Sometimes A Fantasy - פאנפיקשן!

pennylane11

New member
Sometimes A Fantasy - פאנפיקשן!

שלום וברוכים הבאים לפרוייקט הפאנפיק - קרוסאובר של אלה (
) ושפחתכם הנאמנה.

הפאנפיק מהווה קרוסאובר בין האנטומיה למשחקי הרעב ולכן קצת רקע לטובת מי שלא קרא את הטרילוגיה:
הדמויות הבסיסיות הן אלו שמשתתפות כאן- אדיסון ודרק, ולכן אין יותר מדי מה לספר שהפאנפיק לא ישלים לכם בעצמו, אבל הרפרנסים יהיו הרבה יותר טובים אם תבינו אותם והם הדבר שאני אישית הכי אוהבת בפאנפיק, ככה שאם לא ראיתם עדיין- רוצו לראות (ואחר כך בואו ל1526 לחפור על זה!)
כל שאלה-טענה-מענה, אנחנו פה

מקוות שתהנו!
מעין ואלה.

pennylane11

New member
פרק ראשון - A Hard Days Night.

נערה אדמונית, דקת גזרה, עם עור בהיר ועדין ועיניים ירוקות, לבושה בשמלה כחולה בהירה, ישבה בחדר מגורים מרווח ומרוהט בפאר ובכל כוחה התאמצה שלא לבכות. לא עצובה – אלא כועסת, אולי אפילו מאוכזבת, הנערה החזיקה בידיה מכתב וקראה אותו שוב ושוב; שוב ושוב עלו בעיניה דמעות והיא התאמצה לעצור בעדן מלזלוג על לחייה. היא לא רצתה שאמה תראה אותה כך, שלא לדבר על כל תושבי מחוז ארבע, כל תושבי פאנם.
איך הוא יכול היה להיות כל כך טיפש? לצאת למסע דיג יום לפני האסיף, מה הוא חשב לעצמו? היא לא יכלה שלא לתהות האם הוא ניסה לחבל במאמצי הוריו החוזרים והנשנים להפוך אותו לקרייריסט מנצח, וזו הייתה השנה בה מלאו לו 18 שנים – השנה בה היה מיועד לנצח. כל זה לא משנה עכשיו, כי טקס האסיף יתחיל בעוד שעה קלה, והיא מתמודדת ללא בן ברית. היא קמה מהכיסא ופסעה הלוך ושוב בחדר. הם היו אמורים להיות בני ברית.
הדמעות בעיניה יבשו ופיה התעוות בבוז, ביטוי לכעס העז שחשה. היא לא צריכה אף אחד, היא תנצח גם לבדה – אם ארצ'ר הצליח, גם היא יכולה. בת הברית של אחיה נהרגה יומיים אחרי תחילת המשחקים מחץ טועה, אבל הוא שרד וניצח למרות הכל. היא התכוננה לרגע הזה כל חייה, וגם היא תנצח, בדיוק כמוהו. היא תראה להם שלא לשווא היא בת למשפחת מונטגומרי.

היא לא יכולה הייתה לפספס את נקישות העקבים על הרצפה הקשה, ובלי לראות את פניה ידעה שזה הזמן להסתובב ולקבל את פני אימה. ביזי פורבס-מונטגומרי הייתה אישה גבוהה ומרשימה כבת 40 – תווי פניה היפים וגופה הגמיש השוו לה מראה מפתה אך מרתיע. היא ניגשה אל ביתה בצעדים מהירים והרימה את סנטרה באצבע אחת כך שעיניהן נפגשו. "אדיסון אדריאן, אני מאוד מקווה שלא תתני לשטות הזו למנוע ממך את ייעודך," היא אמרה בנוקשות.
"לא, אימא," היא אמרה והשפילה שוב את מבטה. אדיסון תמיד הרגישה כמו ילדה קטנה ליד אימה – ילדה קטנה ולא אהובה שמנסה בכל כוחה שלא לאכזב.
"טוב מאוד. את מונטגומרי, נותני החסות מכירים את השם היטב ובן ברית יהיה רק מעמסה בהמשך. את יודעת מה את צריכה לעשות."
"כן, אימא," הנערה החלה לומר, אך דיבורה נקטע כשאימה שלחה שוב אצבע מורה והרימה את סנטרה של בתה, מנסה לגרום לה להיזכר במעמד.
"בסדר. לכי עכשיו, את צריכה להתכונן," ענתה אימה, ובלי להוסיף מילה, אדיסון זקפה את גבה ויצאה מהחדר.

