הניסים בפייסבוק לא נגמרים

argamon

Member
הניסים בפייסבוק לא נגמרים

ערב טוב: אני שואל על נושא אחר לגמרי, לכם פתחתי שירשור חדש:
מהערב יש לי נס חדש בפייסבוק: בדקתי את הדברים הבאים בדף של נפתלי בנט, וקרן נויבך:
אתאר מהדף של קרן נויבך:
> אני נכנס לדף של קרן ובתגובה לפוסט שלה, אני כותב מה שרוצה ומצרף הקלטת תכנית ראיון שעשה גבי גזית בתכנית שלו ברדיו 103FM
> למרבה הפלא בהדבקת הקישור בתגובה לפוסט של קרן, הקישור עולה עם שם חבר פייסבוק שלי. ( הבחור זמר אשר שיריו מושמעים ברדיו ורחוק מלהיות האקר לפי דעתי )
> אני שולח את הקישור והקישור עולה לא תקין כך שמערכת 103FM מוציאה הודעת שגיאה שזה לא קיים אצלה.
> אם אני מנסה להדביק את הקישור בפתיחת פוסט בדפים הנ"ל, אז אין את הבעיה.
> אם אני מנסה להדביק קישור הקלטה של שדרן אחר מ-103FM בתגובה לפוסטים כמו של קרן, אז הכל בסדר.
בקיצור: ניסיון העלאת הקלטה של גבי גזית מרדיו 103FM בתגובה לפוסט בדפים כמו של קרן נויבך, נפתלי בנט,עולה עם תמונת חבר פייסבוק שלי והקישור עולה לא תקין עם שמו של ***שימי דיאי*** חברי בפייסבוק, ואגב גם ניסיון עריכה במחיקת שמו של שימי דיאי לא מתקנת את הקישור .
> ניסיתי הכל מחדש עם העתקה מחדש של כתובת ההקלטה וזה לא עוזר.
**** הנה צילום מסך לפני המשלוח בתגובה לפוסט של קרן נויבך בו רואים את תמונת חבר הפייסבוק שמתעקשת להופיע, כאמור רק לגבי הקלטות של גבי גזית.
http://bit.ly/2qTGB8L
> למקרה הצורך הנה הקלטה כזו עם גבי גזית : http://bit.ly/2r0DU3p

argamon

Member
תודה ועדכון:

רק יותר מאוחר נזכרתי לנסות גם באקספלורר ובאקספלורר אין את הבעיה.
> פתחתי שאלה בפורום דפדפן פיירפוקס באתר מוזילה ישראל השייך לדפדפן, אבל אני מוכן להמר שמדובר שוב בתקלה באתר 103FM שתיקנו לא מזמן תקלת עבודה של הרדיו בעניין אחר שהתרחשה רק לחלק מהגולשים, כאשר בתחילה היו בטוחים שזו תקלה במחשב שלי, אבל היו הגונים לכתוב לי אחר כך שהתקלה אצלם. אני מאמין שיש להם תקלת עבודה עם פייסבוק, כנראה רק לחלק מהגולשים.
שלחתי להם מייל ואני ממתין לתשובה. הם מכירים אותי כבר שהתלונות שלי תמיד מבוססות והם מתייחסים בכובד ראש לדברים שאני כותב להם.
הצילו, שידרוגים. כמה שאני שונא שידרוגים באתרים, שלרוב רק עושים צרות במקום שיפור. אתר 103FM פעל מצוין בכל דבר עד,,,,, השידרוגים. וידוע שגם בתפוז, שידרוגים זה עונש לגולשים.

למעלה