סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

E l S i

New member
ווש ווש ווש (קולות של דחפור, בזמן שהידיים שלה

מסתובבות)
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אני אותו אדם, רק עם פחות שיניים, כן- שוב.
המלצה לסופ"ש: "חנות הספרים ללא הפסקה של מר פנומברה"/רובין סלואן ספר מאוד.. מודרני, שאחת הדמויות בו עובדת בגוגל... קריא מאוד והעלילה נהיית די מגניבה בחצי השני שלו
מעין תפסיקי לקרוא פה

יש שם סופר בשם מופאט.

והמלצה שלילית על "החוק למניעת בדידות", זנחתי אותו באמצע, קצת אחרי שה NOTP -שלאחת מהם קוראים 'עילית' לעזאזל- התנשקו, כשהסופר ('כותב', טענה מי שדיברתי איתה על הספר) השתמש במילה 'קונפה'. כך במקור.
אני לא יודעת איך קרה ששני הספרים שזנחתי לאחרונה היו ישראליים מהשנים האחרונות, אולי זה כי שניהם התיימרו להציג עלילה שמתרחשת כאן בארץ, ובמציאות הזאת, ופשוט לא הצלחתי להאמין להם אלא רק להיגעל.

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: לחזור לאכול אוכל כרגיל, ויש הרבה אוכל טעים שאמא הכינה

מילות סיום ומסר לאומה: ובגלל זה אני כותבת רק פלאף שמתרחש בארץ החלומות, שאף אחד לא יצפה למצוא שם הגיון ויתאכזב

Black Stain

New member
"אני ממשיכה לסרט הבא!!"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ארוחה במסעדה מהעבודה והביאו לי כרטיס טעון לצומת ספרים |מאושר| ואף אחד אחר לא צריך אותו אז בעצם יש לי 4 כאלה, באמ!! אה ונרשמתי ללימודים
המלצה לסופ"ש: סקינס
דקסטר והמשחק החדש של טומב ריידר
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מזמינה טיסה! עדיין לא ידוע אם זה יהיה אמסטרדם לונדון או ברלין
מילות סיום ומסר לאומה: סקינס שובר לי את הלב;[
תמונה לסיום, אם בא לכם:

למעלה