מה קורה לחשבון חדש שפתחתי בפייסבוק?

argamon

Member
מה קורה לחשבון חדש שפתחתי בפייסבוק?

שלום לכם: אני מקווה שאצליח להסביר את השאלה:
השאלה היא בגלישה בפייסבוק עם הסמארטפון החדש שלי:
אני חדש לגמרי בעולם הסמארטפונים וקניתי סמארטפון משוכלל גלגסי נוט-9.
אני אסביר להלן את השאלה עם שמות בדויים:
> במחשב הביתי אני נקרא ראובן
> בסמארטפון החלטתי להיות מישהו אחר לגמרי ופתחתי חשבון חדש בפייסבוק בשם שמעון
> סתם לסקרנות החלטתי לשלוח חברות מהמחשב בו אני ראובן, לשמעון בסמארטפון, ובסמארטפון אישרתי והיינו חברים למרות שכאמור בשניהם זה אני.
> ביטלתי את החברות הנ"ל אבל מאז אני מקבל המון הודעות ובקשת חברות מהדף של ראובן שלגבי פייסבוק הוא מישהו אחר בחשבון אחר. בדיוק מהאנשים שיש לי חברות איתם ומידע מהדף שלי שהוא ראובן במחשב הגדול.
השאלה שלי מה פתאום פייסבוק מספק לי לחשבון שלי בסמארטפון בו אני שמעון, מידע רב מהפעילות שלי כראובן במחשב הגדול?
>>> שורה תחתונה: למה אני מקבל מידע מחשבון הפייסבוק שלי בשם ראובן, לחשבון שלי בפייסבוק שהוא בשם שמעון?
פייסבוק מזהה חשבונות נפרדים וכתובת המחשב וכתובת הסמארטפון שונים כיוון שכאמור פתחתי בסמארטפון חשבון נוסף עם ספק שונה. (במחשב אני עם פרטנר ובסמארטפון עם הוט מובייל)
בתודה לעזרתכם

shoosh2607

Member
מנהל
חשבון חדש

זה קורה בגלל ששמעון וראובן היו חברים, לכן פייסבוק יודע שיש קשר ושולח אינפורמציה.
עוד דבר - האם בחשבון במחשב (של ראובן) מעודכן מס' טלפון? אם כן, פייסבוק יודע שיש קשר.

argamon

Member
תודה שוש וכך:

1. אני לא זוכר איך להגיע לפרטים שלי בדף המחשב הביתי בו אני "ראובן" כדי לראות האם יש לי מספר טלפון ובכל מקרה בסמארטפון בחשבון שלי כ"שמעון" לפי הזכור לי לא הכנסתי מספר טלפון ובכל מקרה בסמארטפון יש לי מספר טלפון חדש ואפילו אם הכנסתי בדף "ראובן" את מספר הטלפון שלי, זה היה מספר טלפון של בזק. אז איך פייסבוק מזהה קשר
2. העובדה שביטלתי חברות עם "שמעון" שזה אני בחשבון שבסמארטפון לא מוחקת מפייסבוק את הקשר שהיה לי עם "שמעון" בסמארטפון?

shoosh2607

Member
מנהל
תשובות

1. אם זה מס' בזק אז בהחלט אין קשר
2. פייסבוק זוכרת הכל לנצח

argamon

Member
שני דברים:

1. האם כוונתך שלמרות הביטול שלי של החברות עם עצמי בחשבון השני עם "שמעון" בסמארטפון , פייסבוק זוכר שהיינו חברים וממשיך לשלוח לי ים הצעות בקשר לדף "ראובן" למרות ביטול החברות?
2 שכחת להזכיר לי איך אני מגיע לפרטים האישיים שלי בפייסבוק במחשב הביתי כדי לבדוק האם רשמתי מספר טלפון. אשמח אם תזכירי לי .
תודה

argamon

Member
אולי אני לא הסברתי טוב:

