סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Ayelet 363

New member
"מה הקטע של כרטיס אשראי בין לאומי?!"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ההחלטה הפתאומית לטוס ללונדון ביום שני, עם הרבה כשלי ארגונים שאיכשהו הסתדרתי איתם.
המלצה לסופ"ש:
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: לונדון. אני מבועתת. ואם האירוע שבגללו אני ממהרת לטוס יתבטל, או שלא אקדים מספיק- הוא בחינם- יהיה ממש חבל גם שמיהרתי כל כך...
מילות סיום ומסר לאומה: אם יש לכם המלצות מה לעשות בלונדון, או שאלות לשאול את ג'וס ווידון, איימי אקר או אלקסיס דניסוף, אני אשמח (למרות שבכלל לא בטוח שאוכל להגיע לאירוע הזה. אני מתכננת להקדים, אבל נראה).
יש לי גם הרבה קשיים לתכנן מה יהיה בכל יום, מה קרוב למה... ודווקא האירוע של ג'וס, איימי ואלקסיס נמצא ליד המון דברים. יותר מדיי. אני בלחץ שאהיה במקום שכביכול קרוב, כדיי לנצל את הזמן מהבוקר, כי האירוע בערב, ואלך לאיבוד, ואז אגיע מאוחר מדיי, גם אם בזמן, אבל לא יהיו מקומות... ויש לי נטייה טבעית ללכת לאיבוד בכל מקום (ממש בכל מקום. זה משעשע).
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Black Stain

New member
יהיה בסדר!!

איזה כיף אני ממש שמחה בשבילך שבסוף הצלחת לארגן את זה, תהני המון המון המון ותחזרי עם הרבה חוויות ותמונה עם ג'וס ווידון בבקשה:)

Ayelet 363

New member
תודה רבה!

אני מאוד מקווה שזה יסתדר. וגם שבאמת אראה את ג'וס. המקומות המוגבלים האלה ממש מלחיצים אותי, ואני כל כך בלחץ שאולי לא אצליח להקדים כמו שאני מתכננת, או שאולי אתפתה לאחר כי אעשה משהו ואז אתחרט על זה, או שאלך לאיבוד בדרך...

N o R i K o

New member
אמגאמגאמגאמג תהני מלאאא

מחזיקה לך אצבעות שהכל יסתדר כמו שצריך :)

N o R i K o

New member
"אוווומייפאקינגאד תראו את הבלאגן בחנות הזאת"

ג'ניפר נכנסת לסניף שלנו בשבוע הספר.

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
שבוע הספר.
ו... זהו בגדול.
באמת שכל השבוע שלי סבב את זה. את זה ואת האירוח של כמה אנשים לא נחמדים במיוחד מחו"ל שהשתלטו לנו על הבית
וזהו!
המלצה לסופ"ש:
הספר המעולה מעולה מעולה פרוייקט רוזי
פשוט מהמם ומתוק. ואל תראו אמילי אוונס, יש סיבה לכך שזה ירד מהמסכים אחרי 13 פרקים

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
לקבל תוצאות מבחנים מהאוניברסיטה שאני רוצה להתקבל אליה
להמשיך לטחון שעות בשבוע הספר, ללכת לזומבה
לפגוש שוב את החברה שלי מלונדון
בני דודים שבאים לארץ בתקווה שיביאו לי דברים שווים D: וסתם מצברוח נחמד. D:
מילות סיום ומסר לאומה:
חג ספר שמח!
תמונה לסיום, אם בא לכם:
סיפור חיי

Black Stain

New member
התגובה שלה לפרק 9 של משחקי הכס

חחח אפילו לא ראיתי אותו אבל הבנתי שזה ככה, אז בלי ספויילרים!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: עשיתי טארגוס!! בכלל וזה היה הכי ספונטני שלי עד היום, בדרך כלל דברים כאלה כוללים התכוננות של חצי שנה (ראו ערך:קעקוע)
המלצה לסופ"ש: לא יודעת אני בעבודה אבל אתם תהנו לכם שם
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אולי סוף סוף אני אקח את האקסבוקס שלי, חזרתי להרגיש את האצבעות עם כל הזמן הזה שאנחנו בנפרד!
מילות סיום ומסר לאומה: Stay awesome
תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
חחחחח גם אני לא ראיתי אותו

אלוהים יודע איך כבר יש שלוש עונות של הדבר הזה וטפוטפוטפו
אני לא יודעת אפילו רבע ספויילר. אני חייבת להתחיל לקרוא את הספרים האלה לפני שזה יהרס לי...

למעלה