סיכום שנת2013-התפקדות דצמבר13-טבת,ה'תשע"ד
שלום.(זמן להשקיע, בפורום, בהתפקדות, למרות שאני מאחר (להתקלח,לאכול
ולצאת מהבית ב 21:00 אחרי טלפונים, עדיין לא בדקתי מייל כבר מיום ראשון, שבוע מטורף כרגיל)
|חנוכה||
ו נתחיל בהתפקדות בדיוק כמו תמיד:
שם: אלון א'.
משמעות הכינוי: פטריה סגולה, צבע אהוב על בסיס מאכל אהוב.
תאריך לידה: 17.3. ט"ו באדר ב'. אחרי 19 שנים השנה (העברית), ובשנה החדשה (הלועזית), זה הולך להתנגש שוב, בשושן פורים
.
הכשרה מקצועית: ??? אין. או הנדסת תוכנה, או כתיבה בפורומים ובבלוגים של תפוז, פייסבוק , טוויטר ועוד. אוטודידאקט, ומחפש עבודה בתחום.
תחביב בולט: ניהול בלוג, וכתיבה בפורום הזה, כולל כאמור, מיילים, פייסבוק, טוויטר, גוגל פלוס ועוד. יישות דיגיטלית. חברים, ושינה, ושתיית קפה, ואוכל, ולנשום, ומדיטציות, דימיון מודרך ושותף פרסי, ופיצה בלילות שישי.
הדרך הכי מהנה להתבטל: "כמה זה טוב מיטה, עם שמיכה של פוך עבה - אני אוהב לישון, וכך עובר לי כל היום. - אריק איינשטיין. "
העבודה הכי טובה בעולם: google, פעם בתור ידען\מידען ב2005, איתרתי מודעת דרושים של גוגל, באירלנד. מודעה כנראה בדרושים של ידיעות אחרונות. העבודה הכי טובה בעולם, זה להפוך תחביב חיים שאוהב, לפרנסה, שישלמו לך על זה, כמו קריאת מיילים וכדומה, עבודה משרדית.
תמונה ששווה אלף מילים >>> מנסה לצרף את התמונה הסודית שחבר שלי אלדד ר' מ', צילם אותי ככל הנראה בקיץ השנה, ככל הנראה ב 1.7.2013. ביום הולדת 10 לבלוגיה בתפוז. (ונראה לי שהוספתי אותה לאלבומי הפורום כבר השנה. נראה איך יצא עכשיו)
- החלטה שקיבלתם השנה ועמדתם בה: לצאת מהדירה . לא עמדתי. למצוא עבודה השנה, הצלחתי ופוטרתי, וחסכתי יותר מ3 אלף ש"ח.
- משהו שסיימתם/הסתיים לכם השנה: לא זוכר. העבודה?
- משהו לא מתוכנן שהתחלתם השנה: לא זוכר.
- מאכל טעים שגיליתם רק השנה: לא זוכר. יכול להיות גלידת מלבי אצל מכר בשכונת התקווה בקיץ.
- המשקה האלכוהולי ששלט בחיך שלכם: לא שותה אלכוהול, רק בהזדמנות, אז לא זוכר ממש. אולי קצת בירה, באותה דירה בשכונת התקווה, של המכר, והקהילה שפיתח סביבו
- הפאדיחה של השנה (פאדיחה שלכם, כן?): זוכר משהו, לא רוצה לשתף, אישי מידי (שיתפתי את הסוד הזה מספיק בפורום ב6 שנים הראשונות), שותף שלי והפה הגדול שלו ליד המדריכה שלי.
- הסקופ של השנה מבחינתכם: סקופ? לא זוכר. בטח היה משהו, אולי אפל.
- מוצר שהצלחתם להתמכר אליו השנה: לא זוכר. ומקווה שאף מוצר. לפחות לא להתמכר. שוגר קראש, או קנדי קראש או איך שקוראים לזה, מקווה שזאת לא התמכרות. שולט בזה. בסוף כל לילה...
