עשור ל-TOXIC!!

• פותח הנושא YBNS
  • פורסם בתאריך

YBNS

New member
עשור ל-TOXIC!!

כן, כן לא רק בייבי חוגג היום יומולדת.

TOXIC
אומר למישהו משהו?

כמו היום לפני 10 שנים בדיוק (12.1.04) בריטני שיחררה לרדיו את השיר טוקסיק מתוך אלבומה הרביעי "אין דה זון", שיר שהפך ללא ספק לאבן דרך משמעותית בקריירה שלה.

הקליפ אותו ביים ג'סף קאן, צולם בדצמבר 2003 והוקרן לראשונה ב-13.1.04 במסגרת התוכנית המיתולוגית של אם.טי.וי- "Making the Video", הציג את בריטני במראה האייקוני ביותר שלה עד כה כשרק יהלומים מכסים את גופה.

עד היום השיר והקליפ שלו תופסים מקום מכובד ברזומה שלה, ונחשבים ללהיט הגדול שהיא שיחררה איי פעם, הלהיט שקיבע סופית את מעמדה כנסיכת הפופ הבלתי מעורערת וכבש גם את את אלו שלא ממש העריכו אותה לפני כן.

איך אתם זוכרים את הפעם הראשונה שצפיתם בקליפ?

מה לדעתם גרם לשיר/ לקליפ להיחרט כ"כ בתודעה?

האם אתם מרגישים שבריטני יכולה/ הצליחה להתעלות על רגע השיא הזה שלה?

spiceupmylife1

New member
ואוו 10 שנים!!!

בהחלט אחד השירים האייקונים והטובים ביותר של בריטני

איך אתם זוכרים את הפעם הראשונה שצפיתם בקליפ? באמטיוי בתוכנית אותה הזכרת...

מה לדעתם גרם לשיר/ לקליפ להיחרט כ"כ בתודעה? הכל , בעיקר הקטע עם היהלומים

האם אתם מרגישים שבריטני יכולה/ הצליחה להתעלות על רגע השיא הזה שלה? בכל הכנות לא.. זה אחד מהדברים שאי אפשר להתעלות עליהם

EINAV71

New member
עשור לגאונות!!!!

איך אתם זוכרים את הפעם הראשונה שצפיתם בקליפ? קשה לי להתוודות על כך אבל....
בפעם הראשונה שראיתי שTOXIC הולך להיות הסינגל הבא (אם אני לא טועה זה היה בפורום הזה או באתר של עידן britney.net או משהו כזה) התאכזבתי קשות. -טיפשה שכמותי- לא אהבתי את השיר, כ"כ רציתי שBOOM BOOM ייצא כסינגל...
שראיתי את הקליפ, התאכזבתי שאין ריקוד
הקליפ בעיני היה יפה אבל לא מדהים

וווווווווווווווווואז התחילו ההופעות שהתמכרתי לכל הופעה של השיר הזה, הייתי מחפשת בטירוף הופעות שלו בKAZZA

שמעתי את השיר כמה פעמים ביום עד עצם היום הזה:)

מה לדעתם גרם לשיר/ לקליפ להיחרט כ"כ בתודעה? בריטני הסקסית
, השיר הזה פשוט להיט!! הקליפ העוצר נשימה. *הכל* 03:19 דקות של שלמות נקודה.

האם אתם מרגישים שבריטני יכולה/ הצליחה להתעלות על רגע השיא הזה שלה? לא הצליחה ונכון לעכשיו ממש לא תצליח.
בשביל שזה יקרה בריטני של 2004 צריכה לחזור מה שזה לא נראה בכלל באופק

הקליפ הכי יפה של בריטני עד כה.

YBNS

New member
את בטח מתכוונת לאתרהרשמי שהיה לפני זה של עידן

הוא הקים את britneyheart.net באמצע 2005.

YBNS

New member
אני אפילו זוכר את העיצוב חח!!

תמונה של אבריטיים מה-ABC .על קרע כחול עם שפיריות אם אנני לא טועה..
אתה צריך לעשות ספיישל של כל העיצובים הקודים אם עדיין שמרת אותם!

Shiri from the block

Active member
יווווווו אני לגמרי בעד הרעיון הזה!! אני גם הייתי נכנסת לאתר שלו פעם מלא להתעדכן

Shiri from the block

Active member
טוקסיק האגדי
זה שיר שכל מי שלא אוהב בריטני אוהב אותו!
שיר מוצלח מכל רמה אפשרית עם קליפ עוד יותר מעלף!!

איך אתם זוכרים את הפעם הראשונה שצפיתם בקליפ? האמת שאני לא זוכרת

מה לדעתם גרם לשיר/ לקליפ להיחרט כ"כ בתודעה? שיר קליט, מעולה, לא פופי מידי אז גם רוקיסטים אוהבים אותו..

