נחשו מי חזר?! הולם לי כחול?
L Little Ray New member 26/3/12 #4 צריך עכשיו לגבש תוכנית על תחיית הפורום.. מה עם גאלקסי? דיברתן איתן?
R RockinKeren New member 27/3/12 #9 תקשיבי אני בעד שמישהי תיכנס לפייסבוק של הפורום ותיצור איתן קשר. והייתי עושה את זה אני אם היה לי זמן כרגע לנסח מכתב קורע לב או הכשרון. אבל אין לי.XD אז אם את יכולה לעשות את זה זה יהיה נורא נורא נחמד! ♥
תקשיבי אני בעד שמישהי תיכנס לפייסבוק של הפורום ותיצור איתן קשר. והייתי עושה את זה אני אם היה לי זמן כרגע לנסח מכתב קורע לב או הכשרון. אבל אין לי.XD אז אם את יכולה לעשות את זה זה יהיה נורא נורא נחמד! ♥
A Adimenzer1 New member 27/3/12 #7 ברור שהולם אותך כחול! אני ממש שמחה שהפורום חזר קרן - דיברת עם הגלאקסי? מה עם נועה - היא יודעת שחזר?
N noa2ibiza New member 28/3/12 #12 אל תדאגי נועה יודעת שחזר ^^ ואני דירתי עם אירה והיא אמרה שאין לה בעיה.. בכיף. והיא דיברה עם סופי אבל אין לי מושג מה סופי ארה אבל אני חושבת שהיא גם בעד.. אבל בכללי הן רוצות
אל תדאגי נועה יודעת שחזר ^^ ואני דירתי עם אירה והיא אמרה שאין לה בעיה.. בכיף. והיא דיברה עם סופי אבל אין לי מושג מה סופי ארה אבל אני חושבת שהיא גם בעד.. אבל בכללי הן רוצות