1. כתבתי למעלה: " אני לא זוכר איך להגיע לפרטים שלי בדף המחשב הביתי בו אני "ראובן"
2. התכוונתי למחשב הביתי בו אני "ראובן" ולא לסלולרי.
3. בכל מקרה ניסיתי בהגדרות וקיבלתי חלק מהפרטים ובמעבר לדפים הבאים לא מצאתי התייחסות למספר הטלפון שלי

argamon

Member
לשוש

אשמח אם תזכירי לי בבקשה איך להגיע להגדרות למציאת מספר הטלפון כדי לבדוק אם הגדרתי ואיך להגיע לסלולר.
תודה.

shoosh2607

Member
מנהל
אתה נכנס להגדרות

בתוך מסך ההגדרות, ברשימה בצד יש סלולרי

argamon

Member
לשוש מצאתי בזכותך וכך:

> תודה לך ומצאתי בעניין הסלולרי רק אצלי כתוב "טלפון נייד"
> אני עדיין לא זוכר איך אני מגיע למצב בו אוכל לראות האם רשמתי את מספר טלפון בזק שלי בדף "ראובן" שלי במחשב הביתי. אני רואה רק מספר הגדרות שלי ואין לי אפשרות להמשיך לדף נוסף בו אראה עוד פרטי רישום שלי.
> הבהרה. אני מקווה שזה מובן שהתיאור שלי בו אני "ראובן" בחשבון פייסבוק האחד ו"שמעון" בחשבון השני הוא רק לדוגמא להקלת השאלה ולכן רשמתי שמות בדויים בשאלות.
> שוש אשמח להבהרה איפה אני בודק האם נרשמתי בחשבון הראשון ( "ראובן" ) עם מספר טלפון ואשמח להבהרה איפה להגיע לכל פרטי הרישום שלי. אני לא מצליח להיזכר בזה ותיראי שבצילום המסך יש רק מספר פרטים ואין המשך
>> בתקווה שאני לא מפריע בשאלות הנוספות כי מניסיון בהסברים שלך את לא מוותרת בהסברים עד שאני מצליח להבין הכל.
תודה
הנה צילום מסך. יתכן שבכניסה לצילום צריך לגלול ימינה כדי לראות הכל:
>מחקתי פרטים שלא רציתי להביא אותם כאן בגלוי
https://bit.ly/2UZx4tp ;

shoosh2607

Member
מנהל
כמה דברים

1. אתה צריך לזכור שהפייסבוק שלי באנגלית ואין לי מושג איך תרגמו...
2. אני לא חושבת שזה אפשרי להכניס מספר בזק כי צריך לקבל סמס לאימות (מה שאפשרי רק בסלולרי).
3. תיכנס לפרופיל שלך ואז לאודות ותראה מה מופיע שם.
אם הכנסת מספר טלפון זה אמור להופיע מתחת או ליד תאריך הלידה.
&nbsp

argamon

Member
שום כלום על תאריך הלידה :

שום כלום אני לא מוצא על תאריך הלידה ולא מתחת ולא במקומות אחרים.
> ניסיתי את כל האפשרויות בצד ימין בתקווה שלא פספסתי כלום.
> בדקתי גם בכניסה ל"פרטים עליך" . שום כלום אני לא מוצא על תאריך הלידה.
> אני לא מבין לאיפה נעלם הדף של עדכון פרופיל כללי.
> כל הכבוד לפייסבוק שמצליחים באופן אומנותי לעשות הכל מסובך ולא ידידותי.
> הנה צילום נוסף: https://bit.ly/2FClA8B  ;

argamon

Member
שוש, עדכון: שוב מצאתי בזכותך:

אני מעדכן שעברתי על כל ההסברים שלך שוב ובריכוז והגעתי לכל דבר וגם לפרטי גיל וכ"ו. לא מצאתי כלום על מספר טלפון של בזק וכנראה לא הוספתי כלל מספר טלפון כלשהו ואולי את צודקת שהוספת מספר בזק זה תהליך מיוחד..
> רק שאלה קטנה? האם יתכן שהצלחתי להרשם בלי להוסיף כלל מספר טלפון?
תודה לך על כל ההסברים למעלה.

shoosh2607

Member
מנהל
אני לא חושבת שזה תהליך מיוחד

אני לא חושבת שאפשר להוסיף מס' טלפון נייח.
כן, בהחלט אפשרי - אני לא הוספתי מעולם.

למעלה