מריחים את הסופ"ש

מריחים את הסופ"ש

אז איך עבר השבוע האחרון
ספרו משהו טוב
,משהו רע
ומשהו לא נורא

ומה התוכניות לסופ"ש

elena20

New member
שבוע די רגיל, לא היה משהו מיוחד

עוד מעט יוצאים להורים של בעלי הם חזרו מחו"ל ולא יהיו בסופ"ש הזה בבית שוב
אז נוסעים לבקר קצת וגם לחגוג יום הולדת לאחיין.
מחר מצפה לנו יום של בישולים ובלאגן בבית כי באים לתקן לנו את המקלחת (בתקווה שהפעם אשכרה יואילו בטובם להגיע)
אז יהיה הרבה לכלוך....אני מתכננת להכין כמה עוגות ליום הולדת של האחיין שלי(מהצד שלי, היום חוגגים לאחיין מהצד שלו)
בשבת נוסעים לאחותי לחגוג יום הולדת לאותו אחיין, גם שני הוריי באים מקווה שיהיה שקט בלי אירועים מיוחדים.
&nbsp
&nbsp

Ginger L Honey

New member
השבוע

לא קרה יותר מידי...
&nbsp
משהו טוב- רכשתי כמה בגדים קיציים לקראת הביקור בארץ!
&nbsp
משהו רע- הדואר איבד לי חבילה. לפחות מדובר בהזמנה קטנה שעלתה לי רק 6$, אבל זה עדין מעצבן. במיוחד אחרי שהייתי עמם בהמתנה 45 דקות על הקו, ואין להם כרגע שום פתרון עבורי.. אמרו לי שזה בחקירה ושמישהו יחזור אליי ביומיים בקרובים

&nbsp
הלא נורא- יורד שוב שלג. אני שמחה שאני עובדת מהבית, ומקווה שזה השלג האחרון העונה

a wild rose

New member
לכל שבוע יש סוף שבוע...

השבוע היה לא הכי כיפי, בתור התחלה אני לא כל כך אוהבת את פורים, ובמיוחד את מה שעשו ממנו השנה. אני לא זוכרת שכשהייתי ילדה פורים נמרח על פני שבוע שלם, וזה מה שהרגשתי השנה ואני תוהה אם גם היום אני הולכת לראות אנשים מחופשים (לא רק ילדים), אתמול בערב עוד ראיתי כמה. חוץ מזה מוזר לי שפסח אוטוטו, השנה פשוט טסה.
&nbsp
חוץ מזה - בעבודה יש אווירה מתוחה, אני מתחילה לחשוב ברצינות על החלפת מקום העבודה, ולפי הדיבורים שרצים בהפסקות הצהריים ומאחורי הקלעים, הבנתי שאני לא היחידה שחושבת על זה, וזה בעיקר בגלל אנשים מאוד ספציפיים שיוצרים תחושה בעייתית בעבודה, לצד שינויי נהלים דיי חדים שאם יצאו לפועל יקשו מאוד על העבודה שלי ושל עוד כמה אנשים. היו כמה דיונים בשבוע האחרון שגרמו לי להבין שהשינויים הולכים להיות מרחיקי לכת וגם אם אנשים יתמרדו רוב הסיכויים שהשינויים יצאו לפועל.
&nbsp
&nbsp

למעלה