי, 1 באפריל שמח גם לך!"
חברה שלי מתלוננת על המילה "גילים" בספר שהיא קראה. אני מסבירה לה שזה תקין, כמו המילה "בקי", ושרק לאחרונה אישרו באקדמיה את המילה "בקיא" כי זו טעות כל כך נפוצה, ושנדמה לי שאישרו גם את המילה "יוכלו" לנשים במקום "תוכלנה" (אל תקחו אותי במילה! יש פה איזה בלשן שיודע לתקן אותי?
).
חברה שלי בזעזוע: "אוי זה נורא! לאן הדרדרנו?"
אני בתגובה: "זה כדי שילדות בנות 11 תוכלנה לכתוב פאנפיקים על וואן-דיירקשן"
המלצה לסופ"ש:
הסרט "לא רק בלונדינית!" לפני איזה שנה ראיתי הסרטה של המחזמר עם חברה, וראיתי שהסרט משודר ביס אז הקלטתי ונזכרתי שגם הוא ממש מצחיק, וכשריס ווית'רספון הייתה צעירה ולא מנותחת היא הייתה ממש יפה

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
עבודה ולישון, כרגיל
אני הולכת לחברה לראות סוף כל סוף את הסרט של 'כמה טוב להיות פרח קיר' ודוקטור הו. בהצלחה לי

מילות סיום ומסר לאומה:
משחקי הרעב עוד שבועיים ביס. כולם לכוון הקלטות!!!1
תמונה לסיום, אם בא לכם:
סיפור חיי.

Black Stain

New member
*מגלגלת עיניים*

הבוסית שלך צריכה לחנך את הילדים האלה ולא את ובטח שלא להעיר לך על זה, ג'יז!

E l S i

New member
סיפור חייך מוצא חן בעיני

וזה שיש בלשן בקהל לא מבטי שהיא יודעת לתקן אותך (אבל הקטע עם יוכלו ותוכלנה נשמע לי הגיוני, חוץ משה שממש לא אכפת לי מה האקדמיה ללשון העברית מאשרת או לא.) ושמישהו יסביר לי פעם למה הם לא מצאו מילה 'עברית יפה' ל'אקדמיה'?

Miss Lavet

New member
ומה מילת הקסם?

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: שבוע חרא! היה לי ריב עם המחנכת על זה ששמתי אצת הרגליים על המושב באודיטוריום ואז מרוב עצבים אמרתי לה "אוי תסתמי כבר" (שאני מודה שזה אחד הצעדים היותר מטומטמים שעשיתי בחיי) ועכשיו הייתי מושעת מיום רביעי (כן, באתי לשעה ומייד החזירו אותי) עד יום שישי (שביום חמישי באתי רק בשביל מגן במתמטיקה). ולא רק זה שאני צריכה גם לכתוב לה מכתב התנצלות ולהתנצל בפני כל הכיתה
המלצה לסופ"ש: תקראו את גאווה ודעה קדומה זה מקסים!
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: השפלה פומבית ביום ראשון. דוד שלי מגיע (לא מסיבות משמחות דווקא
) וכל את המתנת יום ההולדת שלי של שנה שעברה (כמעת שנה חלפה, כן?) שכנראה ההזמנה נכשלה (יופי איביי)
מילות סיום ומסר לאומה: אני מעדיפה את אמברידג' והעונשים שלה (או במילים אחרות לכתוב על נייר עם הדם שלך "אני לא אתחצף יותר למורות" נשמע יותר נחמד מהשפלה, הלא כך?
תמונה לסיום, אם בא לכם: תדמיינו אותי משספת גרון לאישה שנראית כמו פרחה מסרט אמריקאי (וזה תיאור מדוייק של המחנכת שלי)

למעלה