עונה 4 פרק 6

Serf SaN

New member
ווואיייי!!

היה פרק ממש מצוין.
ממש הרגשתי והבנתי את בל בפרק הזה. זה היה ממש מרגש.
אבל יש לי כמה שאלות:
איך העבר שלה מתקשר לפרקים האלה? אני כבר לא זוכר.
אני זוכר שהיא ניסתה להיות גיבורה ויצאה במסע כלשהו שבסוף היא פגשה שם את מולאן ועזרה להציל את הנסיך פיליפ מהקסם שהפך אותו לאריה אסייתי.
איך זה מסתדר בתוך הטיימליין?!
ובמקור כשהיא מגיעה לטירה של ראמפל, מישהו זוכר מה הלך שם? הרי בסיפור המקורי הוא תופס את אביה והיא מחליפה אותו בתור שבויה. אני לא זוכר כל כך איך זה היה פה בסדרה...
&nbsp
&nbsp
ובלי קשר.. הפרק עצמו.
כל כך לא הבנתי את הנבואה המוזרה על אמה והאחות הלגה. WTF?

אביטל186

New member
וואי היה מהמם!

כנראה שהעבר הזה היה בדיוק לפני שהיא מגיעה לטירה של רמפל.
האוגרים רוצים לתקוף אותם שוב, ואחרי שאמא שלה מתה כדי להציל אותה, היא מחליטה לקרוא לרמפל שיציל אותם מהעוגרים
ובתמורה היא תלך לשרת אצלו. הקטע עם מולאן לא יודעת איפה הוא נתקע באמת.
&nbsp
איך הם תמיד מצליחים להוציא את אמה כזאת מיוחדת ו UNIK שזה משגע

kot4

New member
בל ומולאן

סדר האירועים היה:
1. אמא של בל נהרגה ע"י האוגרים
2. בל פוגשת את אנה במסעה לטרולים ושומעת לראשונה על ראמפל ועל כוחותיו
3. בל חוזרת הביתה ולאחר שיחה עם אביה מזמנת את ראמפל
4. ראמפל מופיע בטירה ודורש את בל בתמורה לניצחון. בל רוצה להיות גיבורה (כפי שאמרה לאביה מספר ימים לפני) ומסכימה.
5. בל כלואה אצל ראמפל ושונאת אותו.
6. בל וראמפל רודפים אחרי הגנב ולראשונה היא מגלה את הצד הרך שבו.
7. בל וראמפל עושים טיזינג של חודשים (כנראה....)
8. בל מבקשת מראמפל לשתף בסיפורו והוא בתגובה שלוח אותה לשוק בתקווה שלא תחזור (ולפי הבנתי- שלא תסדוק את השריון שלו)
9. בל חוזרת- נשיקת אהבה אמיתית גורם לכישוף להתחיל להישבר.
10. ראמפל כולא את בל (אולי בגלל שרצה לשמור את כוחו, אולי כי אהב אותה וסירב להכיר בכך, אולי כי ידע שיצטרך להטיל את הקללה ולא רצה להקריב אותה כדבר שהוא הכי אוהב)
11. ראמפל משחרר את בל ובל אומרת לו שתמיד יהיה פחדן
12. בל יושבת בבר ועוזרת לגראמפי עם הפיה שלו (נובה)
13. בל יושבת בבר ושומעת שיחת גברים על אודות אריה המטיל אימה על הסביבה.
14. בל מצטרפת לגברים לאחר עידודו של גראמפי להעז יותר
15. בל פוגשת את מולאן וזו כועסת עליה כי הבריחה את האריה.
16. מולאן נפצעת- בל ממשיכה לבדה.
17. בל משחררת את פיליפ מהכישוף ומפגישה אותו עם מולאן
18. בל מחליטה לחזור לראמפל ולשכנע אותו להכיר באהבתם.
19. רג'ינה כולאת את בל (במטרה להחליש את ראמפל?) ומספרת לראמפל שבל התאבדה.
20. קפטן הוק מנסה להוציא מבל את סוד היחלשותו של ראמפל ומנסה להרוג אותה.
21. בל כאסירה של רג'ינה בסטוריברוק.

ומכאן הכל ידוע :)

בקצרה מאוד

בשעה טובה הצלחתי לשרוד פרק שלם מבלי צורך לעזור אותו אפילו פעם אחת שלא לדבר על להריץ אותו כמו בדרך כלל.... לשם שינוי סוף סוף יש התקדמות עם רוב העלילות והדברים מתחילים להתבהר מעט...
&nbsp
בל פשוט בבלתי נסבלת ונמאס לי ממנ.... ותודה לאל שסו סוף הסיפורים מתחברים כדי שנוכל להשתחרר מעט מסיפור פרוזן... כי עם כל אהבתי לפרוזן זה מתחיל לעלות על העצבים שהדמויו הראשיות הם מאחורי המסך מאשר במסך רוב הזמן כמו שאמורות להיות....

