קפצתי לסכמ"ש
(חייבת הפסקה מללמוד)
משהו כיפי: הממ, להרגיש מוערכת ע"י אנשים שנמצאים מעליי (עבודה, מחקר)
משהו מעצבן: זה שאני כבר 3 וחצי חודשים (!!!) בתקופת מבחנים, והסוף לא נראה באופק (תודה, צוק איתן).
משהו מצחיק: מצב רוח של אחרי-מבחן.
משהו טעים: מפנטזת כבר חודש על הבראוניז של אמא.
משהו חדש: כלום. צריכה לקנות קנבסים. ומסמרים
סרט טוב: לצוד פילים!! ממש קורע, ופטריק סטיוארט שם נהדר.
שיר טוב: |תוהה אם צירפתי כמו שצריך בעריכה המעצבנת החדשה של תפוז| והקליפ שלו גם מהמם.
ספר טוב: אההה אני קוראת רק מאמרים וסיכומים. אבל התחלתי במשמרת את "עץ, בית, טקס" ואני נהנית.
סדרה טובה: הנותרים!!!! אחת הסדרות הטובות שראיתי! סיימתי תוך שבוע את העונה הראשונה (קצרה- 10 פרקים) והיא באמת פשוט מצויינת (אה אממ כן ובכיתי ממש בפינאלה כי וואו), מומלץ ממש לכל אוהבות סדרות הז'אנר של פרינג' ואבודים. ויש שם את ג'סטין ת'ורו שהוא הבחור הכי יפה וחתיך שראיתי בחיים שלי, ובסדרה עוד יותר מהתמונות שלו בגוגל, והוא גם שחקן מעולה ויש שם עוד שחקנים מסדרות מוכרות והפסקול מדהים ובקיצור מעולה מעולה מעולה ותראו וזהו.
דמות אנטומיה: מרדית' (ראיתי איזה קטע שלה ביוטיוב שגרם לי להיזכר שפעם אהבתי אותה)
פרקים שיצא לי לראות: כלום
דמות מפאנדום אחר: קווין, מאט, ג'יל ונורה מהנותרים.
היום הכי הכי: האמת שכל השבוע היה אותו דבר ודי סביר יחסית לבד"כ.
בילוי השבוע: היה לי איזה חצי יום של רביצה אחרי מבחן, אז יום ראשון.
ציטוט השבוע: I will not be silenced by the darkness, the thick darkness that coveres my face (מהנותרים. בעצם מהתנ"ך, אבל מסצינה עוצמתית ביותר מהנותרים)
האדם שעשה לי את השבוע: כל הנבדקים, שבאופן ממש מפתיע ובניגוד גמור לכל השנה, שיתפו פעולה במחקר.
פרגון למישהו מהפורום: כולכן, מתגעגעת ומתבאסת שאני לא יותר פה
איך עבר עליי השבוע: חביב, פרודוקטיבי ועבר מהר.
תכניות לשבוע הבא: מבחן ביום ראשון, עבודה ביום שני, ואז סוף סוף לחזור הביתה!!! (וללמוד שם למבחן הבא)