לפני שקרוליין אפילו הבחינה בכך, השעה הייתה אחת עשרה, ובוקר האסיף במחוז 4 הגיע. משהו היה שונה השנה; המולת ההתרגשות הרגילה התחלפה בשקט מעיק שעמד ברחובות וכמו דחס את הבתים הנמוכים עוד יותר לקרקע. כולם נעמדים במקומותיהם, מתכוננים להגרלה, זו שהפעם סופה אינו ידוע מראש. אחרי נסיון לא מוצלח במיוחד להתנער מהמחשבות המעיקות, קרוליין חיבקה את בנה, עם כל האהבה והתסכול שיכלה להעביר אליו, לחשה באוזנו כמה מילות עידוד ושלחה אותו לעמוד בקבוצה המסודרת עם שאר הילדים בני גילו, מנסה שלא לחשוב על העובדה שהסיכויים לא בדיוק לטובתה.
המלווה הקבוע של מחוז 4 כבר עמד על הבמה. רובן שיילי היה איש קטן ותזזיתי, קרח אבל עם זקן עבות צבוע בפסים כתומים וסגולים. היום הוא התהדר בחליפה בצבע תכלת ונעל מגפיים שתאמו את זקנו בצבע בוהק של כתום וסגול. לצדו עמדו המנצח האחרון מטעם המחוז, פיניק אודייר, ומעט מבוגרת ממנו, המנצחת האחרונה, ניטה ג'רגן. בניגוד לרובן הצעקני, פיניק בן ה-18 היה לבוש בבגדים פשוטים האופיינים למחוז. מכנסי דייגים רחבים וחולצה לבנה חסרת שרוולים הדגישו את גזרתו החטובה ועורו השזוף, שיערו האדמוני בלט כמעט כמו הכתום המזויף בזקנו של איש הקפיטול לצדו. ניטה נראתה חוששת כתמיד, צלקת ארוכה חצתה את לחיה השמאלית, מזכרת מהמשחקים האחרונים. הדבר היפה היחיד שנותר בה היה שערה הארוך, שנקלע לצמה ונח בעדינות על שמלה קצרה ולבנה. ניתן היה להבחין בקמטים על מצחה, שהיו שילוב של הזקנה שהחלה להשפיע עליה, ושל הדאגה הרבה שחשה תמיד ביום האסיף.
קרוליין הפנתה את מבטה מהבמה אל בנה היחיד, שעמד עכשיו בתור, אחרי כל ילדי המחוז. עיניה הכחולות פנו, לאחר מכן, אל ארבע בנותיה שישבו במרחק מה ממנה, על קו החוף. רק שם אחד ייכנס היום לכדור הארור. הבנות הגדולות כבר עברו את הגיל, היא לא צריכה לדאוג להן עוד. עד שהילד בבטנה של הבת הבכורה יהיה גדול מספיק בשביל להתמודד יעברו עוד תריסר שנים. היא כבר לא תהיה בחיים אז, לא תהיה כאן לראות את היום הזה, ואולי טוב שכך. ואיימי, איימי הקטנה שלה, היא כבר בת 11. רק עוד שנה. עוד שנה של נחת, של ילדות, של תמימות. אבל לא עליה בכה ליבה היום. דמעות בצבצו בעיניה של האישה כשהיא פנתה שוב להביט בבנה. לא מזמן מלאו לו 16 שנים, ובכל פעם שהסתכלה בו, ליבה נצבט למראה השינוי שעבר מאז מות אביו. לפני שהתרחש השוד בחנות הדגים הקטנה של אביו, דרק היה נער ככל הנערים; מופרע, חובב ים ודיג, בכל קטטה או דו קרב קלשונים אפשר היה לראות את שיערו השחור הפרוע, שונה כל כך מראשיהם הבהירים של חבריו למשחק. אך מאז שחזה במות אביו, הסתגר בחדרו רוב הזמן, זנח את הבילויים הילדותיים ומצא מפלט בנגינה בסקסופון שלו ובספרי הרפואה של אחיותיו, כנראה חשב שאם יקרא מספיק על צמחי מרפא ותרופות שונות, יוכל לשנות משהו, לעזור, להציל מישהו, לכפר על המוות הנורא שראה בעיניו הצעירות. אותו ילד צעיר עומד עכשיו בתור, ושמו יכנס לרשימה. הוא יכתב על אחד-עשר פתקים, שנאלץ להחליף באסימונים אחרי מות אביו ובשל המחסור הנורא שתקף את האיזור העני יותר של המחוז.
על הבמה החלה ההגרלה. קודם הבנות, כמו תמיד. רובן משך מן הכדור פתק ורוד קטן, פתח אותו בתנועה תיאטרלית מוגזמת והכריז בחגיגיות: "קארה טיר!" אך לפני שהקהל הספיק להפנות מבט אל ילדה גמלונית בת 13 שהופיעה לרגע קצר על כל המסכים בכיכר, נשמע קול אחר, צלול וחזק, הפעם לא מהבמה אלא משורות הילדים.
"אני מתנדבת כמיועדת."