Imogen Rose

New member
עלילה ילדותית

זה התחיל בזלינה שקנאה ברג'ינה ורצתה להחזיר את הזמן..
אבל העלילה עכישו פשוט ON THE FACE.
&nbsp

Shiri from the block

Active member
ממש ככה

הסנואו קווין עושה את כל זה כדי שתיהיה לה משפחה משלה? WHAT?

כזה פיגור

Serf SaN

New member
ראיתן את פרוזן?

זה דיי הולך יד ביד עם הסרט מהבחינה הזאת...

Shiri from the block

Active member
ראיתי פרוזן 6-7 פעמים ומאוד מאוד אוהבת את הסרט
אני מכירה את כל הסרט והשירים בע"פ.. סרטו מדהים.
אבל החיבור שלו לסדרה בא בצורה מאוד מאוד ילדותית (בהתאם לסרט) במקום להתאים אותו לפן האפל יותר של הסדרה שהיה לנו עם פיטר פן וזלינה וקורה ורג'ינה של עונה 1...

הלדיל

New member
לפי הראיון איתם,

הם בעצמם רואים את זה כפאנפיק, וככזה, הוא אמור לכבד את רוח המקור. גם בעונה הראשונה הם יכלו לעשות יותר עם פרק "סינדרלה" אבל העדיפו להיצמד לגרסת דיסני ולא ללכת לגירסת האחים גרים. בכלליות, המסר שחזר כאן הוא, עד לזרא, הוא שלא צריך לפחד ממי ששונה ממך. הבעיה מודגמת במה שקרה בין אנה לרמפל - מרוב שאנה אמרה לעצמה שאלסה לא נושכת, היא לא נבהלה מרמפליצקין באותה המידה שכל שאר הדמויות עשויות להיבהל ממנו. מלכת השלג מטיפה לאלסה בכיוון ההפוך - שאנשים תמיד יפחדו מהן (טריק קלאסי של מנהיג כת ליצירת תלות רגשית בו.)

Serf SaN

New member
החיבור של הסרט לסדרה נעשה בצורה ילדותית

כי הסרט עצמו עם מסר נורא ילדותי ולא מתוחכם בעליל. בכלליות זה מה שהרס את הסרט מבחינתי.
השקעה מטורפת עם קץ' ממש גרוע.

Y. Welis

New member
פרק יותר לעניין - קצת קסמים

לשם שינוי...

אגב קוספליי - האיפור על פניה של אמילי דה ראבין בקטעי ה'נערות' שלה, הזכיר תיאטרון יפאני... פנים לבנות וליפסטיק אדום במיוחד: לא זו הדרך להוריד את השנים ממנה.

נחמד שמשהו מערער את השלווה של ראמפל' ומאלץ אותו לאיים בנשק לא-קונבנציונאלי. איך זה שלסנאו קווין יש כוח כזה? לא ברור.

התיסכול בעניין הזה לקוח הישר מ'אבודים', שם הומצאה השיטה שכל גילוי חדש יעורר שלל שאלות חדשות, קשות מקודמותיהן... כך שאין תועלת במידע חדש, כי הוא רק מעיק עוד יותר (וכמו שציינה imogen rose, מרדד את המניע של הקווין עוד יותר).

לפחות הסוואן קווין עברה לגופיית-עבודה, הגאי-ליינר (כמו שקראה לו רג'ינה) נעשה מועיל יותר (ואגב אבודים - גם שם היה אחד כזה - ריצ'ארד, שהופיע בכל הזמנים), ובל קיבלה סוף-סוף תפקיד.

דווקא היה בה משהו סקסי עם הפיגיון... הזכירה דמות ממשחק פנטסיה. סוג של לוחמת בבגדים בלתי-אפשריים, כמו שמקובל בז'אנר (אם כי ריגן מה-seeker הוכיחה שאפשר להילחם בבגדי לבן ולהישאר נקיה).

מקוה שלקראת סוף העונה כל אותם שפוטי-ראמפל יתאגדו ויעשו משהו.

