שרשור שאלות 9.2-12.2

Princess Sher

New member
קונסילר להסתרת פצעים

היי,
אמנם כבר עברתי את גיל ההתבגרות אבל עדיין צצים לי פצעים מדי פעם ויש לי גם קצת צלקות אקנה.
אני מתעניינת בקשר לקונסילר שיכסה את הצלקות והפצעים בצורה טובה, אם אפשר שלא יהיה יקר מדי (שלא יעלה מעל 150 ₪, שגם זה הרבה...).
יש המלצות?

1מטקה

New member
טרו מאץ' של לוריאל מעולה למטרה הזאת.

אני משתמשת בו על עצמי למטרה הזאת והוא פשוט עושה את העבודה ולא נראה קמחי או כבד. הוא גם מתאים בגזרת המחיר. ממליצה לבדוק אותו.

dbd1981

New member
ממליצה מאד על רבלון

יש שניים אחד לאיזור העיניים ושני אנטי בלמיש לפנים...מאד אהבתי

youngG

New member
הקונסילר המועדף עלי

אני משתמשת בסלקט של מאק. מומלץ מאוד

dbd1981

New member
לגבי הזמנות מאמאזון..

אני ממש משתגעת כתוב בפירוש שיש משלוחים לארץ ,אני מרכיבה עגלת קניות
ובסוף אין אישור נניח למייק אפ או שמן לשיער אבל למסקרה-כן. חלק מהמוצרים מאפשר
לשלוח ועל חלק נותן הודעה אדומה שלא ניתן לשלוח.למה?? מישהי תוכל להאיר את עיניי?זה מרגיז כי יש שם מחירים ממש מעולים!!!
תודה רבה!!

lilo4

New member
אמאזון בעייתיים עם משלוחים

יש דברים שכן שולחים, יש דברים שלא. אני אישית לא לגמרי הצלחתי להבין במה זה תלוי...
לרוב את מה שאפשר למצוא באמאזון אפשר למצוא גם באיביי ובאתרים נוספים, אם הסתבכת עם מוצרים ספציפיים את יכולה לכתוב כאן וננסה למצוא אלטרנטיבות

dbd1981

New member
תודה lilo4 את מותק!!

פשוט אני גם טיפוס כזה שמשגע אותי חוסר וודאות ולא להבין...

lilo4

New member
ממש ממש לגיטימי

גם אני כזו, לרוב אם אני עושה משהו- אני רוצה להבין מי ומה עד הסוף.
יש בתפוז פורום איביי, את יכולה לשאול גם שם. אומנם זה לא הנושא הישיר של הפורום אבל אני בטוחה שיש שם גולשים שמכירים את אמזון וידעו לענות.

תודה רבה על המחמאות

BlueBeIl

New member
מיילי על השער של מגזין W - איך מתאפרים כך?

ראיתן את התמונות האלה? מיילי בכלל לא נראית כמו עצמה. בתור מישהי שלא יכולה לסבול את הפרצוף שלה (ואני בטח לא היחידה) זה ממש מבורך.
איך לדעתכן אפשר להשיג את הלוק הזה? זה שזה משהו מאוד מינימלי (שפתון ניוד, צלליות בסגנון פלטת נייקד) זה ברור, וגם הפוטושופ לא תורם להבנה, אבל בכל זאת, אם יש למישהי טיפים אני אשמח. נראה שיש עיפרון או צללית כלשהי מתחת לעפעף שמושכת אותו הצידה, אבל לא נכנסת לקו הפנימי, ולמעלה - קצת צלליות טבעיות, בעיקר משולש כזה בזווית העין? מכיוון שזה שינה את פניה לגמרי (ולא נראה לי שזה רק הגבות המחומצנות) נראה לי שבכל זאת יש כאן איזה משהו מעבר. אם זו רק אני תגידו

MacabreDoll

New member
אימג' מהמם

מה שהופך את המראה שלה פה למיוחד יותר מהאיפור זה הקטע שהשיער והגבות שלה מחומצנות
האיפור שלה מאוד מינימאלי, והדבר היחיד שבאמת מודגש פה זה הריסים

myownmaster

New member
אל תשכחי שגם זווית הצילום לא רגילה בכלל

נראה לי שאיך שתיארת את זה פחות או יותר תואם למה שעליה

השינוי העיקרי לדעתי הוא בזוית הצילום

זאת זווית מאוד לא שגרתית והגיוני שהפנים שלה יראו אחרים.
גם הגבות שלנו מאוד תורמות למסגור הפנים וזה שחימצנו אותן כאן מאוד משפיע.

bubq

New member
תאורה, זווית צילום ותווי פנים ואולי

אפילו הייתי חושבת שיש מצב שהפנים שלה נמוכות ושכובות כדי שהכל יימתח בצורה כזו-למרות שבצילום נראה שהיא שוכבת בצורה מוגבהת יש מצב שזה לא ככה במציאות.
באמת אימג' מהמם ושילוב נדיר של תאורה יפה ומדוייקת וסטיילינג מעלף, גם אני לא מייחסת את היופי הזה למשהו יוצא דופן באיפור עצמו- יש פה ברונזר עדין וצלליות עיניים במראה רטוב, ריסים חזקים ותיחום תחתון מטושטש-ככה זה נראה מפה בכל אופן :)
ו-כל כך מזדהה עם מה שכתבת לגבי השינוי המבורך של הפנים שלה

efrato1

New member
שלום לכולן
שאלה מוזרה

יש דרך לשקם סומק שהתפרק אחרי שהקופסה נפלה לרצפה מגובה?
לא מדובר בקמצנות חולנית

פשוט אני לא מצליחה להשיג אותו (סומק אפוי מס' 06 של פופה).
אומרים לי שאין וגם לא יהיה בקרוב בגלל חוסרים בחברה...

BlueBeIl

New member
כן, קחי אלכוהול 70 (כזה מבית המרקחת)

ופיסת בד. תאספי את כל הפירורים חזרה לקופסא, תטפטפי מספיק מהאלכוהול כדי "להמס" את הכל, ואז תלחצי חזק עם הבד מעל כדי לתת לזה את המרקם של צללית/סומק. אחר כך תשאירי את זה קצת כדי שהאלכוהול יתנדף ו-וואלה, הסומק כמו חדש.
מה שכן, הוא עלול לנטות להתפרק קצת יותר, ואולי טיפה לשנות גוון.

efrato1

New member
תודה רבה רבה

זכרתי שיש איזושהי שיטה...
מקווה שיעבוד לי

למעלה