קרוליין נאנחה ועצמה את עיניה לרגע קט. היא לא הכירה את הנערה שהלכה בצעד יציב אל הבמה אך כמו כולם התפעלה עכשיו מיופיה העדין, השברירי כמעט, ומהנחישות בה היא עלתה אל הבמה המקוללת ולחצה בחוזקה ובאסרטיביות את ידו של רובן ששאל במתיקות-מרירה לשמה.
"אדיסון מונטגומרי, אדוני." היא קדה לו קידה קטנה וחייכה חיוך מאיר אל פיניק, אז פנתה אל המצלמות ונופפה בידה בעודה ממשיכה לחייך, תשואות הקהל מהדהדות. כמה אומץ דרוש לה עכשיו. הרי היא יודעת שנותרה ללא בן ברית, שהבחור שהיה אמור להתנדב כמיועד לצדה לא נמצא כאן היום. או למה טרוור היה צריך להיות פזיז כל כך? זו הייתה השנה שלו, לכולם היה ברור שינצח, אף אחד אחר לא טרח להתאמן לתפקיד, אף אחד לא חשב שיצטרכו למלא את מקומו במשחקי הרעב ה69 שמתרחשים השנה.
בינתיים על הבמה, רובן, הושיט את ידו אל הכדור שוב: "בואו ונראה מי מן הבחורים הנאים האלה יהיה בר המזל שיתלווה לאדיסון שלנו!" החיוך שלו עורר בקרוליין בחילה. הנה הפתק הכחול נפתח. היא קפצה את אגרופיה בכוח ועצמה עיניה שוב, בתפילה אילמת. בבקשה. בבקשה שזה לא יהיה הוא. "דרק שפרד!" השם הדהד באוזניה כרעם. היא הרגישה שהאדמה נשמטת תחת רגליה ונאחזה בידה של ביתה אשר עמדה לצידה חיוורת כסיד. קרוליין פקחה את עיניה בפחד וראתה את דרק צועד אל הבמה בליווי שני אוכפי שקט, פתאום נראה לה כמו ילד קטן, יותר משהיה.
דמעות החלו לזלוג ללא שליטה על לחייה. זה לא היה אמור להיות כך! זו הייתה אמורה להיות עוד שנה בה היא לא צריכה לדאוג לילדיה כי מישהו אחר יתפוס את מקומם ברכבת לקפיטול, ילד אחר ילך להילחם עד המוות, משפחה אחרת תגיף את תריסי הבית, ועכשיו המתנדב איננו. הוא טבע, זה לפחות מה שסיפרו להם אוכפי השקט שמצאו את גופתו. האם הייתה זו האמת? קרוליין זכרה את הנער השרירי, הגבוה. שחיין מצטיין. הוא התכונן לרגע הזה כל חייו, התאמן ולמד. קשה להאמין שזו הייתה תאונה - ודווקא עכשיו. היא הרגישה עקיצה של רגשות אשם. הרי היא הכירה את הוריו של טרוור, היא יילדה את אחותו הגדולה ועכשיו... עכשיו היא מצטערת על מותו רק כי הוא היה צריך להישלח לזירה במקום בנה שלה.
חסרת אונים, היא הביטה בדרק לוחץ ידיים עם המלווה, עם פיניק וניטה ולבסוף עם אדיסון, הנערה שאיתה הוא יגיע לזירה, זו שאולי יצטרך להרוג, זו שאולי תהרוג אותו. היא ניסתה לתפוס את מבטו אך עיניו, כחולות כשלה, רק בהו במצלמות הרבות, ורק הפחד והתדהמה שחש נשקף מהן. הטקס התקרב לסיומו. אוכפי השקט נתנו לקהל הוראה להתפזר. ורק אישה אחת, מוקפת בבנותיה המתייפחות, נשארה במקומה עוד דקה ארוכה, מנסה לתפוס עוד הצצה אחרונה בילד שהיה יקר לה מכל.