לשואלות מה זה גאיליינר -
https://www.google.com/search?q=guy...KItOM7AaMmoD4BA&ved=0CB0QsAQ&biw=1280&bih=909

Shiri from the block

Active member
הממ

המניע של הסנואו קווין לא ברור לי בכלל

כאילו, זה ברור, אבל מפגר לגמרי.
אז בגלל שאחותה מתה במים ואחותה השנייה לא ממש הבנתי, אז היא רוצה להשתמש באלסה ואמה כתחליף?? ולהרוג את כולם?? מה? איזה פיגור!
הקנאה של זלינה עוד ברור... לקנא באחותך שגדלה עם המשפחה שאת תמיד רצית לגדול... והירוק מקנאה מאוד קל להתחבר אליו כי כולם מקנאים בסופו של דבר..
&nbsp
הוק לא מועיל בשום דבר!! הוא פשוט עומד בצד מאחורה וזורק איזה משפט או שתיים!! אני באמת לא מבינה למה הוא שם!!
והערה של רג'ינה על ה guyliner זה כל כך זריקה קטנה לצופי אבודים

רק חסר שיקראו למישהי בסדרה פרקלס וזה יהיה אדיר חחחח למרות שפרקלס יש רק אחת

ומעניין אותי מה הצורך של אמה כל הזמן להתגונן כשרג'ינה זורקת לה הערות כמו "את עושה עיניים להוק" ואמה "אני לא עושה שום עיניים" כאילו היא נעלבת שהיא מציעה את זה בכלל. כאילו בשבילי זה ברור כי זה סוואן קווין
אבל כצופים אחרים, זה לא מוזר לכם שאמה ככה מתגוננת על האהבות שלה בחיים בפני רג'ינה? אותו הדבר היה עם ניל גם.. וזה רק עם רג'ינה שהיא ככה מתגוננת..
אהבתי שרג'ינה ככה העיפה את רובין. יאללה שיעלם מהסדרה כבר. כזה מיותר ומעצבן.
&nbsp
המממ בל בל בל... לא יודעת, לא מתה עליה
למרות שכשהיא בלי ראמפל היא יותר נחמדה לצפייה..
&nbsp
ואם כבר ראמפל... הוא לא אמור להיות הדארק וואן?? הכי חזק שיש?? למה הוא לא פשוט מביס את הסנואו קווין?? כאילו לא ברור לי מה קורה פה... כאילו הקסם שלו ניהיה חלש ככל שהעונות עוברות.
ולמה אף אחד לא דוחק בו לעזור למריאן? למה הנרי לא מבקש ממנו עזרה ולשחק על הקלף שהוא הנכד היחידי מהבן שלו?
&nbsp
קיצר אני מחכה כבר שהעלילת פרוזן הזאת תגמר ונעבור לחלק המעניין של מליפיסנט בחלק השני!

Rachel47

New member
כשאת מצביעה על זה ככה

באמת נראה שיש לאמה קטע של להתגונן על העניין עם האהבות
אבל אני חושבת שזה בעיקר בגלל שכשרג'ינה אומרת דברים כאלה זה תמיד בעוקצנות (המהממת שלה), ובמין זלזול כזה "איזה ילדה קטנה את מה את עושה לו עיניים: או "למה לעשות עיניים ולא להתמקד במה שחשוב עכשיו באמת שהוא..."
מבינה? תמיד זה נאמר בצורה קצת מרושעת ובאור שלילי אז זה תמיד מעורר צורך להתגונן
&nbsp
אני גם חושבת שלאמה יש המון כבוד לרג'ינה
לא משנה מה היא כן קצת מסתכלת למעלה אליה..אז..אולי זה קשור גם לזה
&nbsp
ולך זה כמו שאמרת מתקשר לסוואן קווין אבל אני לא רואה את זה ככה כל כך

אני רק שאלה

ראיתי אבודים ואני בכלל לא זוכרת מישהו שכונה גאי-ליינר, מי זה היה?
ורג'ינה אמרה את זה? אני שמעתי The eyeliner guy או משהו כזה..
&nbsp
באמת הזוי הקטע עם ג'ולייט! היא רוצה להחליף את אחותה באמה, שאת אמה היא בכלל גידלה כילדה?! מוזר!
ולמה להרוג את כולם בשביל זה? ואיך היא בכלל גילתה על הנבואה ועל אמה?
&nbsp
לגבי אמה ורג'ינה- באמת, מה אכפת לה שרג'ינה מעירה? היא באמת עושה עיניים להוק(שנייה אחרי ההערה זה מה שהיא עשתה, וגם לאורך כל הסצנות שלהם ביחד בפרק)..
&nbsp
בל פתטית והשחקנית מעצבנת והמבטא שלה עוד יותר.. היא עוד הייתה סבירה באבודים אבל עכשיו היא בלתי נסבלת!

Y. Welis

New member
האמת שהשחקן (קרבונל) נראה כך באופן טבעי

או שלפחות כך הוא טוען.
&nbsp
לדעתי יש סיכוי שזה קעקוע.

למעלה