שוב ניסים ונפלאות בפייסבוק:

argamon

Member
שוב ניסים ונפלאות בפייסבוק:

אני כותב את הדברים הבאים בשימוש בדפדפן פיירפוקס:
> נכנסתי לדף אישי של חברת פייסבוק ואיחלתי לה בפוסט שלה מזל טוב ליום הולדתה,
> לאחר כ- 10 דקות נכנסתי לבדוק את הודעת המזל טוב אשר שלחתי לה ולא מצאתי את ההודעה שלי. זה דף אישי ואני לא רואה בו לחצן "פוסטים של מבקרים" שמופיע בדפים גדולים כמו לדוגמא דף "רדיו ללא הפסקה"
> נכנסתי ליומן שלי וראיתי שהודעת המזל טוב קיימת.
לאחר מספר דקות קיבלתי איתות אדום שלה, ובכניסה דרך האיתות קראתי תגובת תודה שלה למזל טוב שלי. זה אומר שהיא דווקא ראתה את הודעת המזל טוב שלי.
> יצאתי לגמרי מהפייסבוק ונכנסתי מחדש לדף שלה ועדיין אני לא רואה את ההודעה שלי.
>> אגב, אני לא יודע אם זה קשור: הודעת פייסבוק המתינה לי מלפני כשעתיים והזמינה אותי לאחל לה מזל טוב. במקרה זה אני מעדיף להכנס ידנית לדף שלה ולא בקישור האיתות של פייסבוק, אבל כך:
אין בדף שלה הודעת מזל טוב אחת אפילו, וזה לא הגיוני. מדובר בדודתי עם אחיות והורים וכן ים של חברים,
ואין בדף אפילו ברכה אחת. אגב היא לא דתיה וגולשת בשבת.
>>> האם יתכן שאני לא בודק במיקום נכון.
>>> אגב, בהחלט יתכן שיקרה לי משהו דומה שקרה בעבר וזה שההודעה שלי הופיעה הרבה יותר מאוחר.
== אשמח לעזרה בעניין.
תודה

shoosh2607

Member
מנהל
עשית נכון וזה אמור להיות שם

אם תוכל לשלוח לי לינק לדף שלה אוכל לבדוק

shoosh2607

Member
מנהל
צודק - אני אכן לא רואה

מציעה לך באמת לשאול את בעלת הדף

argamon

Member
אני אשאל אותה ואוסיף לך משהו:

> או קיי אני אשאל אותה, רק רציתי להוסיף משהו שאולי אומר לך משהו שלי זה אומר שהיא הגדירה משהו, אולי בפרטיות שלה. אז כך גיליתי לא מזמן:
** אני נכנס לדף של אורטל דרך קישור האיתות של פייסבוק בו כתוב "יום הולדת לאורטל" > אני מקבל דף פייסבוק עם רשימת ימי הולדת קרובים של מספר חברי פייסבוק, כאשר למעלה ביותר של אורטל ויש בו לחצן בשם "הצג חברויות" > אני לוחץ על זה ומופיע דף בו בצד שמאל מופיעה בשעה טובה הברכה שלי והתודה של אורטל, אבל,,,,, שום סימן לברכות של אחרים שאין מצב בעולם, כי על בטוח היא קיבלה ים של ברכות.
> לדעתי זה משהו בהגדרת הפרטיות של אורטל. היא בחורה שלמדה בילדותה בכיתת מחוננות, ומבינה ביותר בפייסבוק.
או קיי שוש תודה לך על שבדקת. החשוב לי הוא שהיא ראתה את הברכה ורק הייתי סקרן למצב המוזר.
*** אם תהיה לי תשובה מדוייקת, אעדכן אותך וזה לטובת גולשים שאולי ישאלו אותך שאלות דומות.

אינני יודעת למה

אכל יש אנשים שהברכות מגיעות להם בהודעה פרטית ולא על הדף שלהם. כך קרה עם בתי שגם אני התפעלתי לא לראות ברכות על הדף שלה עד שהבנתי שזאת הייתה הסיבה.

argamon

Member
תודה לך . אני אשאל את בעלת הדף

אמתין לתשובה של שוש ואז אברר אצל בעלת הדף, איך זה עולה אצלה.

למעלה