אז זהו !!! מה נעשה עכשיו

אז זהו !!! מה נעשה עכשיו


מכיוון שאין לי מעבדה בבית נותר לי להאמין למה
שהחוקרים מספרים.

והבוקר כתבה גדולה בעיתון ידיעות אחרונות שממתיקיםם מלאכותיים
משמינים כמו סוכר וגם גורמיל לסכרת.

מה אתם אומרים? מה יהייה?

אולי זו הסיבה שלא מחלימים מסכרת, ממשיכים לקחת תרופות ומעשירים
את מפעלי התרופות ומפעלי הממתיקים.

קדימה המומחים תתנו עצה.
 

DDN

New member
יש לי דבר אחד לומר על חוקרים ומחקרים

מחקרים מראים שהסיבה מספר 1 לתמותה בקרב עכברי מעבדה הם מחקרים
&nbsp
 

DDN

New member
וברצינות

כשהגעתי לפורום הזה, לא ממש ידעתי מה זה סוכרת. גם הדיאטנית ששלחו אותי כשהייתי גבולי, לא ממש הסבירה לי (או שלא רציתי להבין)
&nbsp
בסופו של דבר, כחולה סוכרת (סוג 2) הבנתי שאין דבר כזה "סוכר" ואין דבר כזה "ממתיקים מלאכותיים"
הכל שכלול של פחמימות/שומנים. אם במוצר ללא סוכר (אבל עם כל התולים למיניהם) יש יותר פחמימות מבמוצר עם סוכר - זה לא טוב לנו.
פחמימות מתפרקות לגלוקוז שהוא ה"סוכר בדם". רוב העוגיות ללא סוכר וכו', זה בולשיט - יש בהן אותה כמות או יותר של פחמימות, ובכך למעשה הן מזיקות יותר ממועילות.
&nbsp
עדיף כבר לאכול משהו עם סוכר רגיל, אבל כמות של שומן, ואז הספיגה של הסוכר בדם תהיה איטית יותר (גלידת שמנת, מוס שוקולד) על פני עוגיה ללא סוכר שבה יש המון פחמימות, אבל מעט מהדברים האחרים - ואז ספיגת הסוכר בדם תהיה מהירה.
&nbsp
כמובן, זה אישי לכל אחד.
 

אבו זקן

New member
ממתיקים מלאכותיים

הממתיקים עליהם הם מדברים שם (לא כהליים מסוג המלטיטול ודומיו) אינם מכילים פחמימות בכלל, וזאת היתה הסיבה שבעבר הניחו שאין להם השפעה על רמות הסוכר בדם. מסתבר - אם להאמין למחקר הזה - שהם משפיעים עליו בכל זאת בתיווכה של אוכלוסיית החיידקים במעי, אם כי המנגנון אינו ברור עדיין.
&nbsp
ועל זה אמר המשורר: אוף!!!!
 

tulkin

New member
איך יודעים שלסטיביה אין אפקט דומה

למה שמתואר במאמר?
&nbsp
 

אבו זקן

New member
וטבעי זה בריא כמובן

כמו טבק, ציאניד, ארס נחשים, אופיום ומליון חומרים אחרים.
 

tulkin

New member
וזה עוזר/רלוונטי כי?

גם סוכר רגיל מופק מקני סוכר, ועוד הרבה דברים רעים אחרים מופקים מצמחים. גם דברים טובים, כמובן. אבל "חומר טבעי" זה לא תעודת ביטוח לכלום. מה גם ש"מופק מ..." מעיד על תהליך תעשייתי של פירוק והרכבה מחדש שלכי תדעי מה נכנס בו. ובאמת רוב מוצרי הסטיוויה, כשמסתכלים על התווית, מגלים שהם מכילים מעט מאד רכיבים של סטיוויה שהופרדו ממנה, ועוד כל מיני דברים אחרים שלא זכור לי מהם עכשיו, אבל הם לא מגיעים מהצמח.
&nbsp
&nbsp
 

אבו זקן

New member
והמקור: מכון וייצמן

אני מתכבד להודיע שהייתי חלק מהמחקר (לא בצד החוקר אלא בצד של העכברים).
 

אבו זקן

New member
הייתי אחד מהנבדקים

נתתי דגימה של חיידקי המעי שלי, הסתובבתי שבוע עם מוניטור וניהלתי רישום מדוקדק של כל מה שאכלתי ושתיתי. במסגרת הניסוי היה עלינו לבצע העמסת סוכר על הבוקר, וכשראיתי את הגרף של רמת הסוכר בדם אחרי 50 גרם גלוקוז או פרוקטוז החלטתי להמנע מפחמימות...
 

shron17

New member
יש משתמש בחיי היום יום בחמישים גרם ?(אולי ברבע מזה).

 

מסק28

New member
הלבלב לא יודע להבדיל בין מתוק של סוכר לסוכרזית

לכן זה מתנהג דומה לשניהם ככה שאתה הקפה שלי שתיתי ואשתה תמיד עם כפית סוכר חום.... ומעריכה את הקפה הזה טוב טוב אפילו מוסיפה לו
תמיד קינמון נותן טעם מנחם של עוגייה!!! ו DON צודק לחלוטין משהו עם הרבה פחמימות ללא סוכר גרוע ממשהו עם סוכר גם אני למדתי מזה....0
אני לא נוגעת בעמילנים!!!!
הם הכי הכי גרועים שיש בטטה זה מכה!!! כי יש הרבה המלצות לאכול אותה אבל היא מתוקה ולא רק זה!!!! שימו לב שאתם מכניסים בצל לתנור הוא משחיר (מתכרמל וזה מעיד על כמות הסוכר בו) על בצל מלא בפרוקטוז..........!
 
אז למה עובדים עלינו עם תחליפי סוכר?

יש לי שכנה שמתה על עוגות, אופה עוגה עם ממתיק ולא מבינה למה
היא משמינה.

ממש עובדים עלינו בכל כיוון אפשרי, אגב, הדיאתנים והרופאים לא יודעים את זה?

למה אומרים לנו להשתמש בממתיק, מה הם משתפ"ים של חברות שעושות ממתיקים.
 
למעלה