שביזות יום א' הגיעה אצלי בענק, הרשו לי לשתף:

בשישי בבוקר מישהי מהמשרד שלחה לי מסרים בוואטס אפ בזמן שישנתי (לגיטימי לישון עד מאוחר בשישי בבוקר!). כשקמתי ראיתי את המסרים שהגיעו בכמות עם תוספת של "תעני לי!!!!" ועניתי במיידי. היום בבוקר חטפתי למה לא עניתי מייד ולמה לקח לי כל כך הרבה זמן. הסברתי שישנתי ולא ראיתי את ההודעות וזכיתי בתגובה להתעקשות שכן ראיתי אותן כי "יש סימון של נקראו" (עכשיו בטח שיש סימון
). כששאלתי למה היא לא התקשרה אם זה היה כל כך דחוף התגובה הייתה שהיא לא רצתה להפריע ולהעיר אותי למקרה שאני ישנה, מה שאומר שהיא לקחה בחשבון את התרחיש הזה אבל עדיין לא נראה לה הגיוני שבזמן שאני ישנה אני לא יכולה לענות להודעות שלה...

עדיין לא הבנתי מה היה כל כך דחוף במה שהיא שאלה, אבל אפילו לא ניסיתי להבין.

ebi83

New member
לאור הסיפורים שלך

יש תחושה שאת עובדת בדפ"רלנד

נראה אם זה יצחיק אותך גם

מקודם הבוסית ביקשה ממני משהו, היא הסבירה לי מה היא רוצה שאני אעשה וזה משהו שדרש בירור מול מישהו שנמצא מחוץ למשרד - מה שעושים בSMS. בזמן שהיא מדברת אלי פונה אלי אותה אחת מאתמול עם בקשה שבהחלט סבלה דיחוי של דקה וחצי, וכשניסיתי לבקש ממנה שתחכה רגע כי הבוסית מדברת אלי היא המשיכה תוך כדי שאומרת "אז תעזבי את זה!". מאוד קשה להקשיב לדברים חשובים שאומרים לי בזמן שמישהו מפריע לי ולהגיד לי "תעזבי את זה!" זה לא הפיתרון.

אחרי שהבוסית סיימה הערתי לבחורה השנייה והיא חזרה על ה"אז תעזבי את זה!" וכמו למפגרת הסברתי לה שאני לא יכולה "לעזוב" הקשבה לבקשה של הבוסית והיא טענה שלא הבינה שהבוסית מדברת אלי וחשבה שאני שולחת SMS פרטי (אולי אם היית מקשיבה לי במקום להתעקש ולהגיד לי "תעזבי את זה" היית מבינה שאני לא מנסה לנפנף אותך).

היא בחורה נחמדה בגדול, אבל יש קטעים איתה וכבר קרה יותר מפעם אחת שהיא התעקשה לדבר אלי בזמן שהייתי באמצע שיחת טלפון וניסיונות להסביר לה שאני לא יכולה להקשיב לה בזמן שאני מנהלת שיחה אחרת לא עזרו.

ועוד קטע

שמגיע דווקא מצד אנשים חיצוניים - תסבירו לי מה הקטע שאחרי שמתקשרים למישהו במשרד ונתקלים בשלוחה תפוסה, להתקשר למישהו אחר במשרד ולבקש לדבר עם אותו אדם?! אם השלוחה שלו תפוסה זה אומר שהוא מדבר וגם אני או כל עובד אחר לא נוכל להעביר אליו שיחה!

gilad269

New member
נראה

שיש כאן חוסר סבלנות שגובל בקשב וריכוז.
ייתכן וזה ענין של אופי ץתנהגותי אצל אותה אחת.
גם יש כאן חוסר התחשבות.
עושה בלאגאן ובסוף לא מבינה על מה הרעש.
לגבי אלה שמתקשרים,זה מוכר לי.סוג של חוצפה וחוסר התחשבות.
פשוט צריך להסביר להם,אם אני לא עונה או תפס,סימן שאני עסוקה.
אין טעם לנסות להשיג אותי דרך מישהו אחר.
זה יוצר אווירה לא נעימה

למעלה