סכמ"ש!

N o R i K o

New member
סכמ"ש!

אני בעד שבכל פעם שבה מעין לא יכולה לפתוח סכמ"ש, נגוון עם הסכמ"ש הארוך D:

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:

סרט טוב:
שיר טוב:
ספר טוב:
סדרה טובה:

היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:

האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו
למישהו מהפורום:

איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
תמונה לסיום:

Black Stain

New member
חג שמח

הסיכום השבועי שלך הרבה יותר קשה

משהו כיפי: כל השבוע הזה היה כיף טהור למען האמת
משהו מעצבן: קיבלתי את הפתק הזה של הדואר הרשום, אז הלכתי לקחת את זה ועד שהגעתי לדואר ועמדתי בתור באתי להוציא את הפתק הזה וגיליתי.. שזה נאבד לי בדרך

משהו מצחיק: לא זוכרת כבר
משהו טעים: פיצהההה
משהו חדש: שי לחג?

סרט טוב: סיפורי דגים
שיר טוב: my songs know what you did in the dark
ספר טוב: מפוצלים
סדרה טובה: ורוניקה מארסססססס!! אני לא מאמינה שזה הולך להיות סרט.. אני חושבת שהגעתי לרמת התרגשות כלכך גדולה שזה הפך להכחשה מוחלטת בשביל שהגוף שלי לא יקרוס

היום הכי הכי: חמישי
בילוי השבוע: חברים
ציטוט השבוע: הזיכרון שלי לא יכול לעמוד בסטנדרטים של השאלה הזאת

האדם שעשה לי את השבוע: חברה מהעבודה
פירגון ו למישהו מהפורום: נויס

איך עבר עלי השבוע: מעולה
תכניות לשבוע הבא: עבודה, קצת חג, אולי קעקוע?
(מעכשיו זה יהיה כל שבוע בתור תוכנית לשבוע הבא
)
תמונה לסיום:

N o R i K o

New member
דוגמה אישית

משהו כיפי: שעות שינה.
משהו מעצבן: לעבוד כפולות, שאנחנו מקבלים יותר מדי סחורה, שעד שאני מועילה בטובי לקרוא ספר הוא חרא ספר!@#%@#!!!111
משהו מצחיק: http://www.youtube.com/watch?v=ppxTU7VdoMw
משהו טעים: שייק חלבה

משהו חדש: קיבלתי כרטיסי שי לחג, נחשב? XD

סרט טוב: מה זה סרטים בכלל ומי רואה את זה

שיר טוב: http://www.youtube.com/watch?v=juQSy7XFVDk

ספר טוב: לאאא עיר של עצמות. פשוט לא

סדרה טובה: לא גלי!
מה הולך שם לעזאזללללללל

היום הכי הכי: היום היה יותר נחמד משאר השבוע.
בילוי השבוע: עבודה

ציטוט השבוע: אני מבקשת מחברה כתובת לשלוח אליה משהו. "... תקוע" "מה תקוע?! חשבתי שירושלים!" "נו מה, איך אני אסביר לך עכשיו איפה זה תקוע..." "פאן אינטנדד!"

האדם שעשה לי את השבוע: אלה וציטוטי ההארי פוטר שלה

פירגון ו
למישהו מהפורום:
לדנה ה100לפת שגורמת לי להרגיש שאני לא פה לבד!

איך עבר עלי השבוע: נחמד אך מעייף

תכניות לשבוע הבא: לישון, לעבוד, עולמות, מקווה שיצא לפועל המפגש, יומולדת לחברה, נפגשת עם החברה מלונדון... וזהו!

תמונה לסיום: יצרתי את זה לבד! http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/36533359.jpg

Ayelet 363

New member
מסכמת וחופרת

משהו כיפי: ביקור בספרייה (למרות שלא השאלתי כלום).
משהו מעצבן: עד עכשיו לא חזרו אליי בנוגע לעבודה. כנראה שלא התקבלתי... אצטרך למצוא משהו אחר.

הבנתי שבכל זאת מאוד עצוב לי לוותר על ארכיאולוגיה בריטית, ואחרי שהתחלתי לעבור על קורסים באוניברסיטאות בארץ והרגשתי שזה מעניין אותי אבל זה לא מה שאני הייתי רוצה, ואז החלטתי לעבור על קורסים בבריטניה, והמחשבות שעברו לי בראש היו בסגנון של "עכשיו אתם מדברים!" ו"אני בבית".