- ספר/סרט בסדר גודל של "משנה חיים": השנה? סיימתי אחרי 3 שנים עם הפסקות, את ספר הסודות של דיפאק צ'ופרה, המשכתי לא מזמן את " הכח לשנות הכל" של אחד מרבי ברג. וקניתי השבוע את הספר השלישי החדש של צביאל רופא, במסיבת חנוכה\אריק איינשטיין שלשום במנדלימוס. פעם ראשונה שקונה במזומן, ספר של צביאל רופא, הגורו שלי, ושל בריאות הנפש בישראל, כבר עשרים שנים. נראה מתי אתחיל ואסיים לקרוא, אני קורא לאט, ובאוטובוסים.
כמובן שספר משנה חיים גם זה הסידור ותהילים, כבר שנה 7 אני חושב בערך. מראש השנה 2006.
- התקלות מהרחוב שזכורה לכם: קורה לי הרבה, ודובר רבות בפורום, השנה יחד עם אמא שלי, פגשתי את עילי בוטנר, עם האישה והילדים. שלו. היה מאוד נחמד. באבן גבירול, ליד ככר רבין.
- הפחד הכי גדול שחוויתם השנה: אני לא פוחד. לא פוחד במובן מסויים של רגש. אבל יש לי מחשבות שווא, שהם יכולות להיות בגדר של פחד. פחד מוות, פחד גרון, עיניים, ומחשבות שווא אלימות, על רצח שלי (שרוצחים אותי).
- המוזיקה הכי טובה ששמעתם השנה: לא זוכר. ואם כן, זה בטח בבלוג שלי, בפייסבוק שלי. אולי הקליפ של מיילי סיריוס, אבל בתור קליפ, לא בתור מוסיקה.
- משהו ישן וטוב שגיליתם מחדש השנה: לא זוכר. אולי הביטלס, או נירוונה.
- מכשיר טכנולוגי שהקל לכם על החיים השנה יותר מתמיד: המחשב? לא זוכר. אולי אתר מזג האוויר. לא זוכר ממש בדיוק.
- מסר מה"אני" החדש שלכם, שהתפקח עוד קצת השנה: התפקח? או התפתח? מסר? אין לי מסר. חיה ותן לחיות, תיהיה חזק. מה שלא הורג מחשל.
ה37 זה ה27 החדש. חבל לי במיוחד השנה, חוץ מהמוות של אריק איינשטין, חבל לי השנה על המוות באמת ממש בטרם עת של גבריאל בלחסן, בן 37 מהמחזור. (שנת הולדת ) שלי שנפטר.
לא בריא לעשן, נראה לי שהסיגריות הרגו אותו, יחד עם הכדורים הפסיכיאטריים, למרות השיר שלו על זה שמעשן כמה שצריך. חבל לי גם על כל החברים שלי, שכנראה יזדקנו וימותו בטרם עת, אלא אם כן יפסיקו, או יקבלו התקף מח\לב, ויפסיקו. הזדקנתי עוד השנה, וההזדקנות של הגוף, ואורח החיים היחסית לא בריא שלי, מדאיגים אותי, עד שאעבור דירה לבד שוב, ואתחיל את השיקום שלי מהתחלה. קרוב לנקודת ההתחלה של החיים, באמצע החיים, מקווה שקצת רחוק מהסוף. הפחד הכי גדול שלי זה למות יחסית צעיר. מנסה לשנות ולהשתנות לטובה, ולקדם את החיים שלי מכל הבחינות החשובות : דיור, עבודה, וזוגיות. מקווה ששנה הבאה, תתפתח לחיוב. כמו השנה, בעבודה, ושגם בזוגיות יקרה נס
יש כמה התחלות. ולמרות שמאחר, צריך לעשות כמה טלפונים. נראה מה יקרה. הכל משולב.
להתראות, והמשך חיים טובים לכולם.
אלון
=] ...