pennylane11

New member
המשך~

הפרידות האחרונות היו קצרות וסוחטות. דרק לא בכה. רק חיבק את אחיותיו הגדולות חיבוק ארוך, פרע את שערותיה של איימי וניסה לחייך אל אמו שהושיטה לו שעון יד ישן. "זה היה של אביך... הוא היה רוצה שתענוד אותו... שם." הוא רק הנהן בשקט, ונשק ללחייה.
אדיסון לא נתנה לשום רגש להראות על פניה השלוות כשהחליפה לחיצת יד קצרה עם אימה. ביזי הזכירה לה שוב את חובותיה לבית מונטגומרי, איחלה "בהצלחה" ביובש ועזבה את החדר.

שני הנערים הצעירים מצאו את עצמם על הרכבת הקלה המיועדת להגיע לקפיטול. תוך בערך שעתיים הם יגיעו למרכז האימונים, ואחרי ארוחת ערב טעונה ולילה שכנראה לא יצליחו לישון בו, יתחילו להתרגל לרעיון הנורא – הרוג, או שיהרגו אותך.
המחשבות לא הפסיקו לרדוף את דרק, שנשען עכשיו על משענת הספה הירוקה והביט דרך חלון הרכבת. זו הפעם הראשונה בה מתרחק מהבית, הוא לא נוהג לסטות מדרכו הישנה והמוכרת- הביתה, לבית הספר, לחנות הדגים הישנה. המחשבה על כך שיצטרך, בקרוב, לפגוע באנשים אחרים, על מנת להציל את חייו שלו, הייתה קשה מנשוא, והוא העדיף לדחוק אותה לפינה הרחוקה ביתר בראשו. לרגעים אפילו חשב לצאת אל הזירה לפני שתסתיים הספירה לאחור, לתת למוקש שיעמוד עליו להתפוצץ, להיות הראשון שימות בזירה, להפסיק את הכאב, אבל הוא לא יכול היה לשכוח את מבטה הנוקב של אחותו הקטנה, איימי שלו, שבכתה וחיבקה אותו חזק, וביקשה ממנו לחזור הביתה ליום ההולדת שלה.
אצל שותפתו לזירה, אדיסון, המצב היה שונה בהרבה. גם אותה רדפו מחשבות רבות, אבל הן היו אחרות לגמרי. לא היה לה ספק שהיא הייתה מוכנה למה שעומד לבוא, והיא, אף לא לרגע, לא חשבה לוותר. מהתיעוד המועט שצפתה בו, המיועד ממחוז 2 נראה כמו שותף מוצלח, ואולי היא יכולה לארגן משהו עם המיועדת ממחוז 1. הם ודאי ירצו מישהי חזקה כמוה בכל ברית קרייריסטים קיימת, ואם לא ירצו- הרי שישנו את דעתם בקרוב מאוד, כשיראו את כישוריה. עם סכין ביד, אדיסון מונטגומרי איבדה כל שבריר מתיקות שנראה חבוי בה, והפכה לרוצחת לכל דבר. היא התאמנה לקראת היום הזה כל חייה, והסיכויים שלה לנצח לא קטנים.

