סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

DAN1EL

New member
מסכמ"ש:

משהו טוב שקרה השבוע: סתם, היה נחמד באופן כללי.
משהו רע שקרה השבוע: שום דבר שצריך לייחס לו חשיבות.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אין איזה אירוע ספציפי. מצפה שיהיה מגניב באופן כללי.
התחדשות השבוע: אין.
סרט השבוע: אין. סתם, נראה לכם? ספיישל היצ'קוק ב"הוט" נמשך, ואני והממיר המקליט שלי חגגנו שעות נוספות. ראיתי את:
"חבלן" - סרט מגניב ביותר של היצ'קוק. לגמרי אנדרייטד.
"פרנזי" - מהסרטים המאוחרים של המאסטר. מעולה. סצינות הרצח שם מצמררות בעיניי יותר מב"פסיכו" (וזה קשה).
"מי רצח את הארי?" - קומדיה שחורה ומאוד לא אופיינית להיצ'קוק. מהנה מאוד, משונה מאוד (הומור בריטי), ואם אני צריך למצוא דבר אחד שם שלא כל כך עובד - זה הקצב. משהו שם קצת תקוע ולא זורם. אבל זה סרט מהנה בכל זאת. ושירלי מקליין פשוט מדהימה שם

"המסך הקרוע" - עוד סרט אנדרייטד של היצ'קוק. סצינת האוטובוס, סצינת הרצח, סצינת הבלט =

"טופז" - אוקיי, כאן אני מסכים עם המבקרים פחות או יותר, זה בהחלט הסרט הפחות טוב של היצ'קוק, אבל גם בו יש כמה רגעים קולנועיים מדהימים. כי בכל זאת. גאון.
"זרים ברכבת" - נהדר אפילו יותר בצפייה שנייה. גאונות קולנועית מתפרצת על הצופה מכל עבר וגורמת לי להתמוגג מרוב אושר והערצה. ברונו ("האיש הרע") הוא אולי הדמות כי מגניבה של היצ'קוק אי פעם.
"פשעים בקנזס סיטי" (Kansas City Confidential) - של פיל קרלסון. אחד הסרטים האהובים על טרנטינו, ולגמרי אפשר להבין למה.
"קיד גלהאד" - משם זה המשיך למיני-מרתון פיל קרלסון. כאן מדובר במיוזיקל שלו עם אלביס - נהדר, מבדר, והפס-קול כמובן מעולה, כי זה אלביס.
"האוצר האבוד" - סרט הרפתקאות מיוחד ומוצלח ואנדרייטד של הנרי האתוויי עם ג'ון וויין המלך וסופיה לורן ההורסת.
סדרת השבוע:

ספר השבוע: המשכתי עם "בורחסטיין" של סרחיו ביסיו, ובמקביל קורא ספרים של טריפו (את "הסרטים בחיי" ואת "היצ'קוק/טריפו" שכבר קראתי כמה וכמה פעמים והוא סוג של התנ"ך שלי)
שיר השבוע: שמעתי הרבה את:
Azealia Banks - Chasing Time
Misun - Baby
tUnE-yArDs - Real Thing
M. Ward - Clean Slate
אלבום השבוע: Misun - Superstitions

מאכל השבוע: שוב - סופגניות
ועוד הרבה אוכל טעים, האמת.
ציטוט השבוע: קראתי הרבה דברים יפים, קשה לבחור אחד מהם. אגיד באופן כללי שטריפו אהוב עלי הרבה יותר כמבקר קולנוע מאשר כבמאי קולנוע. הבן אדם כתב על קולנוע מתוך הבנה אמיתית ואהבה טהורה.
תמונת השבוע: הפוסטר של Kansas City Confidential - חולה על פוסטרים של סרטים ישנים
- וראיתי שיש אותו גם בשחור-לבן, וזה הרבה יותר יפה.
תכניות לסופ"ש: שום דבר מיוחד. אני במצב רוח של להישאר בבית ולראות סרטים. וגם יש לי שיעורי בית להכין

אחר (או: מסר חשוב לאומה): חורף
(או לפחות חורף ישראלי מעפן, אבל נסתפק גם בזה כרגע - לפחות לא חם!)

