שרשור סופ"ש הגיע...

שרשור סופ"ש הגיע...

קצת ויתרנו לעצמנו השבוע ולא ממש כתבנו נקודות אור יומיות, אז הנה הזדמנות לפצות:
מזמינה אותכם לכתוב על השבוע שלכם- מה היה טוב, מה היה פחות טוב ומה היה זוועה

ובנוסף-אל תשכחו לשתף לגבי התוכניות לסופ"ש|

סופשבוע נעים לכולם

elena20

New member
איך אני אוהבת את חמישי בערב

סיימנו כבר לנקות את הבית, תיכף מתחילים לראות סדרות.
אני גם הספקתי להכין לי סלט.
מחר אין תוכניות מיוחדות פרט לכך שאני מכינה לאחותי עוגה ליום הולדתה.
בשבת ניסע לאחותי לחגוג יום הולדת.

Ginger L Honey

New member
שבוע תקלות

כל כניסות היו,אס,בי למחשב שלי הפסיקו לעבוד אתמול אחה"צ.
התוכנות עליהן אני עובדת חייבות חיבור יו.אס.בי באופן קבוע, אחרת אינני יכולה לערוך
אתמול בערב כבר הספיקו במשרד לארגן לי מחשב חדש, רק בכדי לגלות שהוא לא מתאים לתוכנות...
מאז אני מחכה, והעבודה רק מצטברת

&nbsp
הטוב, לפחות בבערך יום חופש שיצא לי מזה הספקתי לסדר ולבשל, דברים שמתחילת דצמבר ועד לשנה החדשה אין לי זמן עבורם.
&nbsp
הכנתי ועטפתי את המתנה של בילי לכריסמס! אפתח שרשור בנושא אחרי החג
אני בהחלט גאה בעצמי על מה שעשיתי עבור הגשת המתנה שלו. .
עטפתי גם את המתנות הקטנות לכלבים ולחמוס.
עכשיו אנחנו עדין צריכים לחשוב על מתנות להורים של ביל ואין מושג מה לקנות להם..
&nbsp
תוכניות לסופ"ש. לצערי, רק עבודה

&nbsp
&nbsp

אני רק שאלה

מה למען השם קנית לכלבים ולחמוס??!
&nbsp
ולגבי החמים שלך- הם אוהבים דברים למטבח? אולי איזה פטנט מדליק כזה לבית שעוזר מאוד?

Ginger L Honey

New member
קניתי להם צעצועים

גם ככה אני קונה להם צעצועים חדשים מידי פעם, רק שהפעם עטפתי.
גיליתי שקשה מאוד לטעוף כדור ולגרום לזה להראות יפה

&nbsp
חשבתי לקנות לאמא החורגת שלו מעבד מזון, אבל אבא שלו אמר שלא.
לאבא שלו בכלל אין לי מושג.
אמא הביולוגית שלו רוצה מחשב, אבל התקציב שלנו הוא 100$ למתנה, אז אולי נקנה לה איזה טאבלט פשוט.
רק ששנינו בקושי נגענו בטאבלט אי-פעם, ואין לי מושג מה לקנות.

שבת שלום!

היה שבוע מאתגר.
קודם כל, לנחות מחודש של טיול זה לא פשוט. אני רוצה לחזור לעולם שבו היין זול מהמים, תודה!
נכון שלא הכל דבש באירופה, אבל כשאת תיירת זה לא משנה. את נהנית, הכל יפה וחדש ומעניין וטעים, והפוליטיקה המקומית לא הורסת לך. חוץ מזה, אחרי 31 יום עם קסם, הרגשתי קצת כמו כלב נטוש כשהוא חזר לעבודה... לא יודעת אם אתן זוכרות אבל הוא לא נגיש בכלל כשהוא בעבודה, הוא צריך להפקיד את הסלולרי בכניסה, אז זה ממש משבע בבוקר עד שמונה בערב, ולפעמים יותר.
שנית, אמא שלי עברה ניתוח. לשמחתי הכל עבר חלק והיא מרגישה טוב וכבר בבית, אבל הייתי איתה לא מעט השבוע.
שלישית, אם אתן זוכרות סיפרתי לפני הנסיעה שהחלטנו לאמץ כלב- אז אספנו אותו השבוע. הוא מקסים ונהדר, באמת כלב טוב, עוד לא שמעתי אותו נובח אפילו פעם אחת, מחונך לצרכים, פשוט כלב נהדר. אבל בכל זאת יש חבלי לידה, הוא למשל החליט שהמיטה שלו לא משהו ומעדיף לישון על הספה. הוא גם לא מכיר עדיין את השם שלו, השם הקודם שהיה לו ממש מעצבן ולא לרוחנו, אז ייקח זמן עד שהוא ילמד.

בלי תמונה של הכלב אין כניסה לפורום

תזכרי שאני יכולה לחסום אותך

&nbsp
ושמחה שאמא מרגישה יותר טוב

אבל הוא שחור וגם הספה שחורה ולא רואים אותו טוב בתמונות :(

אצלם לך אותו כשנצא לטייל, על רקע דשא יראו יותר טוב.
אגב, זה לא שאנחנו מרשים לו לעלות על הספה, זה שהוא לא יורד ממנה...

haych

New member
לגבי הספה

אני מבינה (מהפוסט השני שלך) שאתם גם מאפשרים לו להיות על הספה... אחרת לא כל התמונות שלו היו על הספה (אגב, שחור זה הכי יפה!! אין לי מושג למה אנשים נמנעים לאמץ כלבים שחורים).
אל תרשו לו אפילו לשניה. מיד להוריד ולהגיד לו, לא משנה כמה פעמים הוא מנסה. זה מתיש בהתחלה, אבל אם לפעמים תכעסו עליו ולפעמים תתמוגגו מהחמידות שלו ותתנו לו להשאר, להצטלם וכו'-זה יבלבל אותו. נורא חשובה העקביות. שימו כסאות וחפצים על הספה כשאתם לא בבית.
ואת באמת חייבת לנו תמונות! איך קוראים לו?

קוראים לו חצי

וכיסינו את הספה בסדינים שיורדו לכבוד אורחים. אנחנו כן רוצים להתכרבל איתו על הספה... רק לא רוצים שהיא תתמלא פרווה. אז החלטנו לעשות ככה.
תכף תמונה, מבטיחה
עכשיו עם הסדינים אז רואים אותו.

למעלה