מה השידרוג התורן המוזר הבא של פייסבוק ?

argamon

Member
מה השידרוג התורן המוזר הבא של פייסבוק ?

שלום לכם: אני רואה חידוש מעצבן חדש של פייסבוק שכמובן חלילה לא טורח להסביר איך לעבוד איתו. אציין רק שאני חוזר במה שכתבתי במידה ומדובר בתקלה בפייסבוק.
אתן דוגמא בצילום מסך מהדף הציבורי של זהבי עצבני 103FM וזה קורה לי גם במקומות אחרים:
> אני נכנס לדף הנ"ל של זהבי ופותח פוסט חדש.
> אני רואה ליד תמונת הפרופיל שלי חץ קטן.
> אני מנסה לשלוח את הפוסט שכתבתי בו "ניסיון משלוח" בלחיצה על אנטר והוא לא נשלח ואני לא רואה לחצן אחר למשלוח ויש לי רק אפשרות לחיצה על אנטר אבל כאמור הוא לא נשלח.
> אני מנסה בצורה של לחיצה על החץ הקטן שפותח לי תיבה בשמי אבל לחיצה עליו לא מגיבה ועדיין אני לא מצליח לשלוח.
השאלות שלי
== האם אני עושה טעות כלשהי ואז מה הנכון לעשות שהפוסט יישלח?
== האם יתכן שיש תקלת משלוח זמנית בפייסבוק?
== הנה צילום מסך בדף הפתוח של זהבי, בפוסט שפתחתי בכותרת "ניסיון משלוח" בו לחצתי על החץ הקטן והופיעה התיבה עם השם שלי ןבצד השמאלי יש סימון V אבל כאמור אין תגובה ללחיצה , עם או בלי התיבה.
https://bit.ly/2VIIodB  

shoosh2607

Member
מנהל
גם אני לא הצלחתי

אבל אז גיליתי משהו - משנמאל לצ'ק אין יש שלוש נקודות.
לחיצה עליהן נותנת אופציה לשלוח.
אין לי מושג למה אבל זה נראה כמו באג ולא כמו משהו מכוון.

argamon

Member
וואוו, טוב שבדקתי את ההתראה שהגבת לי:

התחלתי לכתוב לך תגובה על התפתחות בה אני מגלה שלחיצה על שלושת הנקודות פותחת את האפשרות לשלוח וזה מצליח להישלח, ואז קפצה לי התראה של תפוז שהגבת לי, ואז ביטלתי את התגובה לפני ששלחתי לך ונכנסתי קודם לראות את התגובה שלך שכמובן הייתה פותרת לי את הבעיה.
אוסיף עוד משהו: גיליתי בינתיים גם שמלבד הלחיצה על הנקודות אם אחרי הכתיבה פותחים את תיבת האייקונים לרגע, אז גם במקרה כזה אפשרות המשלוח מופיעה, גם אם לא מעלים אייקון וסוגרים את התיבה שנפתחה.
תודה שוש.
> כנראה את צודקת וזה באג. אני גם מרגיש תגובה איטית לא שיגרתית בדף וגם עלו לי לפעמים דברים שלא בחרתי בהם.
> לדעתי במחשבת קונספרציה, התחרות של פייסבוק עם אחרים גורמת להם לשדרג כל מיני דברים במהירות ולא מספיק ניסיון וזה גורם לבלגן. כמובן שאולי אני טועה.

argamon

Member
שוש, האם את מצליחה כרגע להתחבר לפייסבוק? ואסביר

עשיתי ניקוי מחשב שבועי של קוקיס,היסטוריה ועוד בעזרת המובנה במחשב וכרגיל אחרי זה הכניסה לפייסבוק מופיעה לי בצורה חד פעמית בצורך להכנס עם סיסמה שפייסבוק שומר אותה ועכשיו בניסיון הכניסה פייסבוק מופיע לי בצורת טקסט כתוב ועוד כל מיני כיתובים עם הבקשה להכנס עם סיסמה אבל אני לא מעז בשלב זה בחשד שאולי זו פעולה האקרית, אם כי כנראה זה במסגרת התקלה.
אם לא יסתדר אז אעלה צילום מסך.

argamon

Member
עדכון:

כנראה התקלה הופיעה בצורות שונות בדפדפנים שונים בהם חלק הצליחו לגלוש.. אצלי זה היה נורא.
> הרגע אני רואה שהכל הסתדר וברשת ב' הודיעו לפני 5 דקות שפייסבוק מודיעה שהתקלה תוקנה.
> אגב מעניין שבשיא התקלה שהיתה לי במחשב הביתי הגדול , הכל היה תקין בסמארטפון גלקסי נוט - 9 שקניתי לאחרונה.. את זה גיליתי לאחר שנזכרתי שכדאי לבדוק את זה בסמארטפון.

למעלה