מה הרעיון החדש של פייסבוק? (במידה וזה לא רק אצלי)

argamon

Member
מה הרעיון החדש של פייסבוק? (במידה וזה לא רק אצלי)

שלום לכם: אני מקווה שאצליח להסביר ואם לא יובן אז אכין צילומי מסך:
זה קורה לי בימים האחרונים כך בדפים גדולים כמו של גבי גזית 103FM
*** אני מתאר בדפדפן פיירפוקס, וכן פייסבוק בעברית:
לדוגמה:
> אני נכנס לדף של גבי גזית 103FM
> אני רואה שבאפשרויות השונות בצד שמאל, נעלם לחצן הקישור בכותרת "פוסטים של מבקרים" אבל כחידוש שניראה מצוין, אני רואה בצד ימין תחת הכותרת "דף הבית" לחצן ברור בשם "פוסטים" וזה לכאורה משמח כי הוא יותר ברור למצב הקודם, אבל,,,, אני לוחץ עליו ומה שקורה הוא שסך הכל הדף עובר ריענון ואז מופיע בצד שמאל הלחצן "פוסטים של מבקרים" כמו שהיה תמיד וצריך ללחוץ עליו כרגיל כדי לפתוח פוסטים של מבקרים.
> בקיצור, הלחצן "פוסטים" בצד ימין לא עושה כלום מלבד ריענון הדף והופעה של לחצן הקישור "פוסטים של אחרים" בצד שמאל, שלא היה שם קודם.
הלחצן "פוסטים" בצד ימין גם מופיע, אבל בלחיצה עליו, שוב קורה מה שתיארתי למעלה.
אז מה הרעיון המוזר של פייסבוק לסירבול הזה שלא נותן כלום?
או שמדובר בבעיה רק במחשב שלי.
אשמח לבדיקה שלכם.
תודה והנה הדף של גבי גזית, ואציין שוב שזה קורה לי גם בדפים גדולים אחרים :
https://www.facebook.com/Gabigazit103FM/?fref=ts

shoosh2607

Member
מנהל
בדקתי - גם אצלי זה ככה

אני לא יודעת למה - לא מתייעצים איתי לפני שינויים

argamon

Member
לדעתי באג בפייסבוק:

כנראה רצו לשפר משהו וזה עדיין לא פועל, או שאולי רק בישראל עדיין לא פועל.
שוש תודה. אל תשכחי בישיבה החודשית שלך עם צוקרברג בעל הפייסבוק, להתלונן על הבעיה.
מה זה לא מתייעצים איתך? האם צוות הפיתוח של פייסבוק מודע לזה שאת נציגת פייסבוק בישראל?

shoosh2607

Member
מנהל
רק למי שלא יודע

אני לא נציגת פייסבוק בישראל או בכלל

argamon

Member
את צודקת

מישהו מהגולשים יכול לחשוב שאני רציני.
נקווה שבעתיד באמת תהיי נציגת פייסבוק בישראל.

argamon

Member
לשוש, אני חושב שפתרתי את תעלומת "פוסטים של מבקרים" :

שוש נכנסתי עכשיו לדף של גבי גזית ו"נפל לי האסימון" ואני חושב שהבנתי מה החידוש הזה עם לחצן "פוסטים" בצד ימין: אני מתאר דף פייסבוק בעברית.
> אני נכנס בפייסבוק לדף של גבי גזית, ובצד שמאל כאמור נעלמה הכותרת "פוסטים של מבקרים" , ויש לחצן "פוסטים" בצד ימין בין שאר הלחצנים (אצלי הוא מופיע ראשון למעלה בצד ימין)
> בצד שמאל בדף של גבי גזית אני רואה פרטים שונים על 103FM .
> כאשר אני לוחץ על "פוסטים" בצד ימין והדף עובר ריענון, אז אני רואה עכשיו בצד שמאל שהפרטים השונים על 103FM נעלמו ובמקומם יש בצד שמאל רק פוסטים של מבקרים מהיום ואין פוסטים של מבקרים מיום אחר, ואין משהו אחר בצד שמאל חוץ מפוסטים של מבקרים, ויש רק פוסטים של מבקרים מהיום.
> אם אני רוצה לראות פוסטים של מבקרים מיום אחר, אז עכשיו כבר יש למעלה מעל הפוסטים להיום של המבקרים, את הלחצן הרגיל בשם "פוסטים של מבקרים" שבלחיצה עליו פותח תיבה קטנה עם רשימה כללית של פוסטים של מבקרים המתחילה מהיום ובגלילה למטה אפשר לרדת לפוסטים של ימים נוספים ואפילו לפתוח המשך פוסטים של מבקרים לימים יותר מוקדמים.
>> "שורה תחתונה" לדעתי פייסבוק הניחו שהדבר המעניין את הגולשים הוא הפוסטים של בעל הדף, ואחר כך בעיקר פוסטים של מבקרים מהיום ואילו הלחצן השחור בשם "פוסטים של מבקרים" הפותח את התיבה הקטנה הפך לארכיון כללי של הודעות של מבקרים.
*** מה דעתך?

למעלה