למה יש לי את המצב המעצבן הזה?

argamon

Member
למה יש לי את המצב המעצבן הזה?

שלום לכם: התאור הבא בגלישה בדפדפן פיירפוקס:
> נכנסתי לפני כ- 20 דקות לדף של חברתי בפייסבוק אורטל ופתחתי פוסט ברכת מזל טוב ליום הולדתה, וזה בכניסה יזומה שלי לדף של אורטל ולא על פי התראת פייסבוק המודיע שיש לה יום הולדת ונותן קישור!
> תייגתי בפוסט הברכה גם את יעקב וגם את ברוריה.
> יצאתי מהפייסבוק לגמרי ונכנסתי שוב לאחר 10 דקות לדף של אורטל ואני לא מצליח למצוא את ברכת המזל טוב שלי. נכנסתי ליומן הפעילויות שלי ודרכו בקישור אני מגיע לדף של אורטל וברכת המזל טוב מופיעה.
> נכנסתי לדף של יעקב המתוייג בברכה לאורטל וגם לדף של ברוריה המתוייגת ואצלם הברכה מופיעה בראש הדף במצב פוסט.
השאלה שלי, למה אני לא מצליח לראות בדף של אורטל את הברכה שלי?
> אני חושב שמיותר להעלות כאן קישור לדף של אורטל עבור בדיקה כיוון שצריך להיות חבר פייסבוק שלה כדי לראות תגובות. כך אני מניח.

argamon

Member
האם יעזור קישור?

אני יכול רק לתת קישור לדף. האם זה יעזור או שאולי להביא לך צילום מסך לקטע שאת רוצה לראות? http://bit.ly/2gfU8EL

argamon

Member
וואוו, זו בעיה ורעיון שאולי יעזור:

אם את היית חברת הפייסבוק של אורטל והיית נכנסת לבדוק את התלונה שלי. מה היית בודקת? אולי גם אני אוכל לבדוק אם תגידי לי מה, ואדווח לך
> ועוד דבר אם זה אומר לך משהו : אמנם מדובר רק במספר שעות שפייסבוק התריע על יום ההולדת של אורטל , אבל מוזר לי שאני לא רואה בדף של אורטל אפילו ברכה אחת של מזל טוב, למרות שיש לה ים של חברים.
> אגב , עשיתי ניסיון כניסה לדף דרך ההתראה של פייסבוק על יום ההולדת, בתקווה שאולי הוא יכניס אותי לדף מתאים כלשהו , אבל פייסבוק מביא אותי לדף כלשהו של חודשי יום הולדת קרובים של חברי פייסבוק.

shoosh2607

Member
מנהל
אני לא יכולה להגיד לך

כי פשוט הייתי מנסה לחפור קצת.
אולי אורטל הסתירה את זה?
באמת שאין לי מושג - מצטערת

argamon

Member
או קיי, תודה, ומה שאעשה הוא:

אני אשלח הודעה אישית לאורטל בעניין ואני מאמין שהיא תשיב לי .
תודה שוש

argamon

Member
תודה ועדכון קטן

שוש, הברכה שלך פעלה: קיבלתי תגובת תודה חמה מאורטל על ברכת המזל טוב לפני שהספקתי לשאול אותה האם ראתה אותו. זה מה שהיה חשוב לי. אני ממתין לתשובה שלה למה אני לא מצליח לראות את פוסט המזל טוב בדף שלה.
> אולי היא הפעילה איזו תוכנת דני דין הרואה ואינו ניראה, אם את מכירה כמוני את ספר הילדים.

אולי

צביקה בחר בהגדרות הפרטיות שלו שהוא צריך לאשר כל תיוג שלו בפוסט בכל פרסום ולכן זה עדיין לא מופיע בקיר שלו אלא רק בשלך ושל אורטל וברוריה?

למעלה