בארוחת הערב, שהייתה אמנם טובה אך מלאת שתיקה עצבנית, אדיסון זרקה מבט חטוף בבן זוגה לזירה. הוא היה נאה, את זה אין לקחת ממנו. השיער השחור השופע שלו הקסים אותה במידה מסויימת, אחרי הכל היה זה צבע נדיר במחוז שלהם. אבל אדיסון מונטגומרי לא הייתה איזו ילדה מצחקקת שפנים יפות יגרמו לה להסמיק. הוא לא קרייריסט. הוא לא יהיה בן ברית ראוי, ובזה נגמר העניין. בשאר הערב היא התעלמה מדרק בהפגנתיות, אכלה מעט ובנימוס וניהלה שיחת חולין קולחת עם רובן שנראה מאושר למצוא בת שיח מתורבתת כל כך מחוץ לגבולות לקפיטול. דרק לא נגע באוכל כלל. הוא שקע במחשבות על משפחתו שעזב, על העבודה כמרפא ששאף אליה ועכשיו נראתה רחוקה מתמיד, על הים שכה אהב וכנראה לא יזכה לראות שוב, אלא אם יהיה ים בזירה. זירת המשחקים יכולה להפוך את הדבר האהוב עלייך לסיוט הכי גדול שלך, כך שלמרות אהבתו הגדולה לים, העדיף להימנע ממפגש איתו בזירה.
ברגע כזה של תהייה, עם הקושי הגדול שהצורך להרוג הקנה לו, פניה של אחותו הקטנה עלו שוב מול עיניו של דרק. הוא לא יכול לוותר. לא כשהיא מחכה לו בבית. הוא יעשה הכל כדי לחזור אליה. גם אם זה אומר להרוג את הנערה היפה שיושבת מולו, ולא רק אותה. דרק הרים את ראשו. הפחד והתסכול בעיניו התחלפו בהחלטיות כמעט נואשת.
"פיניק, ניטה," הוא קטע את השיחה הקלילה בקול צרוד מעט "אני חושב שכדאי שנדבר על מה שעומד לקרות." כל הראשים הופנו אליו. אדיסון ורובן נראו מעט מופתעים מכך שפצה את פיו אך המדריכים הנהנו בהבנה. פיניק זרק לפיו קוביית סוכר וענה תשובה שנראתה מעט יהירה, אבל הגיונית במחשבה שנייה.
"אתם צריכים להשיג ציונים סבירים, שכנראה תשיגו, ולהשתדל להיות במצב הכי טוב שאתם יכולים עד שנשיג לכם חסויות. זה לא יהיה קשה במקרה של שניכם, אתם פרסומת מהלכת ממש," הוא חייך אליהם בעידוד וניטה הנהנה בהסכמה. "על השאר, נדבר איתכם בנפרד."
למרות הצעתה הנדיבה של ניטה להגיש קינוחים לכולם, עוד לפני בוא האווקס הגבוה והחסון שהושם למיועדים ממחוז 4, אדיסון התרוממה בחינניות מכיסאה. "אני מלאה. סלחו לי, מחכה לנו יום ארוך מחר, אני חושבת שאלך לישון עכשיו. לילה טוב לכולכם," היא לחצה את ידו של רובן, חייכה אל המדריכים תוך קידה קלה והחלה ללכת לכיוון היציאה. דרק קם אחריה, אם מתוך נימוס או אם מתוך הרצון לדבר איתה, נד בראשו לנותרים ומיהר אחרי הנערה. היא כבר הייתה במסדרון המוביל למעלית כשקרא בשמה בשקט. היא האטה בחוסר רצון והסתכלה בו בשאלה.
"אני יכול ללוות אותך?"
אדיסון משכה בכתפיה. "עשה כרצונך".
הם הלכו זה לצד זו בדממה, כל אחד שקוע במחשבותיו. רק כשכבר כמעט הגיעו לדלת חדרה דרק החליט להגיד את מה שבראשו. מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות?
"אני יודע שאנחנו לא מכירים. אני יודע שאני לא... מה שציפית, אני הרי לא טרוור. אבל שנינו מאותו מחוז. שנינו רוצים לחזור לאותו הבית," הוא היסס לרגע והמשיך, "אנחנו יכולים לעבוד יחד."
אדיסון הרימה גבה. דרק מציע לה ברית?. הוא לא אלא ילד יפה עם שיער טוב, והיא לא יכולה להרשות לו לעמוד בדרכה. היא הושיטה את ידה אל הדלת מבלי לטרוח לענות. "תני לי הזדמנות. אם תכירי אותי יותר טוב, תראי שאת יכולה לסמוך עליי." אדיסון הביטה בו שוב, הפעם בהרהור. לסמוך עליו? היא אמנם לא מכירה אותו, אבל הוא לא נראה כמו הטיפוס שמסוגל לבגוד, לתקוע סכין בגב.
"זה לא מספיק," היא ענתה בנוקשות. "ברית צריכה להועיל לשני הצדדים. היתרונות שלי ברורים," היא עזבה את ידית הדלת שהחזיקה עד עכשיו וקירבה את פניה לפניו כדי להמשיך את המשפט, "מה יש לך להציע?"
דרק נרתע מעט. קרבתה ערערה את הבטחון שהוא ניסה לאגור לאורך כל הארוחה. הוא שאף את ריח הסבון שעלה ממנה, פרח כלשהו, לבנדר אולי, והישיר אליה מבט. הם הסתכלו כך אחד בשנייה. זוג עיניים תכולות עצובות, מביטות לתוך הירוקות שמולן, רושפות בפראות. כעבור רגע ארוך ששניהם לא ידעו לפרש את משמעותו, אדיסון הסתובבה שוב אל הדלת. "אתה רואה? אין לך כלום. באתי למשחק הזה בשביל לנצח, ושום דבר לא יעצור אותי, במיוחד לא אתה. אני לא יכולה להרשות לזה לקרות," היא אמרה, והדלת נטרקה מאחוריה. דרק המשיך לעמוד שם עוד דקה מנסה להסדיר את מחשבותיו. הוא נאנח לבסוף, מלמל ברכת לילה טוב אל הדלת הסגורה ופנה אל חדרו, בתקווה שהלילה יצליח לישון ללא חלומות.

