"גאווה סקריפט אינו מגיב"

argamon

Member
"גאווה סקריפט אינו מגיב"

שלום לכם: קרה לי מספר פעמים היום שנכנסתי עם דפדפן אקספלורר - 11 לפייסבוק, שהמחשב נתקע בלי תזוזה, וניסיונות לסגור את החלון ולהגיע ל"שולחן העבודה" גרמו להופעת הודעה במילים "גאווה סקריפט אינו מגיב". רק לאחר מספר ניסיונות הצלחתי לסגור הכל.
> השאלה שלי איפה לדעתכם הבעיה וכמובן אשמח לפתרון.
תודה לכם.

shoosh2607

Member
מנהל
השאלה אינה קשורה לפורום

התשובה שקיבלת בפורום תמיכה טכנית אמורה לענות על השאלה.
אנא ציין בעתיד שההודעה פורסמה בפורום שונים שנדע לא לחזור על אותן תשובות
תודה

argamon

Member
לשוש

כאשר שאלתי כאן, חשבתי שיש לזה קשר לפייסבוק כי הוא נתקע לי בפייסבוק עם ההודעה של "ג'אווה סקריפט לא מגיב",ואילו בכניסה לפייסבוק דרך דפדפן פיירפוקס ,קיבלתי הודעה של פייסבוק שהוא לא תומך בגירסת הדפדפן שלי שיש לי כרגע בפיירפוקס, ונתן לי קישורי המלצה לשידרוג עבור גלישה יותר איכותית.
מכאן עלה לי חשד שיש קשר כלשהו לתקלה ולפייסבוק. אחרי זה הבחנתי שגם בתפוז יש לי את התופעה ולכן שאלתי גם בתמיכה וגם כאן בתקווה שיצוץ פתרון. אמנם טעות ששכחתי להוסיף אחר כך הערה כאן שאני מבחין בזה שהתופעה מתרחשת גם לא בפייסבוק ואני מבין שהבעיה לא קשורה לפייסבוק.
>>> ולבסוף אם כבר אנחנו מדברים על זה אציין שלמרות שבדפדפן פיירפוקס אין לי תקלה הקשורה לג'אווה, לצערי אני נאלץ לגלוש באקספלורר כי אני חוטף הפעלה מחדש עצמית בלי שליטה שלי בפיירפוקס וגם בכרום והבעיה חוזרת ונשאר לי רק להחליף את המחשב. חבל להוציא עוד כסף לתיקון הבעיה.

למעלה