מה הרעיון המוזר החדש של פייסבוק

argamon

Member
מה הרעיון המוזר החדש של פייסבוק

שלום לכם: אני מקווה שאצליח להסביר את השאלה:
ביומיים האחרונים קורה לי כך בהודעה האישית בפייסבוק במשלוח לחבר פייסבוק:
> אני כותב הודעה אישית ושולח.
> אחרי המשלוח אני רואה במספר מקומות קו לבן תחת מספר מילים בהודעה כאילו עשיתי קו להדגשה, אבל לא עשיתי שום קו מיוזמתי.
> יותר מאוחר אם אני נכנס להודעה האישית אשר שלחתי, והקווים כבר לא מופיעים.
> הקו לחיץ ובלחיצה עליו עולה תיבה לבנה לשדרג משהו לא מובן לי.
לצערי שכחתי לצלם את התיבה ובמקרה הצורך אוכל לעשות את זה רק באחד ההודעות האישיות החדשות.
> בינתיים אצרף צילום מסך לקווים שצילמתי, ואבהיר שכאן הם מופיעים במקרה רק תחת המילים "שבת", אבל אני כמעט בטוח שבהודעות אחרות ראיתי את זה גם תחת מילים לא זהות הנה קטע צילום המסך ורואים את מה שכתבתי למטה בהודעה הכחולה תחת המילים "שבת" : http://bit.ly/2vxlQDA

shoosh2607

Member
מנהל
פייסבוק מסמן ימים, שעות ומספרים

בלחיצה הוא נותן אפשרות להכניס ליומן או לספר הטלפונים.
&nbsp

argamon

Member
לא הבנתי בדיוק:

לא הבנתי למה יש קו תחת מילה מסויימת ובמילה אחרת אין קו. לא הבנתי גם מה הכוונה להכניס ליומן ולספר הטלפונים. דוגמה תבהיר לי את זה.
תודה

shoosh2607

Member
מנהל
אנסה להסביר

כל מילה שהיא יום (ראשון, שני וכו') או מספר (324, 867 וכו') או שעות (8:00-9:00 וכו') פייסבוק מסמן.
הרעיון הוא שאם כתבתי לך בוא ניפגש ביום ראשון בשעה 8:00 תוכל ללחוץ על המילה ולהכניס את הפגישה ליומן.
כמובן שלא כל ציון של יום הוא הצעה להיפגש (יכול להיות שכתבתי לך - הייתי בשבת בהופעה) אבל פייסבוק לא מבדיל.
אותו דבר עם מספרים - הוא חושב שאלו מספרי טלפון ונותן לך אופציה להכניסם לספר הטלפונים.

argamon

Member
תודה שוש, עכשיו זה מובן, ואשמח להבהרה:

הבנתי היטב תודה. מה לעשות שהתוכנה במוח שלי מבינה תמיד הכי טוב בדוגמאות.
> אם אפשר אשמח להסבר מה הכוונה ליומן ולספר הטלפונים? איפה יש דבר כזה?

shoosh2607

Member
מנהל
בטלפון נייד

או אם הפייסבוק שלך מקושר ליומן גוגל

argamon

Member
זה כך:

> ראשית אני מתכוון למחשב ביתי רגיל.
> אין לי מושג מה זה פייסבוק מקושר ליומן גוגל
> אגב אני לא בטוח בהבנת נושא התגובה שלך. האם התכוונת בנושא התגובה שמדובר בטלפון נייד לגבי כל העניין עם הקו?

למעלה