N o R i K o

New member
אוי ואבוי!

נו, תודו שנלחצתן...
סתם, ביקשתן ביקורת בונה ומעצבנת, לא?
אז הנה, תוך כדי הפרק...
קודם כל, פרטים? דירוג, שיפים, ז'אנר, כאלה... סתם כדי שיהיה רקע, ומי שלא קורא את זה כי הוא מכיר את שתי הכותבות כמוני אלא כי הוא באמת ירצה לדעת על מה ולמה ישמח לקבל את זה D: ובטא! יש בטא? O:

- לא הייתי פותחת פאנפיק בתיאור מדויק להחריד של הדמות הראשית. עם כל כמה שקייט וולש יפהפיה, אני חושבת שהיה הרבה יותר נחמד לקרוא על המראה שלה תוך כדי הסיפור. "אדיסון ישבה בחדרה המרווח והמרוהט והתאמצה שלא לבכות. היא הסיתה את שיערה האדמוני מעיניה הירוקות שהדמעות החלו להצטבר בהן, וקיווצה את אצבעותיה סביב קצה שמלתה הכחולה." או משהו כזה
זה ההבדל בין לצפות במשהו לבין לקרוא משהו... לא מציגים לך את התמונה, את צריכה לדמיין אותה לבד!
- איך הוא יכול היה להיות כל כך טיפש? לצאת למסע דיג יום לפני האסיף, מה הוא חשב לעצמו? – דרק

- וזו הייתה השנה בה מלאו לו 18 שנים – זה גרם לי ללכת לגגל את זה- http://images2.fanpop.com/images/photos/7000000/Young-Patrick-x3-patrick-dempsey-7072333-637-879.jpg ולצחוק ולצחוק ולצחוק. יש גברים שהגיל עושה להם טוב

- " והיא מתמודדת ללא בן ברית." – המממ, הוא חייב לחזור, כן? אם הוא לא שם, מישהו כבר ימצא אותו ויכה אותו למוות או משהו. היא מודעת לזה?

- מחץ טועה – תועה, שאבד בדרך P:
- יש פיניק!!!1%$ DD= *יוצאת במחולות*
- אה רגע, זה לא היה דרק?!?!?! אוף, הרסתן לי את האימייג' של פטריק דמפסי הצעיר >;
- "אני מתנדבת כמיועדת." – זה לא ממש עובד ככה...
כאילו, כן, זה עבד ככה עם קטניס, אבל היא כן ציינה שבדרך כלל אחרי שהמיועד עולה לבמה, קוראים למתנדבים לבוא. כמו שלמשל היא ציינה שכששאלו את זה על רו שמעו רק את הרוח השורקת... >; אבל בעיקרון אנשים לא "קופצים" על המציאה. טוב ניחא |קטנוניות קאנון|
- זה נורא קשה, הסצנה הזאת בראש, כשאת מדמיינת אישה בת 35.
|מגגלת - http://timstvshowcase.com/drew2.jpg הדבר היחיד שמצאתי! XD|
- " או למה טרוור היה צריך להיות פזיז כל כך?" – יש לי הרגשה שה-או הזה לא היה צריך להיות שם.
- בינתיים על הבמה, רובן, הושיט את ידו אל הכדור שוב: - בלי פסיק אחרי השם, ואת הנקודותיים גם הייתי מחליפה בפסיק...
- "דרק שפרד!" – באתי לתקן אותו ולומר "דוקטור"

- אךך הסוף של הסצנה של קרוליין.

