סיכומשבוע

Sigal H

New member
סיכומשבוע

יום שישי ה-13 שמח לכולם! האוויר עוד לא החליט באיזה צבע הוא רוצה להיות. ההתלבטויות הן בין חום, כחול, לבן, אפור. מה הכי יתאים לו לעננים?

בכל אופן, סכמשו נא:

תקציר השבוע בשלוש מילים
הטוב של השבוע
הפחוטוב של השבוע
איך הכאב
ספר/סרט השבוע
מאכל השבוע
איש/יצור השבוע
ומה בשבוע הבא

ושתהיה לנו שבת חמימה וצחת-אוויר

Sigal H

New member
מסכמש"ת

תקציר השבוע בשלוש מילים: מצונפת בתוך ביתי.
כן, מאז יום שלישי לא הוצאתי את האף החוצה...

הטוב של השבוע: המסמכים נשלחו והתקבלו וזהו זה, אני רשמית רשומה לאוניברסיטה. עדיין לא מאמינה, אולי כשיגיעו הספרים... חוץ מזה, היה שבוע יעיל באופן מפתיע, בהתחשב. אפילו שרדתי את מזג האוויר! בקושי אבל כן, וזה לגמרי חיוך.

הפחוטוב של השבוע: מזג האוויר. עשיתי כמיטב יכולתי לשמור על עצמי מהתקפים אבל מה שלא בא לי מימין בא לי משמאל. הייתה תקלה שהשאירה אותי בלי סוללת גיבוי לביפאפ מה שהפך את העסק למעניין – נסיעה של חמש שעות מיציאה מהבית עד לחזרה אליו, ורק שעתיים סוללה לביפאפ. שיהיה לנו בהצלחה. וגם השיאצואיסטית ביטלה פעמיים, כבר שלושה שבועות עברו מהטיפול הקודם.

איך הכאב: הייתי במרפאת כאב השבוע (הנסיעה הנ"ל) והרופאה הוסיפה לי אופטלגין על הקנביס במקרה הצורך. עבד לא רע. אבל הדרך לשם כולה שבורה ורצופת בורות וטלאים של אספלט. חזרתי מהנסיעה הזו כואבת הרבה יותר מאיך שהתחלתי אותה.

ספר/סרט השבוע: מתגעגעת. לא זה הספר, זו אני שמתגעגעת להקריא ספרים. אוויר, נו, אוויר!

מאכל השבוע: מרק כתום.

איש/יצור השבוע: כובע צמר.

ומה בשבוע הבא: עוד חורף... רק חכו חכו איזה חיוכים של כמעט-אבל-ניצחתי יבואו

שיהיה לנו שבוע יפה ושהגשמים יגיעו לאן שצריכים אותם

סיגל

מזל טוב ענק על האוניברסיטה

במזג אוויר הזה האמת שלא ממש חייבים לצאת החוצה, חבל שהיציאות שלך היו כאלה מייגעות ועל כרעי מע"צ.

שתהיה נשימה רבה. ובעקבותיה גם ספרים.
אני עוד לא מצליחה לכתוב את מה שקורה איתי בשבוע האחרון, מרב שמנסה למצוא ניסוח לא מצליחה לכתוב כלום. אבל זה מעיד יותר מכל דבר אחר, לא מצליחה לקרוא - עברתי לספר הכי צ'יקליט (ספר בנות כיאלו הכי קריא וזה) לא מצליחה להחזיק ריכוז בכלום.
אז יש צמב שאני ארשם ל"הקראות" שלך, כשיחזור לך האוויר.

וכן, חיוכיי ה"איך כמעט וניצחתי" שלך רואים אותם עד פה. כמו את החיוך של החתול מאליסה. שגם אם הוא התפייד החיוך נשאר.

(איך זה יכול להיות שעוד לא עליתי על הדימוי הזה עד עכשיו, בהקשר של החיוך הגופני האולימפי שלך. זה הכי את. חתול צ'שייר.)

שיהיה שבוע.
זה מה שיש לי לאחל בשלב זה

Sigal H

New member
איך עוד לא עניתי לך?

פעם ראשונה שאני נתקלת בהשוואה הזו. אז קמתי ושלפתי את הספר המוער ומצאתי הערת שוליים שבכלל חייכה אותי לגמרי:
&nbsp
"המשפט "חיוך בלי חתול" הוא תיאור קולע למדי למתמטיקה הצרופה. אף כי המשפטים המתמטיים ישימים בתיאור העולם החיצוני, הריהם הפשטות השייכות לתחום אחר [...] יקום מסודר, שבו המחשבה הצרופה שוכנת כבביתה שלה."
&nbsp
זהו, עשית לי את היום. רשמית.
תודה

שמחתי לשמח

המשפט הזה גדול עלי בכמה מספרים, וייקח לי זמן אם בכלל להבין אותו. אבל הצ'ארלס הזה או איך שקראו ללואיס קרול הרי היה מתמטיקאי, נכון? ואומרים שחלק גדול מהקסם האל מותי של אליס הוא יופי וחוכמה מתימטית, נשגב מבינתי ההומניסטית

אבל אני אקרא גם כן על חתול צ'שייר יותר.

קבלי
בלי חתול.
וגם
עם חיוך מובנה..

על חתול צ'שייר מויקיפדיה

לחתול יכולת להיעלם ולהופיע כרצונו, בפתאומיות או בהדרגה. אליס פוגשת אותו במטבח בבית הדוכסית. לאחר שאליס יוצאת מהבית, החתול מופיע לפניה ביער. גופו נעלם בהדרגה וחיוכו נשאר תלוי באוויר עד שאף הוא נעלם לבסוף.
---
זה מתאים פיקס לחתימה שלך.

ואם ירצה הזחל על הפטרייה אולי אכין לך כזה חתול, מגרביים.
אחת הפנטזיות שלי על החיים החדשים זה שאחזור לעשות בובות.
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?entryId=1736074&skip=1

Sigal H

New member
איזה בובות מגניבות!

אשמח, ועוד יותר אשמח על החיים החדשים שהביאו אותך לידי כך. הלוואי.
&nbsp
אני שוקלת להחליף את החתימה עכשיו, החתול כל כך קורץ לי. הממף...

למעלה