ערן1987

New member
"אני והממיר המקליט שלי חגגנו שעות נוספות"

מודה שאני לא מכיר את הסרטים שהזכרת ):
&nbsp
סופגניות

Music Man XD

New member
יאללה.

משהו טוב שקרה השבוע:
לא השבוע הכי טוב שלי, למען האמת. כאילו, היו בו דברים טובים, אבל ההרגשה הכללית די "נאחס". בכל זאת, מנסה למצוא את הטוב!: קניתי לעצמי כמה דברים, קיבלתי מתנת יום הולדת נוספת, וניהלתי שיחה רצינית וחיובית עם ידידה טובה שאני מאוד אוהב. אה, וגם - השתכרתי קצת אתמול ובאמת שזה היה השיא של השבוע
לפעמים זה מה שצריך בחיים.
משהו רע שקרה השבוע:
כל מיני דברים שקרו באותו הזמן ויצרו מועקה. אין לי חשק לפרט, ויש דברים שהם די אישיים, אבל אני בתקופה קצת מורכבת כרגע. אני גם מרגיש uninspired כזה, צריך משהו שיטלטל אותי.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
מצפה להרגיש טוב, שיהיה טוב!
התחדשות השבוע:
סוג מכנסיים ועוד כמה דברים בסגנון הזה (תמיד אהבתי בגדים, אבל כשאני לובש ירוק שבועיים ברצף, כל הזדמנות ללכת על אזרחי או, רחמנא לצילן, לרכוש בגדים אזרחיים - היא תענוג
), הדיסק של TheAngelcy, ונראה לי שזהו.
סרט השבוע:
לא ראיתי. אולי הערב אתפוס משהו בטלוויזיה

סדרת השבוע:
אימפריית הפשע שנגמרה לתמיד! לאאאאאא.
ספר השבוע:
לא קורא לאחרונה, אין לי פנאי לזה. אבל רוצה לחזור לזה כי זה עושה לי טוב ונותן לי השראה בחיים!
שיר השבוע:
Jessie Ware - Keep On Lying מדהים. מזכיר לי את וויטני יוסטון ב"מוד" שלו.
Beyonce - 7/11 בהתחלה לא ידעתי מה לחשוב, אבל אני מכור.
Kendrick Lamar - Bitch, Don't Kill My Vibe מלך
.
אלבום השבוע:
Jessie Ware - Tough Love
The Angelcy - Exit Inside - יפהפה!
מאכל השבוע:
פתיבר עם שוקולד. או. מי. גאד. אה, וכמובן - עידית!

NOT
ציטוט השבוע:
FRESHER THAN YEWWWWWWWWWWW
תמונת השבוע:
אנחנו צריכים להתחתן. די.
תכניות לסופ"ש:
היה קצת משמים, אבל נחתי וזה היה נחמד. יאללה, עוד שבוע(יים)!
תהיו חברים טובים.

ערן1987

New member
העיקר שתצא מהשבוע הנאחס הזה בתחושה טובה :)

תתחדש על הכל! אני שמח שאתה קונה מוסיקה ישראלית כי לא זכור לי שאתה ממש מאזין למוסיקה ישראלית חח

ערן1987

New member
סופ"ש עמוס!

אני מגיב באיחור כי לא הייתי כמעט מול המחשב ביומיים האחרונים, אבל עדיף מאוחר מלעולם לא

משהו טוב שקרה השבוע: סתם שבוע עמוס בצורה טובה :)

משהו רע שקרה השבוע: למה מורחים אותי כל כך בעבודה??? אוף, מעצבנים!! שונא שעושים דברים כאלה.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא זכור לי שהיה משהו מיוחד, אז.. נאדה

התחדשות השבוע: קיבלתי מ-eBay את If You Wait, האלבום של לונדון גראמר שהזמנתי, וזה כיף! אבל זהו עם איביי בתקופה הקרובה, הוצאתי שם יותר מדי כסף בחודשיים האחרונים

סרט השבוע: ראיתי את "משחקי הרעב" החדש שהוא טוב ואחלה אבל פחות טוב מהאחרים באופן משמעותי. אולי זה החוסר היחסי באקשן ובדרמה שהיא לא סוחפת מספיק, אבל בסה"כ לא רע.