האם אתם מרגישים שבריטני יכולה/ הצליחה להתעלות על רגע השיא הזה שלה? בהחלט. מבחינתי היא כבר התעלתה

GM1988

Well-known member
מהלהיטים הכי טובים של בריטני בעשור הקודם

איך אתם זוכרים את הפעם הראשונה שצפיתם בקליפ?

לא זוכר. כנראה שבאחד מהזפזופים בערוצי המוסיקה נתקלתי בו.

מה לדעתם גרם לשיר/ לקליפ להיחרט כ"כ בתודעה?

אין לי מושג, אבל זה היה השיר האהוב שגם מי שלא התחבר למוסיקה של בריטני, אהב אותו. גם הקליפ השאיר חותם אייקוני בקריירה של בריטני.

אפשר, אפשר הכל, אבל זה דורש המון השקעה ועבודה - משהו שהיום לא נראה לי מעניין את בריטני.

theone24

New member

איך אתם זוכרים את הפעם הראשונה שצפיתם בקליפ? האמת שאני לא ממש זוכר, אבל זה בטח היה בערוץ MTV, שהייתי מחובר אליו באינפוזיה בזמנו.

מה לדעתם גרם לשיר/ לקליפ להיחרט כ"כ בתודעה? הסימפול המקורי והגאוני, הקליפ המעולה והאייקוני, ההופעות החיות - זאת אריזה כוללת, אין משהו ספציפי.

האם אתם מרגישים שבריטני יכולה/ הצליחה להתעלות על רגע השיא הזה שלה? בעבר הייתי אומר כן, מאחר ולא ממש התלהבתי מהשיר בהתחלה, רק עם השנים הבנתי את גאונותו.
בהתחלה לא הבנתי מה זה לעזאזל הצליל הודי/יפני שיש בשיר, והוא נשמע לי ממש מוזר, אבל רק עם השנים הבנתי את גדולתו.
האם היא יכולה ליצור משהו כזה שוב? אף פעם לא אומרים אף פעם.
כרגע זה לא נראה או מרגיש ככה, אבל אולי בעתיד, מי יודע.

היא כבר עבדה עם אותם מפיקים באלבומים שהגיעו אחרי אין דה זון והתוצאה הסופית לא התקרבה לטוקסיק.

Shiri from the block

Active member
היה לנו על זה דיון פעם זה סימפול לשיר אחר.. הביאו גם קישורים מיוטיוב אבל אין לי גישה לשם כרגע אז לא יכולה לבדוק לך..

Shiri from the block

Active member
מעבר דירה
הייתי קצת עמוסה..
וחוץ מזה הדבר החדש היחידי שיש לעדכן זה ספוילרים ומש"שים והפורום הזה ניהיה אנטי ספוילרים גדול אז אין מה לכתוב שם

GM1988

Well-known member
זה סימפול לשיר הודי כלשהו.

אני גם זוכר שהביאו קישורים עם זה, ומדובר באיזשהו קטע משיר הודי ש"העתיקו" ועשו כמוהו בטוקסיק.

YBNS

New member

איך אתם זוכרים את הפעם הראשונה שצפיתם בקליפ? לא זוכר בדיוק אבל זוכר שמאוד אהבתי אותו מהתחלה ואת איך שהיא נראית. זה היה כמובן ב- MTV ואולי חודש חודשיים אחרי שייצא כי זה היה המצעד של טופ 20 עם הבלונדה ההיא. (האינטרנט והטכנולגיה הגיעו אליי בדיליי)

מה לדעתם גרם לשיר/ לקליפ להיחרט כ"כ בתודעה? הכל. אני גם זאת שלא ממש עיכלתי את ההפקה של השיר בהתחלה והוא היה נשמע לי ממש שונה מהחומרים הקודמים שלה. ממש לא הבנתי את הגדולה שלו בהתחלה. אבל אני חושב שזה לגמרי השיר הכי טוב באלבום. לא היה לי מושג איזה סינגל אני רוצה כי האלבום בשלמותו הגיע אליי צרוב רק בסוף אותה שנה... כן, כן...

אני חושב שהיא הייתה קרובה לזה הרבה פעמים אבל תמיד היה חסר משהו אחד כדי שזה יקרה. וכמובן אי אפשר לצפות שהצלחה תשוחזר אם היא תעבוד עם אותם מפיקים כמו שלא יהיה גימי מור 2. כשזה קורה, זה קורה. ובאמת רגע שיא כזה יש לכל אמן רק פעם אחת בקריירה ומשם זה יכול רק לדעוך..

למעלה