סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:

סרט טוב:
שיר טוב:
ספר טוב:
סדרה טובה:

דמות אנטומיה:
פרקים שיצא לי לראות:
דמות מפאנדום אחר:

היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:

האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו
למישהו מהפורום:

איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:

שיהיה שבוע מקסים לכולם ושנה טובה!

ellendili

New member
חג שמח פורום יקר!

שתהיה לכולם שנה טובה, שנעלה את הסטטיסטיקות ולא נסבול מהעונה החדשה יותר מדי!

&nbsp
איך עובר עליכם החג עד כה?

yam74

New member
שנה טובה, מרגשת ומוצלחת

עד כה החג עובר בכיף (זה לא מובן מאליו. היו לי את החששות שלי איך להעסיק שלושה ילדים רבעוש שלם
).
בנוהל- המון ארוחות משפחתיות עם יותר מדי אוכל
. הכנתי בפעם הראשונה קינוח שהוא *לא* עוגה - פרפה מנגו ויצא אחלה. בין ארוחה לארוחה טיילנו, היינו בפסטיבל הדבש, אירחנו, התארחנו, הפרחנו בועות סבון ועשינו איפורי פנים ואוריגמי, ומחר לא נעשה כלום חוץ מלרבוץ בבריכה חצי יום. כי די.... נגמר הכח

שמתם לב שהסתיו כבר נותן סימנים ראשונים עם טפטופים ראשונים ו
?? (שחברה שלי הגדירה אותו ממש יפה "יותר מדויק מהנחליאלי"
)

MoRoSH11

New member
שנה טובה

החג עבר נהדר, בלי יותר מדי (ארוחת חג כמובן, ואתמול מפגש משפחתי של על האש) כמו שאני אוהבת. והיום ביליתי את היום בלראות סרטים (ה"פ והנסיך חצוי הדפ והתלקחות המעולה כ"כ שלגמרי התעלה על הציפיות שלי).
וואי, הייתי ממש צריכה את הימי חופש האלה והם באו לי בדיוק בזמן.

yam74

New member
ועכשיו סכמ"ש מושקע

משהו כיפי:
שהצלחתי לרדת כמעט קילו. בחגים.
משהו מעצבן:
שעוד ארוכה הדרך ושעדיין רוב הבגדים בארון שלי לא ראויים ללבישה

משהו מצחיק:
הו! זה קשור לגילטי פלז'ר החדש שלי "איש חשוב מאד". הסדרה הישראלית עם ועל יהודה לוי. זה נשמע שטחי ודבילי, אבל זה ממש לא. זאת סדרה פשוט כיפית ומצחיקה. היום מצאתי את עצמי צוחקת בקול רם בכל כך הרבה סצינות ("יאללה קח 200 שקל תקנה מימיה ואוהל ולך למערת הנטיפים!!"
.) אני חושבת שהיה דרוש הרבה אומץ מצד יהודה לוי לגלם את עצמו. כי הוא חושף את כל הפגיעות שלו (התקפי חרדה, חוסר בטחון עצמי) וגם את הגיחוך של קיומו כ"מגה סלב" וחוץ מזה אני מתה על עלמה
היא פשוט דמות מרתקת (פרק 3
)
משהו טעים:
הכל חוץ מארוחת החג- כי זה היה בחדר אוכל של הקיבוץ
. הקינוח שלי היה מעולה (פרפה מנגו למי שפספס
) והעוגת גבינה המסורתית שלי (במיוחד שעוגת דבש זה איכסה)
משהו חדש:
לא קניתי, אבל קיבלתי לחג/יומהולדת כל מיני מארזים כאלה של "פינוק", שבאמת אין לי צורך בכל כך הרבה מזה

