איזה קטע באטלפילד הרדליין קיבל ציון

statrix

New member

מישהו 2

New member
אני מאמין ל- User score

במקרה הזה, אבל בדר"כ זה באלגן מה שהולך בדיעות של אנשים שם

Josh Gross

New member
אם מדברים על חלק מקהילת BF

אני יכול להבין אותם ואין לי מילה רעה אחת לומר עליהם.
הקהילה דיי חלוקה בדעותיה לגבי המשחק, ישנם אשר רואים במשהו השונה, התורם למעט חוויה אחרת, כדבר חיובי .
וישנם הפיוריסטס שמרגישים שפגעו בציפור נפשם - אותם אני יכול להבין, אם כי לאו דווקא להסכים.

אני מרגיש שהמשחק הזה היה אמור להיות כותר בסדרת MoH ולא בסדרת BF וזו כבר החלטה(עם הגיון מאחוריה) של המפיצה
בבחינת Name recognition - השם BF בעל יותר פוטנציאל מכירות. ובטח העובדה ש EA put the kibosh על סדרת MoH תרמה לבחירה הזו.

בסה"כ, בז'אנר הFPS זו אחת הקהילות הגדולות, מבוגרות ובוגרות שיש ואשר פונה לקהל מאוד מגוון
להבדיל מקהילות הארדקור איכותיות יותר, אך פונות להקהל יעד מאוד ספציפי כמו CS GO ו RO2.
הכל יהיה בסדר, עוד מעט מגיע Battlefront ושבו בנים לגבולם.

Josh Gross

New member
דעתי בעניין..

אני חייב להקדים ולומר כי התכוונתי לכתוב: "דעתי בעניין... וביקורות בכלל..."
נוכחתי לגלות שאני עומד בפני כתיבת מאמר, להבדיל מאשר מה שנהוג לכנות 'פוסט'..
החלטתי להשעות את אותו מאמר לפעם אחרת.

לעצם העניין, בקצרה,
כמו בכל סופה של ביקורת GS ישנו חלק המסכם בראשי פרקים - THE GOOD/THE BAD

שניים משלושת הדברים אשר אותם ציין המבקר בקטגוריית THE BAD קשורים לחווית הסינגל-פלייר
שלושה מתוך ארבעת הדברים אשר אותם ציין המבקר בקטגוריית THE GOOD קשורים לחווית המולטיפלייר

יש לי השגות לגבי שניים מהדברים(הפלא ופלא!):

"The arrest system leads to inadvertent hilarity" - מי ששיחק את מצב הסינגלפלייר יודע: That shit gets old real fast

"Hotwire's small maps encourage repetitive driving tactics" - הדבר הבא שתספר לנו שמשחקי רשת זה לרוץ אחד אחר השני במעגלים?
ובכדורגל 22 אנשים רצים אחרי כדור..

מי שרוכש כותר מסדרת BF עבור מצב הסינגלפלייר ומוצא את עצמו מאוכזב - שילך לישון על האף.

למעלה