סדרת השבוע: נאדה

ספר השבוע: נאדה, שוב

שיר השבוע: Bang Bang של חבורת הפאקצות ההיא
נתקע לחברה שלי בראש וזה התגלגל אליי.. זה נוראי כל כך

אלבום השבוע: Making Mirrors של גוטייה. מעולה!

מאכל השבוע: אוכל של אמא

ציטוט השבוע: כל השטויות שהאחיין החמוד שלי ממלמל.. אין דברים כאלה!

תמונת השבוע: אני בעבודה אז סורי, זה לא יקרה.. שוב ):

תכניות לסופ"ש: בשישי בבוקר עבדתי, בשישי בערב הלכתי ל"משחקי הרעב" עם חברים, בשבת בצהריים הלכתי לארוחה אצל אמא של החברה, אח"כ להורים שלי (ואחיין שלי היה שם! לא ראיתי אותו חודש אחרי שהוא טס עם גיסתי לארגנטינה.. איך הוא גדל!), ואח"כ לחברים של חברה שלי - ואז חזרנו הביתה היישר למיטה חח.. עמוס אבל כיפי!

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני לא אוהב שמורחים אותי. מה אפשר לעשות?

RTur

New member
חזרתי.. בערך

אני יודע שאני די נעלם וחוזר הרבה בזמן האחרון. עומס מטורף. גם לימודים, גם עבודה וגם מלא פרוייקטים שאני מעורב בהם פתאום התחילו כזה להיערם ולהתנגש אחד עם השני ואני בקושי מוצא זמן לאכול.. שלא לדבר על לישון

&nbsp
משהו טוב שקרה השבוע: היה לי יום הולדת, ביומולדת עצמו הייתי במעין הופעה/סדנה חינמית עם שלמה גרוניך והיה אדיר וכיף לפגוש בן אדם כזה. הייתה לי הופעה בבר גיורא אתמול עם חומרים שלי והיה ממש אחלה.
משהו רע שקרה השבוע: הצטננתי ולא הרגשתי טוב ואתמול בהופעה היה די נאחס. סבא של השותף שלי שאיתו אני מופיע נפטר באותו יום, הוא החליט להופיע בסוף אבל כמובן שהיה קשה. הופעת חמוץ-מתוק שכזו. הפדאל בקלידים החליטו שהם מפסיקים לעבוד בהופעה עצמה (בבלאנס הכל עבד יופי) + הייתי חולה כמו שציינתי. ועם זאת, עדיין הייתה הופעה טובה סך הכל ונהנינו
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני ממש מקווה שההצטננות תעבור לי מהר כי יש לי 3 הופעות השבוע ואני לא יכול לבטל את זה. I need the money!

התחדשות השבוע: פחח.. ממש יש לי זמן לעשות קניות
סרט השבוע: פחח.. ממש יש לי זמן לסרטים
סדרת השבוע: פחח.. ממש יש לי זמן לסדרות
ספר השבוע: פחח.. ממש יש לי זמן לספרים
שיר השבוע: Jessie J - Ain't Been Done, Burnin' Up, Bang Bang, Seal Me With A Kiss, Strip
אלבום השבוע: Jessie J - Sweet Talker
מאכל השבוע: אממ.. לא זוכר חח
ציטוט השבוע: זה לא יגיד לכם יותר מדי אבל באנסמבל שאני שר בו ברימון התחלנו לשנות מילים באחד השירים שאנחנו מבצעים למילים שנשמעות די דומה וזה פשוט נגרר לחזרת התקפי צחוק ולא יכולנו להמשיך לשיר. למשל במקום "את לא איתי, אני כאן לבד" הפכנו את זה ל"את לא איתי, עמיקם לבד" (עמיקם זה שמו של מנהל רימון לשעבר חח). או "העצב תמידי, העצב חתום" ל- "העצב תמידי, העצב חתול"

תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:

למעלה