ציוצי ערב שבת ערב טוב חברים ושבת שלום אני מוזמנת לארוחת שבת התנהגו יפה עד שאחזור
O Ofra le New member 8/6/12 #1 ציוצי ערב שבת ערב טוב חברים ושבת שלום אני מוזמנת לארוחת שבת התנהגו יפה עד שאחזור
כ כאילו יש מחר New member 9/6/12 #6 תלמדי מטרול101 חחחחחחחח הוא אמר בולבול עכשיו אני צריך לשטוף לו את הפה עם סבון ואין לי כח לחרא הזה מארד.
תלמדי מטרול101 חחחחחחחח הוא אמר בולבול עכשיו אני צריך לשטוף לו את הפה עם סבון ואין לי כח לחרא הזה מארד.
ר רינתי77 Active member 9/6/12 #14 בטח, איזו שאלה! החיים האמיתיים קודמים לכל. הווירטואליה תמיד תהייה כאן ותחכה לך.
ד דאגרוטיפ New member 9/6/12 #15 וירטואליה בתחת שלי, ריינה הסמים, וזה. טוב, שוכנעתי. כל כך קשה לעשות זאת, מסתברא.
ד דאגרוטיפ New member 9/6/12 #17 + עבורך, כי את הכי שיש. משגעת! http://www.youtube.com/watch?v=BlWGpqIrwIE (אבל, אני מסמורטטת. עייפה)
ד דאגרוטיפ New member 9/6/12 #19 לא חארם? היית נחנק באחת, הרצועה שלך בזו היד. (שלי) אל תתחיל איתי, כאילו. אני עייפה.
ד דאגרוטיפ New member 9/6/12 #21 - לא מיועד לצקצקנים - כמה פעמים שפשפת על זו הספתא? שיתעקל לך הפאלוס.
כ כאילו יש מחר New member 9/6/12 #24 -- טוב -- תמשיכי להרקב מול ה פאד שלך והפורום המשמים הזה. חושבת לצאת הערב עאלק. צאי כבר יא מאותגרת ! צאי מהוירטואליה! חתיכת זונה. הייתי מוציא אותך עם האוזן לעשות לי סיבוב. עכשיו יותר מובן? אין גרעפצים עכשיו.
-- טוב -- תמשיכי להרקב מול ה פאד שלך והפורום המשמים הזה. חושבת לצאת הערב עאלק. צאי כבר יא מאותגרת ! צאי מהוירטואליה! חתיכת זונה. הייתי מוציא אותך עם האוזן לעשות לי סיבוב. עכשיו יותר מובן? אין גרעפצים עכשיו.
ד דאגרוטיפ New member 9/6/12 #26 טוב. אתה רואה איזה יופי, אתה תמיד חוזר לסורך. אין הפתעות. ה ו מ ו (לא לגעת בטייני, אחזור לפנות בוקר)