להמתין שוב למוצר שהוזמן ושולם...

להמתין שוב למוצר שהוזמן ושולם...

בשעה טובה רכשנו:
מקרר
מיטה
ארון
ריהוט לסלון
דלת משוריינת
מקלחון
מטבח
אנו ממתינים לשרות הטלפונים
האינטרנט
הכבלים... ומה שלא יהיה.

יושבים בבית והם מגיעים אחרי שאחרו שוב ושוב ודחו אותנו מספר פעמים. הם עושים בחופזה את ההרכבה, או התיקון או השרות.

עוזבים בית עמוס אבק, שיירי אריזות, ונעלמים מעבר לאופק...
מיד אחרי לכתם אנו מגלים שפה עקום. פה חסר בורג או ניט, פה לא נתנו ידית, מתחת לרגליות אין פלסטיקים. האטימות של השיריונית לא הושלמו.

התסכול רק מתחיל....

פגשתם.
התמודדתם?
הייתם במקום הזה?

הכיצד?

סימה53

New member
בשבוע שעבר התקנו מזגנים

המתקין קדח חור לא לא סתם חור אלא עם קונגו פשוט חצב
השאיר חוררררררררררר ואמר אני לא עושה תיקונים
ומה אם מישהי אין לה חומר תיקונים בבית?או בעל בבית?תישאר עם חור מבחוץ שיכולים להיכנס כל מיני בעלי חיים שובבים?(עכברים ושות')
לעומת זאת
כשקניתי ארונות המתקין לא הלך עד שלא הכל פיקס אפילו חזר בחזרה לראשון לציון להביא חלק שהיה חסר וחזר אליי שוב
אז יש ויש
מי שיש לו שירות טוב הוא משאיר אחריו סדר,ארגון ושם טוב.

אוי וייי.......

בעלי תמיד עובד יחד עם אנשי מקצוע. בטח הם מקללים אותו כשהוא מפעיל את שואב האבק ומצמיד אותו אליהם כשהם קודחים....

תבל 53

New member
בעלי מקצוע

מוכר ומוכר צריך לרוץ אחרי בעלי המקצוע וצריך הרבה סבלנות אליהם, אני שצריכה לקבל מוצר מסויים מבקשת שיודיעו לי בנייד שעה לפני שמגיעים ואז מחכה בבית. ב בהצלחה

גן חיות

New member
התמזל מזלי

האמת שהקיץ התחדשנו בהרבה :
מזגן
טלויזיה
ארון
כסאות
נברשות חדשות בכל הבית
שקעים חדשים
ברזים חדשים בכל הבית
תיקון והחלפת סיפונים במטבח ובחדר אמבטיה
התקנת אביזרים חדשים בחדר אמבטיה
תיקון מכונת כביסה

כמעט כולם הגיעו בזמן (חוץ מהכסאות).
כולם דאגו שהכל פיקס לפני שעזבו וניקו אחרי עצמם
בכל זאת נשאר המון אבק כל פעם שהיה צורך בקידוחים .

אני מבינה שאצלך היה פחות נחמד. אבל העיקר שתתחדשו ושתיהנו מכל הדברים החדשים בבית.

יעל קם

New member
נותני שירות לא יודעים לתת שירות.

היום זה המצב , והעצוב הוא שדיי התרגלנו לזה.
השבוע הלכתי לתקן את הפלאפון שלי, ופשוט הזדעזעתי מהאופן בו התייחסו אליי. נתנו לי להמתין שעות, קראו למנהל- כי לא ידעו בדיוק מה הנוהל. כאב ראש אחד גדול...
אני יכולה להגיד שאני באמת פעם ב.. נתקלת באנשי שירות מקצועיים. לא מזמן הזמנתי טכנאי של ברימאג שהגיע כדי לתקן לי את המזגן ולהגנתו יש לומר שהוא עשה עבודה טובה. פייר, הופתעתי. הגיע בזמן, הסביר לי מה שצריך, ואפילו השאיר את האזור נקי...
מדי פעם יש עוד כאלו שנותרו נורמלים- אבל עד שאנחנו מוצאים אותם לוקח נצח :)

שבת שלום!

למעלה