- הייתי רושמת- אדיסון, לעומת זאת... בניגוד לסתם אדיסון. יש כאן פער עצום בין הפרידות שלו לפרידה שלה. בכל זאת לא תזיק עוד איזו הצצה קטנה לרגשות שלה. יש הבדל בין הכנות של שנים לבין הדבר האמיתי... זה תמיד מלחיץ.
- " ארוחת ערב טעונה" – לא תיאור שהייתי משתמשת בו... האמת שלא יודעת אפילו מה הוא מנסה לומר. שיהיה להם לא נעים לאכול ביחד?
- לפגוע באנשים אחרים, על מנת להציל את חייו שלו – הפסיק מיותר... D:
- " לרגעים אפילו חשב לצאת אל הזירה לפני שתסתיים הספירה לאחור" – זה מרגיש כאילו הוא חושב על הנושא הזה שנים בשימוש ב-'לרגעים'... הייתי קודם כל פותחת בכך שהוא מנסה לדמיין את עצמו בזירה, כי בכל זאת צריך קצת רקע, ורק אז מוסיפה – "לרגע הוא אפילו שקל לצאת אל הזירה..."
- " מהתיעוד המועט שצפתה בו" – קודם כל – משהו במשפט הזה לא מסתדר לי... מהתיעוד הקצר אולי, או – מהתיעודים הבודדים... בכל אופן, הם אמורים לשבת בערב ולצפות בזה ביחד, עם המאמן שלהם... איפה פיניק >;
- " בכל ברית קרייריסטים קיימת" – הייתי אומרת 'שתתקיים', בהנחה שהבריתות האלה עדיין לא יצאו לפועל
- " אדיסון מונטגומרי איבדה כל שבריר מתיקות שנראה חבוי בה" – אם הוא חבוי אז הוא לא נראה... "איבדה כל שבריר מתיקות שייתכן ויש בה, שנראה ויש בה, שייתכן והיה חבוי בה" וכד'...
- " הוא היה נאה, את זה אין לקחת ממנו." – טוב, כאן אני יכולה לצחוק מתמונת פטריק דמפסי הצעיר...

- השיער השחור השופע שלו הקסים אותה במידה מסויימת, אחרי הכל היה זה צבע נדיר במחוז שלהם. – "השיער [...] במידה מסוימת – אחרי הכל, היה זה צבע נדיר במחוז 4, אבל..."
- " הוא לא קרייריסט. הוא לא יהיה בן ברית ראוי, ובזה נגמר העניין." – אני לא חושבת שלסווג מראש לקרייריסט\לא קרייריסט זה מה שבאמת עובר לקרייריסטים במוח
עובדה שפיטה הצטרף אליהם, והוא לא היה קרייריסט, אבל היו לו אינטשנס של קרייריסט לדעתם. הייתי יותר ממקדת את המחשבות שלה- "הוא לא נראה כמו אחד שמוכן להרוג ללא רחם, כמו אחד ששם את נצחון המחוז מעל לכל, אחד שאפשר יהיה לסמוך עליו בזירה" – וכאלה...
- " מחוץ לגבולות לקפיטול" – הקפיטול...

- " על הים שכה אהב וכנראה לא יזכה לראות שוב, אלא אם יהיה ים בזירה." – נראה לי שיש הבדל בין הים של הבית לבין הים של הזירה. ואתן בעצמכן מדגישות את זה בשורה אחרי. כך ש... האלא אם הזה לא ממש קשור. "על הים [...] לא יזכה לראות שוב. גם אם יראה ים בזירה, זירת המשחקים [...] והעדיף להמנע ממפגש בו בזירה" – ההבדל בין לפגוש בו לבין לפגוש אותו – אותו זה מישהו שבאמת... אפשר לפגוש, בו זה... לפגוש בים, למשל

- דרק מזכיר לי את קטניס.

- As I said, קצת מוזר שדרק הוא זה שמבקש מהם להתחיל לדבר על מה שהולך לקרות. בדרך כלל התפקיד הוא קודם כל של המדריך. חוץ מבמקרה של קטניס ופיטה שהיימיץ' פשוט זנח את נסיון ההדרכה מלכתחילה והם היו צריכים לריב איתו על זה. פיניק נראה לי יותר שקול XD
- " עוד לפני בוא האווקס הגבוה והחסון שהושם למיועדים ממחוז 4" – אנשים במחוזות לא אמורים לדעת מה זה אווקס אבל

- " הוא לא אלא ילד יפה עם שיער טוב" – שיער
זה כמו שכריסטינה אמרה את זה לג'ורג' בחלום שלו

