אני שונאת לחפש עבודה

אני שונאת לחפש עבודה

טוב, אז אני רואה כל מיני מודעות מרשימות מטעם משרדי כח אדם, וזוהי רוח המודעות שהם מפרסמים:
יש לנו להציע לכם עבודה בבתי השקעות, בחברות ביטוח, בבנקים, עבודות מזכירות ופקידות. ביטוח מנהלים ועוד כל מיני תנאים ממש טובים- עד הפנסיה:) (הסמיילי במקור).

אני אומרת לעצמי- טוב, שיהיה. למרות זה נשמע יותר מדי טוב. הם מנסים למשוך אנשים לשלוח קו"ח אבל אני לא מאמינה שבאמת ההיצע והתנאים כ"כ טובים. אבל אני אומרת, טוב אני אשלח קו"ח- מה כבר יש לי להפסיד?

ואז מגיעים הטלפונים המיוחלים (?).

ומה....מה יש להם להציע לי???

עבודה בשירות לקוחות....*בורחת כל עוד נפשי בי*

זהו. רק עבודה בשירות לקוחות. שום דבר אחר.

זה אומר משמרות וזה אומר שכר מאוד נמוך וזה אומר לשבת 8 שעות מול הטל' ולהתמודד עם הקהל הישראלי (המאוד אדיב ונחמד, יש לציין
) שחושב שמגיע לו הכל ושהוא תמיד תמיד צודק! (תעבירי לי את המנהל!!!!! מי האחראי אצלכם????).

לא שעבדתי/שאני מתכוונת לעבוד אי פעם בשרות לקוחות, אבל לא צריך לעבוד שם בשביל לדעת עד כמה זה גהנום. והרי לא סתם תמיד יש בזה עבודה- אנשים לא מחזיקים שם מעמד יותר מדי זמן.

אני שונאת לחפש עבודה, כבר אמרתי?

arieshor

New member
פרח מפלסטיק

היי פרח מפלסטיק

את שונאת לחפש עבודה בסדר .

כשתמצאי עבודה היה לך כסף תוכלי לקנות מתי שאת רוצה מה שאת רוצה .

פרח מפלסטיק שהיה לך בהצלחה .

אני מאמין את תמצאי עבודה שאת רוצה . לפעמים זה לוחק זמן את יודעת .

משתדלת לא להיות יותר מדי בררנית- שולחת קו"ח

לכל משרה שאני חושבת שיש סיכוי שיחזרו אליי (בתחום המשרדי).

חשבתי לעבוד בבנק (טלרית, זה בסגנון של העבודה הקודמת שלי) אבל כשאני שולחת קו"ח למשרות בבנק אומרים לי שיש להם להציע רק בנקאות טלפונית. לא שטלרית זו מציאה, שמעתי שהשכר מאוד נמוך.

אבל אם היו שואלים אותי במה באמת הייתי רוצה לעסוק, לא כברירת מחדל- הייתי אומרת במשהו שקשור לאופנה או בחברת אינטרנט.

yael1985

New member
אין לך מושג עד כמה שאני מבינה

אותך.

אומנם אני עובדת בסוג של שירות לקוחות אבל לעובדי הוראה (מורים , גננות) ואנחנו מוקד קטן ורק סטודנטים עובדים בו כי זה משרת סטודנט.

שנה שעברה הייתה החלטה לקצץ לנו את השעות ואז עזבתי , ורק עכשיו השנה בחודש ינואר חזרתי.

עד אז עבדתי בעבודות מעפנות , בסוף התפשרתי על שירות לקוחות של חברה שנותנת שירותי אינסטלציה. וזה היה פשוט זוועה!! אומנם 8 שעות ושכר סבבה. אבל אין ספור טלפונים , איזה 15-18 נציגים בכל משמרת וכל שיחה זה איזה 20 דקות וממהרים בך לדבר יותר מהר. ההפסקה היא לפי תורות , אפשר ללכת לשירותים רק לפי הצבעה (מה אני בבית-ספר??!!) , אי אפשר ללמוד תוך כדי. הזוי..

לגבי עניין ה"אי אפשר ללמוד תוך כדי"- בעבודה אמורים בעיקר לעבוד, לא?

מזכיר לי משהו: אחותי עובדת בחנות בקניון והשבוע היא נאלצה לעבוד משמרת ערב ביום שיש "האח הגדול". אז היא צפתה (ניסתה לצפות, לפחות) בתוכנית דרך הפלא'. הייתה איזו לקוחה שרצתה שירות אבל היא ראתה שאחותי צופה בתוכנית אז היא אמרה "טוב, אני לא אפריע לך" והלכה..

yael1985

New member
כן אמורים לעבוד

אבל יש מקומות משרות סטודנטים שנותנים גם ללמוד תוך כדי עבודה וזה עוזר.

חחחח זה באמת לא רציני לצפות באח הגדול.

אוקיי, אז אם כך זה אכן לגיטימי

כן...באמת קצת מצחיק..מצאה לה זמן לראות האח הגדול...
..אבל אין מה לעשות, זה הרבה יותר מושך ומעניין מאשר לעבוד
. מה גם שאין לה בוס על הראש אז היא מרשה לעצמה "להתפרע".

yael1985

New member
טיפה יותר טוב

בעבודה היה סבבה.
וכשהגעתי לרכב לנסוע לכיוון של המכללה פתאום פרצתי בבכי.

אתמול נפגשתי איתו , הייתי צריכה להביא לו משהו מהדואר שהזמנתי , דיברנו איזה שעה וחצי על כוס קפה , דיברנו בכנות וברוגע , עלו לי דמעות בכל פעם שהזכרתי לו משהו שהוא היה אומר.
עשיתי לו קצת מניפולציה של להיזכר באירועים כיפים ושל ההתחלה.
הגעתי למסקנה שהוא במשבר קטן ונלחץ ומפחד.

אוהבת תה!!

התגעגעתי אלייך
. זה זמן מה שיש יצא לנו להתכתב "בזמן אמת". איך החיים? אני מקווה שאלייך מחייכים
..

יפה, טוב לשמוע :)

משהו מעניין?
..הייתי ביום ראשון בראיון עבודה בסוכנות ביטוח. כנראה שלא אני זו שהתקבלתי (ראיתי ערמה של קורות חיים ליד זו שראיינה אותי
). אבל בכל מקרה העבודה הזו לא כ"כ נראית לי
.

והיום הלכתי לכח אדם ושלחו אותי לאיזו עבודה. האמת..גם מהעבודה הזו אני לא מי יודע מה מתלהבת וזה גם זמני כנראה (סתם עבודה משרדית- לצלם/לשלוח פקסים/עבודות פקידותיות). שאלתי אותה לכמה חודשים בדיוק הם צריכים והיא לא נתנה לי תשובה מדויקת משום מה. אבל הציעו לי לבוא ביום ראשון להתחיל. אני אלך, נראה מה יהיה.

יופי, כדאי לנסות ולתת צ'אנס

אני מבינה את הקושי עם מקומות העבודה שמוצעים... בהמון מקרים אני הייתי מוצאת בדר"כ דרך לשכת התעסוקה. לחברות כח אדם לרוב יש נטייה לשלוח לעבודות בסגנון של שירות לקוחות טלמרקטינג ודומיהם,
אבל אולי יש גם הבדל בינינו בגלל אזור המגורים

למעלה