סרט טוב:
התלקחות

שיר טוב:
בלוז כנעני
(ממש אהבתי את מה שאביב גפן אמר על מאיר אריאל שעכשיו אנשים אוהבים להגיד שהוא היה גאון, אבל כשהוא היה בחיים היו מגיעים להופעות שלו בלוגוס 20 איש. וכל כך התרגשתי שהוא אמר את זה וגם הרגשתי מין גאווה כזאת, שהייתי חלק מאותה חבורה שהגיעה לראות אותו שם והוא היה מדבר עם הקהל תוך כדי הופעה. אז כן, הוא היה ללא ספק מיוחד, אבל גם לא מספיק מוערך בחייו וזה קצת מעצבן)
ספר טוב: עדיין במשתה ב'. אני לא מתקדמת בגלל כל הסדרות שאני רואה וזה שהסיפור לא זורם לא עוזר לי

סדרה טובה:
יש כמה! אז כמובן "האישה הטובה"
בפרק משובח ומפתיע, שעבר כמו שתי דקות בערך, "איש חשוב מאד" בגזרת הקליל שאני ממש ממליצה עליה למי שיש לה הוט, ואחרונה "הנותרים" המעולה והממגנטת שעשתה לי המון פילס. והגם שאני קצת מאוכזבת מסצינת הסיום, לא הייתי מוותרת עליה, בגלל קווין וכריס, ובגלל שלושה פרקים גאוניים (3,6 ו 9) ובזכות הפסקול. לגבי ההשגות שיש לי לגבי פרק הסיום (ולא רק ממנו, גם מהניצולים האשמים)- אני אפרט ב

דמות מפאנדום אחר:
קארי
, קווין וכריס
, ועלמה מאיש חשוב מאד (שהבנתי שהיא לא אמורה להיות 'מגניבה' אבל חבל שבחרו לעשות אותה כ"כ ההיפך עם צורת הלבוש והדירה הזקנה שלה, בכל מקרה למרות זאת ואולי בזכות היא לגמרי כובשת אותי בכנות ובאנושיות שלה)

היום הכי הכי:
היומיים של החג
בילוי השבוע:
אתמול בבריכה, באופן ממש מוזר, הבריכה היתה ריקה לגמרי מאנשים והרגשנו כמו בבריכה פרטית (איזה כיף שאפשר לצעוק לילדים מרחוק, כשאני יושבת על שפת הבריכה ולא להרגיש וולגרית
) ולפני כן הלכנו לבקר את וניל, כי איתמר ביקש וכשעמדנו ליד הקבר שלו היו לכולנו דמעות בעיניים.
ציטוט השבוע:
שמישהו יגיד לסבתא שלי שכשהיא שואלת אותי מה חדש בחיי ואני עונה לה שאני מתחיל פרוייקט חדש בעבודה מיד אחרי החגים, השאלה הבאה שלה לא יכולה להיות ״מי אתה?״
וגם כשאתה לא יודע אם לאחל לרוקח הערבי שנה טובה, חג שמח או לא להגיד כלום, ויוצא לך "שיהיה שלום". (כי זה בול קרה לי שניה לפני שקראתי את הסטטוס הזה בפייס). שניהם מבית היוצר של דודי רוזננטל

האדם שעשה לי את השבוע:
המשפחה, החברים וכל מי ששלח לי ברכה אישית לראש השנה (שלא לדבר על האקט הארכאי והנדיר של כמה שאפילו התקשרו
)
פירגון ו
למישהו מהפורום:
חזרתי לכתוב את זה אחרי שלושה חודשים - לכל מי שממשיך לראות את הסדרה שהיא נושא הפורום

איך עבר עלי השבוע:
סבבה, אבל זה לא אומר שלא כיף לחזור לשגרה
תכניות לשבוע הבא:
מחר יום כיף עם דקל לכבוד היומהולדת וחוץ מזה שבוע שגרתי. קצת בא לי לחזור ללמוד משהו, אז אני מתחילה לבדוק... נראה מה יהיה

שבוע מעולה לכולם

למעלה