סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

E l S i

New member
סיכום אייקון, כן? (לא באמת נגמר השבוע,

אתה הוזה כי אתה פצוע)

אייקון היה נפלא, הכנס הכי טוב שהייתי בו

הייתי בשתי הרצאות סה"כ ובמשמרת אחת, כך שהייתי לא מחוייבת לכלום, ויכולתי לזרום לגלידה עם הילי ובנות מפורום האנטומיה, או למשחק KINGSBURG של שעה וחצי עם אנשים שאני לא מכירה
או לחפור לאיילת במשך 20 דקות על העולם מד"ב שאני כותבת עליו כדי למצוא קצת היגיון (זה עזר!) ואז לשחק איתה ועם אחותה ועוד חבר הרבה הרבה FLUXX.

שבוע הבא לא מעניין בכלל. אני מודה שהתגעגעתי קצת לאנשים, אבל חופש זה נפלא והוא נגמר :(

Ayelet 363

New member
זו לא הייתה חפירה!

וזה היה ממש מעניין
בכללי היה ממש כיף!

Ayelet 363

New member
כרגיל מאכזבת בדיבוב

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אייקון. היה ממש כיף
, אם כי מזמן לא הייתי כל כך socially awkward. שברתי את השיא של עצמי בזה.
המלצה לסופ"ש: Agents of S.H.I.E.L.D. והסרט Much Ado About Nothing של ג'וס ווידון.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אני באה להיקלט במעונות, אולי אשאר בירושלים באותו יום ו... אני מבוהלת. ומדחיקה את זה.
מילות סיום ומסר לאומה: אני עייפה |קוטר|
תמונה לסיום, אם בא לכם:

pennylane11

New member
ראית מאץ' אדו?

(או במילים אחרות, יש לך בשבילי לינק למאץ' אדו?
)

Ayelet 363

New member
אני אשלח לך כשאבא שלי יתפנה

אני גרועה בהורדות
והוא מצא לי את זה בהפתעה שבוע שעבר. כשהוא יהיה פנוי אני אשאל אותו ואשלח לך קישור.

Ayelet 363

New member
שלחתי

מצחיק שהיתי בלחץ מזה והיתי צריכה לשאול. אבא שלי עזר לי גם עם חיפוש לינק למשהו אחר השבוע, וזה בסך הכל חיפוש באתר, ועוד באותו האתר.
וזה גם אחרי שהוא לימד אותי דיי הרבה פעמים איך להשתמש בלינקים האלה ולא קלטתי, אבל מילא זה, פה הייתי בלחץ כשזה רק למצוא לינק.

Black Stain

New member
"פיטה, תרגע. אנחנו נצליח לשרוד עד חנוכה!"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אני באבל עמוק על דקסטר, הפרק האחרון של הסדרה כאב לי באיברים שלא ידעתי שקיימים אצלי בכלל, זה היה אפילו יותר מעליב מהסיום של MJ.
המלצה לסופ"ש: אם אתם חושבים לראות דקסטר תעשו לעצמכם טובה ותפסיקו בעונה הרביעית
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: חזרה לשגרה! סוף סוף, ספטמבר היה קשה מנשוא בעבודה
מילות סיום ומסר לאומה: שמישהו יקנה לי GTA 5 כבר
תמונה לסיום, אם בא לכם:

למעלה