- " פרח כלשהו, לבנדר אולי" – המרכך של מרדית'! פויה

אוקיי! זה היה ארוך! עכשיו באופן כללי? הממ, זה נראה מעניין. למרות השימוש שלכן בדמויות, אני ממש מרגישה שכרגע התפקיד שלהן זה לא להיות IC אלא פשוט להיות שם. מה גם שקצת קשה להפוך רופאים נשואים בני 30+ לשני ילדים שמעולם לא הכירו. אבל אני כן מצפה לראות קצת יותר מהאופי שלהם בהמשך... D: הו אדיסון
כזו אצילית עם הסקראבס הורוד-סלמון שלה

זה נראה לי כמו משהו שאני אוהב. אז אני אמשיך לקרוא D: ואני מקווה שיהיה ג'ורג'. ושהוא לא ימות מוקדם מדי >; >; >;
נו רואות שלא הייתי כזאת רעה ונושכת? D=
תמשיכו!!1 אבל מעין תכתבי גם לי >;

ellendili

New member
אוף מה יש לכולם מהלבנדר הזה??

גם באנטומיה כולם כזה- מה! אבל זה של מרדית'!- אין מרדית'. זה רפרנס! זה טים אדיסון. תתמודדו!

קודם כל... אני מקווה שזה באמת מה שחשבת ולא ריחמת עלינו כי אנחנו כאלה חמודות

פרטים... אמ... כן.. נכון... שכחנו מזה. שתינו לא הכי בקטע הזה אבל צודקת. נוסיף להבא.

שגיאות פיסוק וניסוח - תודה. יתוקן
.

הרגת אותי עם התמונות!! חופשי הגיל עושה לו רק טוב

לגבי ה-IC, מאוד מסכימה איתך. זה באמת קשה ולפעמים לא מצליח. אבל הכוונה שהם כן יהיו דרק ואדיסון של הסדרה. אולי קצת מעודנים יותר כי בכ"ז הם בני 16 והכל...

תודה רבה על התגובה המושקעת! היא הייתה ממש חשובה לנו
.

N o R i K o

New member
די נו! אני לא מרחמת!

אתן מכירות אותי, אם לא הייתי אוהבת את זה, הייתי אומרת לכן

ונו, בכיף
כבר מחכה לקרוא עוד!

pennylane11

New member
נוי אני מתה עלייך. XD

אני אכתוב גם לך אני עובדת על זה! מבטיחה שהם קצת יותר נורמליים בפרק השני. ולא יהיה ג'ורג'

ו-הרבה רפרנסים של מרדית'-דרק כאדיסון-דרק, תתכונני נפשית

ellendili

New member
אנחנו לא יכולות להכניס את ג'ורג'...

זה שם דתי.

סתם נו, לא רצינו להכניס עוד דמויות אהובות שנצטרך להרוג... זה עצוב מדי

N o R i K o

New member
אאוץ'!!!1

אוי ג'ורג'י. הוא כזה מחוז 10 למלמי כזה שמצליח להתחמק מקרן השפע כי הוא חכם. ואז כמו פיטה הוא נכנע למרדית' ומנסה להציל אותה. אוי ג'ורג', לו היית רק פחות פיטה...

N o R i K o

New member
טוב הייתי חייבת לגגל |חנונית|

זה לא דתי! זה מיוונית, זה אומר "עובד אדמה."
אז מחוז 11? DDD:

ellendili

New member
אבל...

אפשר להגיד את זה על כל השמות כי לרובם יש מקור אי שם לפני הנצרות.
George הוא קדוש ממש משמעותי בנצרות... זה שהרג את הדרקון-נחש וכל זה...

ודי נו. שום מחו 11. אנחנו נצטרך להרוג אותו! וזה לא כיף.

ellendili

New member
וגם אני גיגלתי

ג'סיקה, זה שם עברי
. בא מהשם יסכה. והפירוש הוא ראיית הנולד... קטע!

Billy Shirs

New member
אני אוהבת קרוסאוברים

אבל אין לי מושג מי זאת קרוליין, למען האמת.

חוץ מזה, את מחליפה המון נקודות מבט במהלך הפרק וכבר קשה לעקוב מי חושב מה. וזה נדמה לי או שעם אדיסון ודררק הצגת את נקודת המבט של שניהם באותו הזמן? תשמרי על המסתורין קצת...

Billy Shirs

New member
לאXD

אני מרגישה כאילו לא ראיתי את הסדרה בכלל, וראיתי בעצם את כל הפרקיםO0

למעלה