אז סיפרתי לאבא שלי שאני רוצה ללמוד תחום מסויים שאפשר ללמוד רק בבריטניה, כשהייתי כנועה לגמרי ועמדתי לוותר על זה כי אין לי כסף כדיי ללמוד בבריטניה. הוא דווקא אמר שלא בטוח שאין לי כסף (אני לא בטוחה שהוא הבין את זה, אבל דיברתי על הכסף שלי. ואני לא יכולה להרשות לעצמי להוצי אכל כך הרבה כסף, כשאני אפילו לא עובדת). התחלתי להתעודד קצת, אבל אז אמא שלי שמעה שאני מתכננת ללמוד שם היא צעקה עליי (בגלל הכסף. למרות שאני בטוחה שהיא גם מאוד לא מאושרת מהרעיון שאגור בחו"ל).

אבא שלי הציע שאעשה תואר ראשון בארץ ואז אנסה להשיג מלגה ללימודים בבריטניה. אני חוששת כי אני מפחדת שבמקרה של ארכיאולוגיה הסיכוי לזה נמוך עוד מהרגיל, כי אני כבר אתחיל להתמחות במזרח הקדום, ואפספס לימודים ספציפיים על בריטניה. אבל בינתיים זו התוכנית שלי.

ואז סיפרתי לאבא שלי מה אני רוצה. פתאום הוא נהיה הרבה יותר עצבני מאמא שלי, ולא בדיוק מהסיבות שציפיתי. הוא אמר שבקושי יש ארכיאולוגיה בבריטניה, שארכיאולוגיה בריטית משעממת, שכל הארכיאולוגים הבריטים באים למזרח התיכון ושבארץ זה כל כך הרבה יותר מעניין (הסיבה האחרונה הפתיעה אותי בלי קשר לזה שלא ציפיתי שהוא יאמר את זה. לא מתאים לו להתעניין בארץ ישראל יותר מאשר בבריטניה, או לפחות כך חשבתי, למרות שאין לו אהבה מיוחד לבריטניה). הוא גם טוען שרציתי ללמוד בבריטניה אז בדקתי מה אני יכולה. זה לא נכון, זה היה אחד החלומות הכי גדולים שלי במשך שנים, אבל לא ראיתי שום סיבה לספר לו על זה. ניסיתי לשכנע אותו בנוגע לזה, והוא אולי טיפה השתכנע. ניסיתי גם להסביר לו מה כל כך מלהיב אותי דווקא בארכיאולוגיה בריטית. זה לא עזר. לפחות הוא נשמע כאילו מה שהוא חושב שמאוד טיפשי זה רק ארכיאולוגיה בריטית, ולא ארכיאולוגיה בכללי (אבל אני לא אתפלא אם הוא חושב כך).

אני בכל זאת כל כך רוצה ארכיאולוגיה בריטית... כרגע אני מתכננת ללמוד ארכיאולוגיה באוניברסיטה העברית, ואחרי סיום התואר הראשון לנסות להשיג מלגה לבריטניה. אני תוהה איזה חוג ישלים לי את זה הכי טוב. חשבתי על היסטוריה- עם החיסורן של היסטוריה מודרנית ושל היסטוריה שלא קשורה לבריטניה, לימודים קלאסיים- אוכל ללמוד שם לטינית, אבל חוץ מזה נאי לא חושבת שיש ממש קשר (למרות שזה חוג שמאוד מעניין אותי בכללי, וזה גם יתרון כלשהו), הציעו לי ללמוד אנגלית ויש קורס "המבוא לתרבות אנגליה" שחברה שלי, שלומדת אותו, סיפרה לי שהיא לא אוהבת אותו אבל חושבת שאני מאוד אוהב. הם אפילו למדו שם על המלך ארתור, אבל זה באוניברסיטת תל אביב. עברתי על קורסים באוניברסיטה העברית ולא מצאתי קורס שנראה מקביל לזה, למרות שהחוג מעניין אותי, ולא מצאתי שם קורס אחר שנראה שיהיה קשור מאוד להיסטוריה בריטית. המליצו לי גם על בלשנות, כי האוניברסיטה העברית היא אחת היחידות מחוץ לבריטניה שאפשר ללמוד בה קלטית. קלטית מעניינת אותי אפילו בלי קשר לארכיאולוגיה (טוב, כל שפה מעניינת אותי). לא מצאתי ברשימת הקורסים כלום על קלטית, רק בעמוד כללי שלהם, אבל אולי אוכל ליצור קשר עם מזכירות החוג ולשאול אם אני יכולה לקחת את הקורס בנפרד מהחוג.

חוץ מזה שאני חוששת להיות ארכיאולוגית בארץ, כי בתקווה שאמצא בזה עבודה, ובתקווה דזו תהיה עבודה בשטח, אסור לי להיחשף לשמש. כבר מצאתי מישהי באוניברסיטה העברית שאמרה שגם לה יש בעי העם השמש, אבל הבעיה שלה לא כוללת סיבוכים לטווח הארוך. רוב הסיכויים, לדעתי, שלא יקרה לי כלום, אבל אני חוששת. אני מוכנה לקחת את הסיכון הזה, אבל אני לא בטוחה בזה לגמרי, ואני בטוחה שכל הרופאים הכי מגזימים שפגשתי לא היו אומרים לי כלום אם בבריטניה הייתי הולכת להיות ארכיאולוגית, נראה לי שבמקרה הזה כולם היו מסכימים שמספיק לי קרם הגנה וכובע, כשבארץ הרופאים מאוד לא מרוצים מהרעיון הזה של "קרם הגנה, כובע וזהו". אז מילא אם בריטניה הייתה הפשרה והארץ הייתה החלום, אבל המצב הפוך, הפשרה היא הבעייתית.

כשאמא ראתה כמה נעלבתי מאבא היא נהייתה פתאום קצת יותר מקבלת (כלפי הרעיון שאלמד ארכיאולוגיה). אם כי היא בכל זאת לא הייתה מרוצה (במקה שלה... זה פחות או יותר מקרה אבוד. היא לא מרוצה גם לא מהרעיון של פסיכולוגיה).
סרט טוב: A Very Potter Senior Year. אפילו שזה לא סרט. זו הקטגוריה שהכי התאימה...
שיר טוב: שירים מהמחזמר הנ"ל.
ספר טוב: התקדמתי קצת עם המלט.
סדרה טובה: THE LIZZIE BENNET DIARIES וקאסל- מזמן מאוד אהבתי את הסדרה הזו (למרות שאני עוד משלימה. אני לא רואה לבד, אז לוקח לי הרבה זמן), אבל פתאום אני אוהבת את הסדרה הזו אפילו יותר.
וחוץ מזה גם ouat (בקושי התקדמתי. פרק אחד. אין לי הרבה זמן לראות סדרות שאני רואה לבד), גלי, קומיוניטי, בונז ועוד.

היום הכי הכי: שלישי.
בילוי השבוע: הביקור בספרייה.
ציטוט השבוע: אחותי: מה זה פרק (עונה ומספר) של דוקטור הו?
אני מסבירה לה בהתלהבות.
היא: אומייגאד! זה כמו להגיד מספר של בדיחה ולצחוק מזה!
כי זיהיתי את הפרק... אמרתי לה שזה פרק ספציפי שהוא מאוד אהוב וגם חשוב ואני בטוחה שרוב המעריצים היו יודעים להגיד לה איזה פרק זה.

אחותי לקחה אוכל.
היא: איולי, אם זה לא טעים את מקבלת את זה.
אני: מה אני, פח?
היא: את לא פח... את פשוט אוהבת הכל... את פח במובן החיובי.

האדם שעשה לי את השבוע: חברים.
פירגון ו למישהו מהפורום: נוי. כי היא מפעילה את הפורום, אירגנה את המפגש...

איך עבר עלי השבוע: בסדר.
תכניות לשבוע הבא: עולמות, לראות כמה שיותר חברים, אולי גם משהו עם המשפחה.
תמונה לסיום:

Billy Shirs

New member
למה לא?

משהו כיפי: רולפליי
משהו מעצבן: ה-5 שיחות ביום שאני מקבלת מהבנק כי החלפתי את החשבון שלי לחשבון סטודנט.
משהו מצחיק: במסגרת עבודתי השתלטתי למישהו על המחשב וראיתי שפתוח אצלו דף "נודיזם - כל הסרטונים".
משהו טעים: עוגיות בוטנים שוקו צ'יפס
משהו חדש: לא קניתי כלום-_- אולי חולצת מפה שחורה מH&M?

סרט טוב: 21
שיר טוב: Earlyrise - Narcissistic Cannibal http://www.youtube.com/watch?v=ywhvj7UaDHo
ספר טוב: שם הרוח, אחד הטובים שקראתי אבר.
סדרה טובה: חסרי בושהההההה

היום הכי הכי: חמישי?
בילוי השבוע: חתונה
(לא שלי)
ציטוט השבוע: "יש לי חלום"?

האדם שעשה לי את השבוע: נטע

פירגון ו למישהו מהפורום: נוי? אני לא ממש קוראת פהXD אהה ולתפוז שנתנו לי ספר!

איך עבר עלי השבוע: ממש נהדר. הייתי בבנק בפעם השביעית בשבועיים וקיבלתי כרטיס אשראי מכוער מאוד
תכניות לשבוע הבא: עולמות ולעבוד ממש ממש הרבה
תמונה לסיום:

למעלה